...

Demon Pots

Autor: Gabi

Actualizat: 22 martie 2024

Demon Pots demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Demon Pots demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
13 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.5/5 – (2 votes)
Structură
5×3
Linii de plată
40
RTP
96,01%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Octombrie 2023
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 6000 RON + 600 Rotiri Gratuite

Se spune la noi în popor că „banul este ochiul dracului”, iar dacă ne luăm după Demon Pots demo, chiar așa pare că stau lucrurile. Sau? Dar, mai bine descoperă tu singur unul dintre cele mai interesante și captivante jocuri semnate de Pragmatic Play! În afară de tema ieșită din comun, păcăneaua te întâmpină cu câștiguri frumoase atât din simbolurile de bază, cât și din funcții. Are și o specială care oferă plată după plată. Oricum, te așteaptă o atmosferă fierbinte, la fel ca în Dragon Kingdom demo, un alt aparat legendar de la Pragmatic, deci hai să vedem!

Demon Pots demo – ce trebuie să știi despre joc?

Structura de 5×3 este unul dintre puținele lucruri ortodoxe de la Demon Pots demo. Simbolurile sunt tridentul, banii, monedele și câteva numere ale cărților de joc. Dar în poziția din mijlocul grilei poate apărea un demon! Nu există vreun motiv de îngrijorare, ba dimpotrivă. Acesta îți poate oferi 4 avantaje pe care le vezi în ceaunele de deasupra rolelor. Așa se explică și numele jocului de păcănele Demon Pots.

La fel ca în orice alt aparat Pragmatic, și aici este foarte simplu să te descurci. Tot ce trebuie să faci este să setezi un pariu cu butoanele – și +. Pe mobil le găsești dacă apeși pe butonul reprezentat prin monede. Dacă apeși în zona creditului, vei schimba afișarea din valută în monede. Pornești jocul Demon Pots gratis cu butonul mare de Spin. Toate jocurile de păcănele Pragmatic Play au exact același mod de joc. Așadar, dacă știi să te joci la unul, vei ști să te joci la toate.

Demon Pots gratis online – cât de bine plătește?

Demon Pots demo are un coeficient RTP calculat la 96,01%. Volatilitatea este ridicată, deci slotul va plăti mai rar, dar bine. Câștigul maxim este de 6.000x pariul total. Are 40 de linii de plată fixe, iar simbolurile plătesc la 3, 4 și 5 identice. Hai să-ți arătăm valorile lor maxime pe o linie!

 • Coroana: până la 2.000 de fise;
 • Ceaunul: până la 800;
 • Banii:până la 400;
 • Tridentul: până la 360;
 • Potcoavele: până la 320;
 • A, K și Q: până la 200;
 • J și 10: până la 120.

Păcănele Demon Pots demo – ce caracteristici speciale are?

În acest joc de păcănele te vei distra super bine. Demon Pots demo are caracteristici speciale, declanșate de simbolul Demon. Acesta apare numai pe rola 3 și pe poziția din mijloc. Rolul său de bază este de simbol Wild. Așadar, substituie alte simboluri pe liniile de plată. De asemenea, aruncă una sau mai multe flăcări spre cele 4 ceaune care conțin 4 funcții speciale. În acest mod le poate declanșa, iar tu vei avea parte de victorii magnifice.

Pe grila de joc din Demon Pots mai apar și simboluri Monedă. Acestea au valori aleatorii de la 0,2x la 2x pariul total. Atunci când simbolul Demon se găsește pe grilă deblochează aceste monede și acordă premiile. Dacă nu apare, nu vei primi valorile monedelor. 

Care sunt cele 4 funcții speciale la Demon Pots gratis?

Hai să vezi care sunt, mai exact, cele 4 funcții speciale din cele 4 ceaune de la Demon Pots demo!

 • Win Spins: primești 6 reînvârtiri, unde simbolul Demon rămâne în centrul grilei. Așadar, secvența acordă toate premiile de pe monede. Demonul poate arunca flăcări spre alte ceaune, deci poți primi și alte funcții.
 • Coins: primești 6 monede cu valori de la 0,2 la 1x pariul total.
 • Super Coins: apar pe grilă 6 monede cu valori de la 0,4x la 2x pariul total.
 • Rotiri gratuite: primești 6 runde gratuite, unde simbolul Demon rămâne pe grilă. Orice alt ceaun poate fi activat în timpul acestei secvențe. De asemenea, demonul poate apărea pe rolele 4 și 5 și va fi tot simbol Wild. Rămâne pe rolă sau role până la sfârșitul secvenței. Cu 1 și 2 role cu demoni, valorile monedelor au un multiplicator de câștig de 3x, respectiv 6x.

Demon Pots free are și un side bet care crește pariul total cu 33%. Ai șanse mai bune să declanșezi oricare dintre cele 4 funcții. Poți cumpăra funcții speciale pentru prețul de 100x miza totală.

Concluzii

Este un joc de care este foarte greu să te saturi! Demon Pots demo are caracteristici speciale inedite, care se potrivesc de minune temei sale. Dar joacă gratis pe Joc Păcănele ca să le cunoști mai bine! Este disponibil și la cazinouri de top. Îl găsești, de exemplu, în portofoliul de jocuri Winboss, dar și la Mr Bit, Cashpot și pe alte platforme de 5 stele.

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Aztec Blaze
3.7/5 – (16 votes)
Nolimit City
The Border
5/5 – (3 votes)
Relax Gaming
Crystal Cavern
3.9/5 – (8 votes)
Novomatic
Feelin’ Fruity 10
4.5/5 – (2 votes)
Autor