testare Păcănele Online Dragon Warrior Gratis - Joc Păcănele
d-none iframe-link Novomatic producator pacanele
ecran dragon warrior gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Dragon Warrior

Producator

Novomatic

Rating

Jocul Dragon Warrior gratis te transpune într-o lume a samurailor și domnițelor din Japonia feudală. Cu un aspect plăcut, simboluri animate la câștiguri și o muzică antrenantă, el reușește să cucerească mulți participanți. După ce te saturi de exersare, poți să-ți încerci norocul la o rundă pe bani reali, în cazinourile online. Dragon Tiger de la Pragmatic Play este un joc asemănător, bun de încercat.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95% 5×3 30 Wild, Scatter Wild, Runde gratuite, Simboluri stivuite

Slotul Dragon Warrior gratis – cum joci?

La jocul Dragon Warrior gratis ai la dispoziție cinci role cu trei rânduri fiecare. Cu ajutorul lor se formează cele 30 de linii de plată disponibile. Poți alege și câte linii joci. Poți paria pe 1, 5, 10, 20 sau maximul de 30 disponibile. Îți asumi ce riscuri vrei!

Câștigurile sunt variate, volatilitatea jocului fiind redusă. Adică există o probabilitate mare să obții câștiguri mai mici, dar dese, la Dragon Warrior online. Rata de întoarcere la jucător este destul de bună, de 95%. Dar, ai în vedere că acest RTP este doar teoretic.

Miza minimă la jocul de păcănele cu dragoni Dragon Warrior demo este de 0,30 credite. Maximul posibil pe care îl poți paria este de 45 de credite. Ai la îndemână un buton „Max Bet”, pentru pariul maxim, și funcție de autorotire, care te scapă de apăsarea butonului „Start”.

Despre Dragon Warrior online de la Novomatic

Ce te mai interesează la jocul Dragon Warrior gratis? Poate vrei să afli că în spatele său se află Novomatic, cu subsidiarul Greentube. Astfel, te bucuri de experiența zecilor de ani de activitate în branșă, lucru care se poate observa foarte clar în acest titlu.

Tematica jocului Dragon Warrior free este una îndrăgită de amatorii culturii asiatice. Vei călători în Japonia antică, unde te vei lupta pentru bogății cu trei personaje principale. Simbolurile se animă atunci când obții combinații câștigătoare, iar muzica te va îmbia să mai învârți o dată.

La acest slot Novomatic obții victorii când apar minimum 3 simboluri de același fel, de la stânga la dreapta. Pentru femeia arcaș și războinic sunt suficiente și două simboluri pereche. Iată ce simboluri te așteaptă în jocul de păcănele Dragon Warrior online gratis și ce câștiguri îți aduc ele:

 • Q, J – 3, 12 sau 22
 • A, K – 6, 15 sau 30
 • Evantaiul – 9, 22 sau 37
 • Cufărul cu aur – 12, 30 sau 45
 • Femeia samurai – 12, 30 sau 60
 • Femeia arcaș – 6, 15, 30 sau 67
 • Bărbatul războinic – 9, 15, 30 sau 75.

Joacă Dragon Warrior demo și vezi cât poți câștiga! Valorile de mai sus au fost calculate pentru un număr diferit de simboluri, dar aceeași miză. Tu poți să te joci cu parametrii și, în funcție de noroc, să nimerești mai multe simboluri o dată, ceea ce înseamnă mai multe credite câștigate. Aceeași situație se aplică și la jocurile din top păcănele cu bombe.

Păcănele Dragon Warrior gratis – speciale

Nu putem face o recenzie a jocului de păcănele Dragon Warrior gratis fără să menționăm opțiunile speciale. Iată care sunt ele și în ce condiții te ajută:

 • Dragonul auriu – Simbol Wild. Înlocuiește orice alt simbol, mai puțin Scatter. Oferă câștiguri valoroase în combinații de câte 2, 3, 4 sau 5 simboluri identice pe linii de plată. Poate apărea în grupuri extinse pe cele trei role, pentru câștiguri de până la 1500 de credite.
 • Bonus – Simbol Scatter. Apare doar pe rolele 2, 3 și 4. Poate apărea în grupuri verticale, acoperind toată partea de mijloc a rolelor. În grupuri de 7, 8 sau 9 duce la câștiguri de 90 credite, plus 8, 16 sau 32 rotiri gratis.
 • Rotiri gratuite – Se acordă la minimum 7 simboluri Bonus. În fiecare rundă bonus se alege un simbol care apare ca mega-stack, adică ce acoperă un întreg rând vertical.
 • Gamble – Funcție specială care poate dubla veniturile dacă ghicești culoarea între roșu și negru.

Joacă Dragon Warrior online pe mobil!

Vrei să joci Dragon Warrior gratis și când ești în autobuz, în pauza de masă sau la grătar? Este simplu să te bucuri de toate funcțiile jocului și pe telefonul mobil sau pe tabletă! Jocul a fost optimizat pentru a rula eficient pe dispozitive cu Android, iOS sau Windows.

Nu se va pierde calitatea vizuală. Iar simbolurile vor rămâne la fel de animate și active. Dacă reușești să dobândești combinații câștigătoare, bineînțeles. Așadar, joacă Dragon Warrior demo și de pe mobil! Este o păcănea foarte atractivă, ce se va mula perfect pe orice tip de ecran. Și îl vei putea găsi în aplicațiile diferitor cazinouri, cum ar fi aplicația Superbet.

Concluzie

Nu mai sta pe gânduri și încearcă și tu slotul Dragon Warrior gratis! Nu ai nimic de pierdut, având în vedere că vorbim despre un joc demo. Dacă ai curaj și prinzi puțină experiență, poate vei dori să vezi cum e și pe mize pe bani reali, în cazino online. Un exemplu similar este Double Dragons gratis.

Alte sloturi


Encharmed Quattro
Wild Water
Dracula’s Family