Emaki and The Sevens

Emaki and The Sevens gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Emaki and The Sevens gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
17 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Fără Depunere

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

3.5/5 – (11 votes)

Începe acum aventura ta nouă cu Emaki and The Sevens gratis și descoperă comorile regatului Draconid! Poți explora mai multe lumi în același timp și poți participa la bătălii fenomenale. Nu trebuie să ai cont ca să joci și nici nu trebuie să descarci păcăneaua. 

Hai să vedem pe această pagină mai multe despre jocul de păcănele Emaki and The Sevens free! Pe Joc Păcănele poți încerca și alte jocuri pline de aventură și mistere, precum Wicked 777 demo sau Magic Hunter demo.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,51%5×3243Wild, BonusRotiri Gratuite, Joc Bonus, Boss Fight, Spin Quest

Păcănele Emaki and The Sevens gratis – scurtă introducere

Deși poate părea complex la început, Emaki and The Sevens gratis este chiar simplu de jucat. Slotul începe printr-o mică prezentare, pe care o poți omite dacă ești nerăbdător. 

Apoi, trebuie să alegi unul dintre cele 6 ținuturi ale Regatului Draconid. Poți schimba oricând ținutul, iar mecanica jocului Emaki and The Sevens online va rămâne la fel de fantastică în fiecare călătorie. Pe bannerul de sus îi poți vedea pe Emaki și dragonul în lumea selectată de tine. Aceștia vor călători și se vor lupta cu monștri, alături de eroul lor – tu!

Joacă Emaki and The Sevens free pe Joc Păcănele!

După ce ai selectat ținutul dorit, jocul Emaki and The Sevens gratis va arăta la fel, indiferent de insula pe care te afli. Aici, modul de funcționare al jocului este clasic:

 • Setează miza cu butoanele – și + pe care le găsești în stânga jos. Mizele pe care le poți seta sunt între 0,40 și 400 de fise.
 • Apasă pe butonul Rotire pentru a redare rundă din Emaki and The Sevens slot.
 • Butonul de rotire automată se află lângă acesta. De aici poți seta numărul de rotiri automate și câteva limite de pierdere/câștig.
 • În colțul din stânga găsești desaga călătorului. De aici poți schimba ținutul și poți vedea dragonii. Vom vorbi despre această funcție într-un alt capitol.
 • Lângă butonul de rotire găsești și High Roller. De aici poți cumpăra rotiri cu șanse mari de câștig sau de declanșare a altor funcții. Poți cumpăra High Roller: Călător și High Roller: Aventurier.

Așa cum vezi, în esență, Emaki and The Sevens gratis online este un joc clasic, specific Gaming1. Structura ecranului de joc este tradiționala 5×3. Rata de plată normală a jocului este de 96,74%. RTP-ul cu High Roller Călător este 96,27% și cu High Roller: Aventurier este 96,51%. Rata de plată peste media industriei este un motiv solid să-l încerci și pe bani reali, într-un cazino online de top. Hai să vedem unde poți face asta!

Emaki and The Sevens online – unde joci pe bune?

Emaki and The Sevens slot oferă experiența perfectă cu mize reale la NetBet. Sunt numeroase jocuri spectaculoase și inedite la acest cazino, cum ar fi și Wish Upon a Jackpot online. Colecția de păcănele Netbet este cu adevărat impresionantă, deci nu vei duce lipsă vreodată de distracție.

De asemenea, câștigurile sunt mari datorită bonusurilor și turneelor operatorului. Poți câștiga chiar și bani reali, fără cerințe de rulaj. De asemenea, sunt și câteva bonusuri fără depunere care cu siguranță îți vor capta atenția. Ai, așadar, multe motive să îți faci cont la Netbet, pe lângă cel reprezentat de faptul că poți juca Emaki and The Sevens gratis sau pe bani. 

Păcănele Emaki and The Sevens demo – simboluri și plăți

Plățile la Emaki and The Sevens gratis sunt pe 243 de rute de câștig. Mai jos poți vedea câștigurile maxime din simbolurile de bază:

 • Reta și alți dragoni: 20.000 de fise;
 • Cartea: 8.000;
 • Cristalul și Poțiunea: 4.000;
 • A și K: 800;
 • Q și J: 400.

Însă, în acest slot free Gaming1 câștigurile nu se opresc doar la simbolurile simple! Păcăneaua are și speciale, care cu siguranță te vor face să zâmbești. 

Emaki and The Sevens gratis – speciale

La jocul de păcănele Emaki and The Sevens gratis te vei distra cu o sumedenie de simboluri speciale și aventuri. În continuare vedem care sunt acestea:

 • Simbolul Wild: înlocuiește toate simbolurile de mai sus;
 • Bonus: 3 sau mai multe simboluri oferă Cufere misterioase cu recompense sau lupte. Poate declanșa 6 sau 10 rotiri gratuite unde întâlnești monștri sau cufere misterioase.
 • Întâlnire: în timpul rotirilor, pot apărea, în mod aleatoriu, monștri cu care Emaki se va lupta. Aceste lupte se desfășoară în cadrul unor rotiri gratuite. În timpul luptei poți primi simboluri Wild înghețate, rotiri gratuite, cufere și alte premii.
 • Jocul Bonus: este similar cu Întâlnirea, doar că monstrul va fi mai puternic și vei primi mai multe rotiri gratuite.
 • Bătălia Șefului Renegat: finalizează rotirile din contorul aflat în colțul din dreapta sus a Emaki and The Sevens gratis pentru a lupta cu șefii renegați. Învinge șeful pentru a recupera ouăle de dragon!
 • Spin Quest: suma pe care o vezi în dreapta sus va fi primită de tine după ce vei învinge un șef renegat. Suma crește și scade în funcție de pariul tău din jocul de bază. De asemenea, crește în funcție de nestematele pe care le aduni în lupte.

Concluzii

Slotul Emaki and The Sevens gratis este unul captivant, de care nu te vei mai sătura. O altă veste bună este aceea că Gaming1 l-a optimizat și pentru mobil. Astfel, poți juca păcăneaua free de oriunde te-ai afla și oricând ai chef de o aventură cu dragoni. Așadar, profită la maxim!

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Rainbow King
3.5/5 – (36 votes)
Rubyplay
Egyptian Sun
3.4/5 – (14 votes)
NYX
Jackaroo Jack
4.2/5 – (4 votes)
Synot
Eldorado
3.7/5 – (4 votes)