...

Deco Diamonds Deluxe

Autor: Gabi

Actualizat: 12 aprilie 2024

Deco Diamonds Deluxe demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Deco Diamonds Deluxe demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
41 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (2 votes)
Structură
5×3
Linii de plată
9
RTP
96,12%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Octombrie 2019
logo casino slotv
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 600 Rotiri Gratuite

Deco Diamonds Deluxe gratis este încă un joc de păcănele cu diamante care îți poate aduce câștiguri sclipitoare. Aparatul provine de la furnizorul Just for the Win, un partener Microgaming. Fructele și șeptarii sunt constituiți din diamante, dar desigur, există și diamante propriu-zise. Citește recenzia noastră și joacă Deco Diamonds Deluxe gratis pe Joc Păcănele ca să te familiarizezi cu jocul.

Atunci când te vei simți pregătit, joacă-l și pe bani reali la cazinouri licențiate românești. Un exemplu foarte bun pentru joc cu pariuri reale este cazinoul SlotV. Aici ai parte de multe promoții și de o sumedenie de jocuri de la cei mai tari furnizori.

Cum te joci Deco Diamonds Deluxe gratis?

Deco Diamonds Deluxe gratis are o grilă cu 5 role și 3 rânduri. Modul de joc este chiar intuitiv și nu are rost să insistăm prea mult asupra acestui subiect. Majoritatea butoanelor sunt în partea din dreapta. Ca să stabilești valoarea mizei apasă pe jeton, apoi pornești runda cu butonul mare cu o săgeată circulară.

Butonul cu cele trei puncte deschide meniul Deco Diamonds Deluxe demo. Acesta conține setările de unde activezi/dezactivezi jocul rapid. Mai conține și secțiunea cu informații. Diamantul din stânga jos activează antebetul, dar despre această funcție discutăm mai încolo.

Tema cu diamante este una dintre cele mai populare, deci sunt numeroase jocuri de acest tip. Și noi avem o sumedenie de jocuri cu diamante pe site, iar un excelent exemplu este Brilliants of Fire gratis.

Cât plătesc simbolurile Deco Diamonds Deluxe slot?

Deco Diamonds Deluxe gratis are 9 linii de plată fixe și un coeficient RTP de 96,12%. Simbolurile plătesc de la cel puțin 3 identice, în combinații de la stânga la dreapta. Doar diamantele plătesc și de la 2 simboluri de-un fel. Uite cum arată plățile!

 • 5X Diamante: plătesc 100X pariul;
 • 5X Șeptari: plătesc 50X pariul;
 • 5X Clopoței: plătesc 25X pariul;
 • 5X Pepeni: plătesc 12,5X pariul;
 • 5X Lămâi: plătesc 10X pariul;
 • 5X Prune: plătesc 7,5X pariul;
 • 5X Cireșe: plătesc 5X pariul.

Specialele Deco Diamonds Deluxe gratis

Deco Diamonds Deluxe gratis are simboluri speciale, reînvârtiri, roata norocului și antebet. Sunt o mulțime și câteva explicații ți-ar prinde bine. Vezi mai departe ce presupun toate acestea!

 • Simboluri Wild: sunt ilustrate prin logo-ul aparatului și apar pe toate rolele. Pe liniile de plată, aduc câștiguri de până la 1.000X pariul. Dar rolul său principal constă în substituirea altor simboluri pe liniile de plată.
 • Reînvârtiri: 2, 3 sau 4 simboluri Wild declanșează reînvârtiri, unde simbolurile Wild rămân fixe. Un nou simbol Wild în timpul reînvârtirii acordă o nouă reînvârtire, cu toate simbolurile Wild pe role. Atunci când nu mai aterizează noi simboluri Wild, secvența de reînvârtiri se încheie.
 • Roata Norocului: 3, 4 sau 5 simboluri Wild acordă secvența cu roata norocului. 3, 4 și 5 Wild oferă nivelurile roții de argint, aur și respectiv diamant. Cu cât nivelul este mai ridicat, cu atât premiile sunt mai mari. Simbolurile cu premii de pe orice roată sunt reprezentate de romb, treflă, inimă, pică și diamant. Cel mai mare premiu, cel al diamantului la nivel diamant, este de 1.000X pariul.
 • Antebetul Just for the Boost: crește cu 50% valoarea pariului la păcănele Deco Diamonds Deluxe. În schimb, oferă o funcție nudge. Dacă un simbol Wild se află pe poziția imediat înainte sau după rolă, atunci rola se va mișca o poziție. Astfel, simbolul Wild va face parte din grila de 5X3. Creșterea pariului cu antebet nu duce și la creșterea plăților simbolurilor.

Concluzii

Deco Diamonds Deluxe gratis este unul dintre cele mai incitante jocuri datorită premiilor excelente. Nu are rotiri gratuite, dar are reînvârtiri care oferă șanse bune de câștig. Simbolurile Wild oferă și secvența cu roata norocului care conține premii instant. 

Ca să te familiarizezi cu Deco Diamonds Deluxe free, îți recomandăm să-l încerci întâi în versiunea noastră, pe gratis. Apoi, ai mai multe opțiuni de cazinouri unde te delectezi cu experiența reală. Dacă ești în căutarea mai multor păcănele cu această temă, nu trebuie să ratezi jocul Diamond Plus.

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Pharaoh’s Tomb
3.7/5 – (28 votes)
EGT
Supreme Hot
4/5 – (79 votes)
Novomatic
Flamenco Roses
5/5 – (2 votes)
Pragmatic Play
Zombie Carnival
3.9/5 – (15 votes)
Autor