iSoftBet producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran de joc european roulette small bets gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

European Roulette Small Bets

Producator

iSoftBet

Rating

Alege să joci European Roulette Small Bets gratis la cazinoul tău preferat și bucură-te de o experiență unică. European Roulette Small Bets este un slot extrem de elegant, oferit de iSoftBet, și este destinat în special persoanelor care apreciază varietatea și vor să se bucure de experiențe noi, inedite, dar și captivante în același timp. Spre deosebire de jocul american, în acest joc de ruletă gratis europeană nu există 00 (dublu zero), ceea ce înseamnă că există doar 37 de numere disponibile. În plus, există o secțiune de formă ovală unică, care oferă o varietate de pariuri unice, precum: Tiers du Cylindre, Voisins du Zero și Pariul Neighbor. Așadar, putem spune că versiunea europeană are mai multe opțiuni de pariere și poate deveni mult mai interesantă, pentru iubitorii și fanii acestui joc.

Pe lângă  modul de joc complet pe care îl poți accesa în multe cazinouri online, jocul are un mod de practică, lucru care permite testarea abilităților și a tacticilor personale de joc. În ceea ce privește modul de joc, trebuie să știi că inițierea unei rotiri este foarte simplă și se realizează în felul următor: setează pariul unde minimul este 1 monedă și maximul 500. După ce ai realizat acest pas, apasă pe cipul cu valoarea monedei pe care o dorești și apoi vei putea să faci un pariu pe o secțiune de masă la alegere. Un ultim clic pe butonul Spin va pune roata în mișcare, iar după ce aceasta se oprește, vei afla dacă ai câștigat sau dacă ai pierdut.\

Vezi mai multe jocuri de ruletă online gratis!

Descoperă  tipurile de pariuri la European Roulette Small Bets gratis

Tipurile și modurile de pariuri pentru acest joc sunt destul de ușor de înțeles. Spre exemplu, poți lansa pariuri pe un singur număr, care plătește 35/1 sau poții face un pariu split, care acoperă două numere și plătește 17/1. De asemenea, ai posibilitatea de a merge pentru street-three, un pariu interesant care se află la capătul inferior al oricărei linii de numere, cu un avans 11/1. Mai poți alege și pariurile în patru colțuri, ce oferă o plată de 8/1 sau poți opta pentru linia de numere pariată, plătind 6/1. Toate aceste pariuri sunt de tip interior.

Pentru tipurile de pariuri exterioare, acestea includ coloana cu 12 numere sau alegerea roșu / negru, ori pariurl par / impar cu numere cuprinse 1-18 / 19-36. Trebuie să știi faptul că toate combinațiile cu 12 numere plătesc 2/1, iar celelalte tipuri de pariuri externe plătesc 1/1.

De asemenea, așa cum am precizat anterior, la jocul European Roulette Small Bets gratis , poți plasa și alte tipuri de pariuri, iar pentru acest lucru, tot ce trebuie să faci este să mergi în secțiunea „Pariu grup”, accesând alternativele de pariere la tabla ovală. Acestea sunt: pariul Neighbor ( cu o returnare de 35/1 – implică alegere și parierea pe un număr și pe numerele din stânga și dreapta acestuia), pariul Voisins du Zero ( parierea se face pe numărul zero și pe alte 7 numere la dreapta și 9 numere la stânga acestuia), pariul Tiers du Cylindre (ce implică o treime din tabel) și  pariul Orphans (opțiune complexă care acoperă mai multe numere).

Alte sloturi


Illuminous
Crystal Queen
Amazing Amazonia
Immortal Romance
Pillars of Asgard
Bollywood Story