Fishin’ Reels

Fishin Reels gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Fishin Reels gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
16 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.3/5 – (3 votes)
Simboluri Speciale
Marea Captură, Wild, Bonus
Structură
5×3
Linii de plată
10
RTP
96,5%
Simboluri
Rac, Broască, Pește
Funcții
Rotiri gratuite, Reel It In
Data lansării
Martie 2021
logo winner casino
Bonus Fără Depunere

150 Rotiri Gratuite Fără Depunere

4.3/5 – (3 votes)

Niciodată nu sunt destule păcănele cu pești, așa că Pragmatic Play a decis să mai vină cu încă un joc de acest fel pe nume Fishin’ Reels demo. Deși are aceeași tematică ca Big Bass Bonanza gratis, jocul de astăzi portretizează mult mai bine viața marină și frumusețile sale. Așadar, dacă ești pregătit să pornești în aventura acvatică, nu mai sta pe gânduri și citește în continuare, pentru a afla toate detaliile necesare despre joc!

Detalii despre Fishin’ Reels demo

Începem prin a-ți spune că Fishin’ Reels demo se bazează pe structura clasică de 3 rânduri, 5 role și 10 linii de plată. După cum am menționat deja, jocul este unul de la Pragmatic Play, un producător super cunoscut în această industrie a jocurilor de noroc. Din acest motiv îți spunem cu siguranță că te poți baza pe el și pe creațiile sale. Toate acestea oferă nu numai calitate, dar și distracție cu găleata.

Ce credem că este și mai important la acest joc de păcănele Fishin’ Reels este că are un RTP cu o valoare destul de ridicată, de 96,5%. Este un procent destul de bun, dacă ne întrebi pe noi. Și te va ajuta mai ales atunci când joci la cazino pe bani adevărați.  în ceea ce privește mizele, acestea pornesc de la 0,40 RON, o sumă destul de mică, dar cresc până la 400 RON. Deci, fie că ești mai curajos sau vrei să joci la sigur, vei avea  de unde alege.

Un ultim detaliu pe care vrem să ți-l oferim despre Fishin’ Reels free este că are și o volatilitate foarte mare. Asta înseamnă că vei avea parte de câștiguri mărețe fix atunci când te aștepți mai puțin. 

Cum joci Fishin’ Reels gratis?

Să joci Fishin’ Reels demo vei vedea din primele secunde că este foarte simplu. În special dacă ai mai jucat până acum la păcănele. Iar dacă ești novice, nu ai de ce să îți faci griji! Tot ce va trebui să faci este să urmezi pașii pe care ți-i vom prezenta imediat. Iată cum stă treaba!

 1. Dai scroll puțin mai sus și apeși pe butonul pe care scrie „Profită acum” pentru a deschide jocul ca la aparate Fishin’ Reels.
 2. Setezi miza cu care dorești să joci din butoanele „+” și „-” afișate în partea dreaptă a ecranului.
 3. Acum dai click pe butonul mare de Spin și te bucuri de aventura subacvatică!

Asta e tot ce ai de făcut la jocul de păcănele Fishin’ Reels demo și credem noi că este destul de simplu. Acum că am trecut și de această etapă, haideți să vedem mai multe despre simbolurile care te vor răsfăța cu câștiguri!

Fishin’ Reels demo – simboluri

Dacă nu te ai prins până acum, simbolurile din Fishin’ Reels demo vor fi reprezentative tematicii. Și asta înseamnă că vei vedea mulți peștișori, stele de mare, dar și alte creaturi. Totuși, hai să vedem care sunt mai exact acestea și cât îți vor oferi ele cu o miză medie de 8 RON!

 • Rombul: până la 80 RON;
 • Trefla: până la 80 RON;
 • Inima: până la 120 RON;
 • Frunza: până la 120 RON;
 • Labe de scafandrul: până la 160 RON;
 • Masca de scufundări: până la 160 RON;
 • Steaua de mare: până la 240 RON;
 • Racul: până la 320 RON;
 • Broasca: până la 400 RON;
 • Peștele: până la 800 RON.

Specialele din Fishin’ Reels slot

Știm deja cât de mult așteptai momentul în care vom vorbi despre specialele din Fishin’ Reels demo, așa că nu te mai ținem pe loc. Să vedem care sunt acestea!

 • Wild: Simbolul Wild înconjurat de alge înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția celui Bonus, Pescar și Pești cu Bani. De asemenea, acesta apare numai pe rolele 2, 3 și 4.
 • Bonus: Simbolul bonus este reprezentat de un pește auriu. Acesta apare pe toate rolele și declanșează modul de rotiri gratuite, dacă lovește de trei sau mai multe ori.

Jocurile gratuite: Sunt declanșate de trei sau mai multe simboluri bonus. Vei avea șansa să primești până la 15 rotiri gratuite atunci când aduni cinci simboluri declanșatoare. Înainte ca runda cu jocuri gratuite să înceapă va trebui să alegi una dintre cele două opțiuni:

 • Reel It In: În timpul acestui mod vor apărea pe ecran Pești cu Bani. La fiecare rotire simbolurile Pești cu Bani vor lua o valoare aleatorie dintr-un set predefinit, care începe de la 0,5x și merge până la 250x. Tot în timpul acestui mod va putea apărea și simbolul Pescar pe rola a cincea.
 • Marea Captură: Un simbol asemănător cu cel Bonus va apărea pe role și lovește aleator ca o suprapunere pe oricare alt simbol de pe ecran. Atunci când minim trei simboluri Marea Captură apar este declanșată o rundă specială de mini bonus. De asemenea, sunt acordate două rotiri gratuite suplimentare.

Unde joci Fishin’ Reels online pe bani reali?

După cum ți-am spus într-o secțiune anterioară, Fishin’ Reels demo poate fi jucat la noi pe site cât îți dorești. Este foarte ușor și accesibil. Dar în cazul în care te-ai obișnuit deja cu acest mod și vrei să încerci ceva nou, atunci ar fi bine să cauți un cazino online.  Bineînțeles, unul de la noi din țară, care să dețină jocul prezentat astăzi de către noi

Recomandarea noastră este să încerci Superbet, deoarece nu numai că îți poate oferi acest joc pe bani reali, dar are un portofoliu vast de alte păcănele. Atât de la Pragmatic, cât și de la alți producători cunoscuți. Și nu mai spunem de ofertele speciale avantajoase la care vei putea juca și obține câștiguri la sloturi cât mai diverse!

Concluzii

În concluzie, putem spune că Fishin’ Reels demo e un joc de păcănele captivant atât pentru pescari, cât și pentru cei cărora le plac jocurile în general. Cu un design bine definit și plăți pe măsură, cu siguranță vei vrea să arunci măcar un ochi la jocul de azi și chiar să dai și un spin. Un alt slot asemănător pe care îl poți încerca este Great Reef gratis. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

iSoftBet
Tens or Better
3.2/5 – (4 votes)
Stakelogic
Extreme
3.2/5 – (9 votes)
iSoftBet
Super Fast Hot Hot Respin
3.7/5 – (12 votes)
Endorphina
Cupid
4/5 – (1 vote)