Cash Elevator

Autor: Gabi

Actualizat: 12 decembrie 2023

Cash Elevator online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Cash Elevator online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
46 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.3/5 – (7 votes)
Simboluri Speciale
Wild
Linii de plată
20
RTP
94,63%
Funcții
Rotiri Gratuite
winmasters
Bonus Fără Depunere

10 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Dacă dorești să încerci o păcănea care vine cu o abordare unică și cu o tematică inedită, atunci Cash Elevator demo este exact ceea ce cauți. Pentru a te putea bucura de cele mai tari câștiguri este nevoie să ajungi la etajul 13, însă despre aceste aspecte vom discuta în detaliu ceva mai târziu. De asemenea, îți vom prezenta și care sunt principalele simboluri și cum vor plăti acestea, ce funcții speciale are această păcănea, dar și unde vei putea juca pe bani reali.

Trebuie să menționăm că nu este primul joc produs de Pragmatic Play care are o astfel de atmosferă misterioasă și ușor sumbră. Dacă dorești să continui pe această linie, avem pentru tine Mysterious gratis, o păcănea care se inspiră din fascinanta epocă victoriană a marelui Imperiu Britanic. Fii pe fază și nu rata ceea ce urmează!

Cash Elevator – informații generale

Cash Elevator demo are o tematică extraordinară, aceasta insuflând și o atmosferă steampunk, care poate fi foarte ușor observată. Este o estetică extrem de interesantă, fiind foarte surprinzător că alți dezvoltatori de păcănele nu au abordat acest stil, dar până la urmă acest lucru face ca jocul să iasă cumva în evidență. Ceea ce este foarte atractiv la acest joc este că are o poveste distinctă. Totul este plasat într-un hotel bântuit care este ocupat de un cuplu de fantome, ce tânjesc să fie împreună și în viața de apoi. 

Cash Elevator gratis prezintă simboluri ale cărților de joc foarte frumos concepute, conturate într-un stil aparte, în timp ce simbolurile care pot oferi plăți mai mari includ valize, chei și chiar o pisică neagră așezată în fața lunii pline.

În ciuda acestor elemente distinctive, structura este una clasică, fiind prezente 5 role și 3 rânduri, acestea fiind acompaniate de 20 de linii de plată. Volatilitatea este la un nivel foarte ridicat, iar asta înseamnă că plățile vor fi ceva mai rare, însă șansele de a te bucura de câștiguri mari sunt destul de mari. Tot pe acest subiect, trebuie să discutăm și despre RTP, acesta având valoarea de 94,63%. Valoarea respectivă nu este chiar cea mai ridicată posibilă, însă avem pentru tine păcănele cu RTP mare, de unde poți alege ce ți se pare mai convenabil.

Cum joci Cash Elevator demo?

În această parte a articolului, îți vom prezenta ce pași trebuie să urmezi pentru a putea juca Cash Elevator demo. Totul va fi foarte simplu, ușor de reținut și intuitiv. Tocmai de asta, n-ar trebui să te îngrijorezi dacă ești un jucător nou. Așadar, hai să vedem care sunt pașii ce trebuie urmați!

  1. Apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca păcăneaua să se încarce. 
  2. După ce Cash Elevator demo s-a încărcat este nevoie să setezi valoarea mizei. Aceasta variază între 0,80 și 400 de credite. 
  3. Acum trebuie doar să apeși pe butonul de spin și să te bucuri de o experiență fantastică de joc.

Cash Elevator gratis – simboluri și plăți

Ei bine, în această porțiune a articolului îți vom prezenta simbolurile jocului de bază din Cash Elevator demo și cum vor plăti acestea dacă vei juca pe o miză de 10 credite. Acestea fiind spuse, să nu mai pierdem timpul și să vedem care sunt plățile!

  • 9,10 – 3x(2,00), 4x(5,00), 5x(22,50); 
  • J, Q, K, A – 3x(3,00), 4x(7,50), 5x(30,00); 
  • Valize, Mașină, Cheie, Telefon – 3x(4,00), 4x(10,00), 5x(50,00); 
  • Ceas – 3x(10,00), 4x(50,00), 5x(250,00); 
  • Pisica neagră – 3x(12,50), 4x(75,00), 5x(300,00); 
  • Simbol Cash Elevator – 3x(25,00), 4x(150,00), 5x(500,00).

Cash Elevator demo – speciale

În Cash Elevator demo vei găsi o funcție specială nemaiîntâlnită în alt joc, și anume funcția de lift. Uneori, pe role va apărea un simbol cu o săgeată îndreptată în sus sau în jos, care va avea rolul de a te coborî sau de a te urca. De asemenea, poți urca obținând un câștig cu simbolul actual cu cea mai mică plată de pe rolă. Urcând, te poți deplasa cu 1, 2, 3 sau 12 etaje. Coborând, te poți deplasa cu 1, 2 sau 3 etaje. Etajul pe care te afli va dicta care simbol va plăti cel mai puțin. Asta înseamnă că simbolurile sunt eliminate din joc pe măsură ce rolele se învârt.

Când pe role va apărea unul dintre simbolurile Wild, adică un membru al cuplului de fantome, vei declanșa funcția de rotiri gratuite. Înainte de începerea rundei, vei putea alege dintre trei opțiuni cuprinse între 6 și 12 rotiri gratuite. Dacă reușești să obții bonusul cu ambii membrii ai cuplului, vei primi între 12 și 24 de rotiri gratuite.

În timpul acestui bonus la Cash Elevator demo, jocul se mișcă între etaje, mai degrabă în mod aleatoriu, decât într-o anumită ordine. Jocul va începe cu două Wild-uri pe rolele 1 și 5 care, de asemenea, se vor mișca. Dacă se întâlnesc la mijloc, se acordă încă 5 rotiri gratuite.

Când ajungi la etajul 13, vei fi dus la bonusul Hold and Win. Aceasta este o funcție în stil Money Train în care colectezi monede de pe role. Înainte de a începe jocul, poți alege dintre trei cărți pentru a determina numărul de monede care începe runda.

Unde poți juca Cash Elevator online pe bani reali?

Dacă ai jucat Cash Elevator gratis pe site-ul nostru cu siguranță te-ai obișnuit cu toate funcțiile și particularitățile sale. De aceea, vei fi pregătit să faci un pas extrem de important, și anume să joci pe bani reali. Vei putea face acest lucru pe site-ul Netbet, fiind unul dintre cazinourile cu cele mai bogate oferte de pe piață. Cu siguranță nu vei regreta! De asemenea, poți profita și de cele mai bune promoții și bonusuri Netbet.

Concluzii

În final, putem afirma fără niciun dubiu că Pragmatic Play s-au depășit pe sine înșiși cu această păcănea, totul fiind la superlativ. Dacă ți-a plăcut Cash Elevator demo, poți încerca și Madame Destiny Megaways free. Cel mai important este să joci responsabil și cu moderație. Îți dorim mult noroc!

Alte păcănele recomandate

EGT
Drops of Water
5/5 – (1 vote)
NetEnt
American Roulette
3.9/5 – (73 votes)
Novomatic
Almighty Jackpots Garden of Persephone
4.1/5 – (20 votes)
Novomatic
Imperial Crown
3.3/5 – (3 votes)
Autor