Pragmatic Play producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
bronco spirit gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Bronco Spirit

Producator

Pragmatic Play

Rating

3.9/5 - 8 voturi

O nouă aventură te așteaptă acum pe Joc Păcănele! Azi ți-am pregătit Bronco Spirit gratis, un joc de păcănele de la Pragmatic Play cu o grafică extraordinară. Și nu doar grafica te cucerește în acest slot online cu cai, ci și plățile, specialele și RTP-ul. Urmează să vorbim pe îndelete despre el, deci rămâi alături de noi!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,63% 5×4 75 Wild, Bonus  Runde Gratuite

Bronco Spirit gratis – aventura ta în tribul amerindienilor

În primul rând, în Bronco Spirit gratis ne cucerește cu povestea. Pragmatic ne invită de această dată într-o călătorie aparte, în timp, într-un trib al amerindienilor în care tradițiile sunt păstrate cu sfințenie. Vom întâlni pe rolele slotului simboluri specifice, de la o frumoasă amerindiancă la ornamentul cu pene, cort, tobe etc.

Jocul Bronco Spirit demo are o structură nici simplă, nici complicată. Aventura are loc pe 5 role și 4 rânduri, câștigurile formându-se pe 75 de linii de plată. Slotul este recomandat și începătorilor, deoarece are o volatilitate medie și un RTP generos.

Rata de returnare către jucător în Bronco Spirit slot este de 96,63%. Asta înseamnă că poți să-l joci oricând și pe bani reali, într-un cazino. La noi pe site ai o listă imensă cu păcănele cu RTP mare, de peste 96%, deci vei ști clar la ce să-ți încerci norocul!

Păcănele Bronco Spirit demo: simboluri și plăți

Vom vorbi în primă fază despre simbolurile standard din jocul de păcănele Bronco Spirit gratis. Ele sunt și cele ce construiesc tematica, deci hai să le vedem și să aflăm cum plătesc!

 • Armăsarul: plătește până la 100.00 fise;
 • Femeia: plătește până la 50.00 fise;
 • Ornamentul cu pene: plătește până la 50.00 fise;
 • Cortul: plătește până la 30.00 fise;
 • Tobele: plătesc până la 30.00 fise;
 • Arma: plătește până la 20.00 fise;
 • Pipa: plătește până la 20.00 fise;
 • Foc: plătește până la 8.00 fise;
 • Simbolurile cărți de joc: plătesc până la 8.00 fise.

Plățile de mai sus sunt cele maxime, la un pariu de 10.00 fise. În Bronco Spirit gratis poți seta beturi de la 1.00 la 500.00 fise. Dacă alegi Bet Max, automat vor crește și plățile. De exemplu, la o miză de 500.00 fise, armăsarul îți poate aduce până la 5000.00 fise. În slot plățile se fac de la stânga la dreapta, ca la mai toate păcănelele.

Speciale la Bronco Spirit free

Așa cum ne-a obișnuit deja producătorul, și în Bronco Spirit gratis avem speciale avantajoase, ce vor înteți distracția. Iată ce vei găsi!

 • Bonus: este simbolul ce prezintă un splendid peisaj. Apare pe toate rolele jocului Bronco Spirit gratis și, la 3 apariții, declanșează runda bonus. Practic, simbolul Bonus este Scatterul păcănelei.
 • Wild: este cel care substituie toate simbolurile, cu excepția celui Scatter. Apare doar la spinul numărul 10 din jocul de bază – 3 apariții vor declanșa funcția cu free spins. 

În timpul funcției cu rotiri din Bronco Spirit gratis, Scatter-ul te va surprinde plăcut iar. La început, în funcție de numărul aparițiilor sale pe role, vei putea alege din mai multe opțiuni. De exemplu, 5 simboluri Bonus vor oferi 45 spinuri cu 4 Wilduri și 15 cu 7 Wilduri. Wild-ul se va transforma în unul umblător în timpul rundelor, ajutând astfel la crearea unor câștiguri fantastice. Și știi ce mai e fain? Că poți avea un număr nelimitat de rerotiri în această păcănea!

Cum joci Bronco Spirit gratis?

Pentru a juca Bronco Spirit gratis trebuie să dai prima dată click pe butonul cu „Joacă Gratis” de pe această pagină. Vei descoperi ecranul de joc, apoi lucrurile vor merge de la sine!

 • Butonul de Spin: este poziționat în partea dreaptă a ecranului. Sub el este și cel de „Joc Automat”.
 • Setarea mizei: o poți face de lângă Spin. Sau poți intra în meniul din partea stângă a ecranului de joc Bronco Spirit gratis.
 • Informații: găsești detalii despre plăți și funcții tot în stânga ecranului, jos. Îți recomandăm să arunci un ochi ca să știi ce strategii să adopți!
 • Pariul tău: tot în partea de jos îți vor apărea pariul plasat și balanța. Setează la început mize mici, apoi urcă cu sume mai mari, după ce vezi cum plătește. 

Unde joci pe bani Bronco Spirit online?

După ce ai jucat Bronco Spirit gratis la noi, suntem siguri că vei vrea să te bucuri și de câștiguri reale. Pentru asta trebuie să alegi un cazino de încredere, ce deține licența ONJN.

Îți recomandăm să joci Bronco Spirit slot la NetBet cazino. Poți face asta cu un bonus NetBet extrem de avantajos, dacă nu ai cont. Procesul de înregistrare durează doar câteva minute. După, te vei bucura de o sumedenie de sloturi, nu doar de la Pragmatic ci și de la alți producători de renume mondial. 

Concluzii

Ne bucurăm că ai ales să joci Bronco Spirit gratis la noi, pe Joc Păcănele! Avem și alte jocuri ca la aparate gratuite, pe care să le încerci tot fără download și fără înregistrare. Joci oricând dorești, inclusiv de pe telefon, pentru că sloturile sunt toate optimizate pentru dispozitive mari și mici.

Dacă îți plac păcănelele ce te poartă în super aventuri, îți mai recomandăm un joc, tot recent adăugat pe site: Robbin Robin free. Este de la 1×2 Gaming, un provider ce merită să fie mai cunoscut pe piață, pentru că oferă calitate și distracție în jocurile sale. Îți mai zicem doar DISTRACȚIE PLĂCUTĂ!

Alte sloturi


Aztec Luck
3/5 - 10 voturi
Blackjack 
3.6/5 - 14 voturi
Hot Joker
3.5/5 - 20 voturi
Sweet Bonanza
4/5 - 152 voturi
Power of Gods: Egypt
3.6/5 - 7 voturi
Joker Pro
4.5/5 - 8 voturi