...

Book of Immortals

Autor: Diana

Actualizat: 12 decembrie 2023

ecran de joc book of immortals gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran de joc book of immortals gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
42 de oameni joacă acum
Baumbet casino logo
Bonus Cu Depunere

Până La 1500 RON

4.2/5 – (9 votes)

Joacă Book of Immortals gratis și pășește în aventura egipteană, mai stilizată și mai futuristă de această dată! Este un joc clasic în aparență, fiind alcătuit din 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Totuși, el ne surprinde prin grafica modernă și efectele sonore deosebite. Slotul online face parte din categoria de păcănele cu speciale.

Așadar, vei dori numaidecât să-l accesezi. Dacă vrei însă să te bucuri de câștiguri reale este necesar să îți faci cont la un cazino real. Varianta jocului de păcănele Book of Immortals de pe site-ul nostru nu oferă câștiguri pe bune, însă îți garantează că te vei distra copios!

Book of Immortal gratis, un joc cu tematică aparte

În ceea ce privește modul de joc, Book of Immortals gratis este un slot destul de simplu și intuitiv. Surprinde totuși prin simbolurile pe care le oferă și pe care le poți folosi în avantajul tău, astfel încât să fii câștigător. Dintre simbolurile pe care este musai să le amintim, menționăm cărțile de joc de la as până la 10 și zeii animale.

Atât simbolurile cărți, cât și zeii animale egiptene sunt destul de realist reprezentate, dar și destul de stilizate, în același timp. De departe, cel mai bun, cel mai important și puternic dintre aceștia, este Anubis. Acesta acordă un bonus de 150 ori mai mare decât miza ta, în cazul în care apare de 5 ori pe rolele jocului. Simbolurile zeului animal au „puterea” de a deveni nemuritoare, extinzându-se. Astfel, vor umple întreaga rolă pentru întreaga rundă.

Mai sunt și alte simboluri valoroase în joc. Dar vorbim mai pe larg despre acestea, plăți și funcții imediat. Înainte de a face acest lucru, trebuie să îți mai spunem că Book of Immortals gratis are un RTP bun, de 96,31%. Acum hai să aflăm mai multe!

Păcănele Book of Immortal: simboluri și plăți

În primul rând, trebuie să știi că în Book of Immortals gratis simbolurile plătesc în multiplicatori. Zeul animal Anubis este, așa cum am spus și anterior, cel ce plătește cel mai bine. La 5 apariții îți va multiplica miza cu 150x, iar la 4 cu 50x. Următorul simbol ca valoare este zeul animal șoim, pe fundal roz. El poate oferi până la 100x valoarea mizei. Zeul animal berbec, cu fundal albastru, poate aduce până la 80x pariul, iar zeița animal cu fundal roz până la 50x pariul.

În jocul online de păcănele Book of Immortals mai găsești și simboluri cărți de joc. A și K îți pot multiplica pariul cu până la 40x, în timp ce Q, J și 10 cu până la 25x. Joacă gratis și alte aparate cu Egipt la noi pe site!

Funcții Book of Immortals gratis

În jocul de păcănele Book of Immortals gratis avem parte de distracție și cu ajutorul funcțiilor speciale. Așadar, vei descoperi:

  • Funcția Scarab Swap: în timpul oricărei rotiri plătite pot apărea pe role, zburând, scarabei. Pot ateriza pe cel mult 10 simboluri, transformându-le în potențiale șanse de câștig;
  • Funcția Free Spins: poate fi declanșată oricând în timpul jocului. În timpul desfășurării ei, poate fi ales un simbol special în partea de sus a rolelor. Acesta se poate extinde și forma câștiguri pe toate cele 10 linii non-adiacente;
  • Funcția Extra Free Spins: se declanșează după cea Free Spins. Simbolurile zei animale vor deveni nemuritoare și se vor extinde, oferind alte rotiri gratis.

Cum joci păcănele Book of Immortals gratis?

După ce ai dat pe butonul Joacă Gratis, vei descoperi funcțiile speciale ale jocului Book of Immortals gratis. Dă pe Continue, apoi descoperă ecranul de joc. În partea de jos a acestuia ai butonul de spin, butonul i cu informații, butonul de setare a pariurilor și cel de Joc Automat. Cel de Joc Automat îți permite să setezi până la 1000 de runde automate și condițiile în care acestea să se desfășoare.

Setarea pariurilor se face simplu. Dă click pe butonul cu monede, apoi alege valoarea dorită. Poți selecta monede cu valori de la 0.01 la 10. Cam atât despre joc. Te invităm să-l descoperi mai bine jucând!

Concluzii

Book of Immortals gratis poate fi jocul tău de păcănele preferat. Are o grafică impecabilă, o poveste captivantă, simboluri ce plătesc bine și funcții interesante. Apoi, are un RTP mare, fapt pentru care poți să-l încerci și pe bani reali. În cazul în care alegi să-l joci într-un cazino online, nu uita să revendici un bonus de bun venit. Așa vei porni cu mai multe avantaje și te vei distra și mai mult. Succes!

Alte păcănele recomandate

EGT
Coral Island
3.5/5 – (129 votes)
Pragmatic Play
Towering Fortunes
4.3/5 – (3 votes)
WMS
Montezuma
4.3/5 – (13 votes)
Pragmatic Play
Fire 88’s
3.7/5 – (4 votes)
Autor