iSoftBet producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran de joc book of immortals gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Book of Immortals

Producator

iSoftBet

Rating

Joacă Book of Immortals gratis și pășește în aventura egipteană, mai stilizată și mai futuristă, de această dată. Un joc clasic în aparență, fiind alcătuit din 5 role și 20 de linii de plată, dar care surprinde prin grafica modernă și efectele sonore, slotul online face parte din categoria păcănele speciale, pe care vei dori numaidecât să le accesezi.

Cum se joacă Book of Immortal gratis

În ceea ce privește modul de joc, Book of Immortals este un joc destul de simplu și intuitiv, însă care surprinde totuși prin simbolurile pe care le oferă și pe care le poți folosi în avantajul tău, astfel încât să fii câștigător.

Drept simboluri pe care este necesar sa le amintim pentru Book of Immortals gratis se numără alăturarea simbolurilor A până la 10, ce reprezintă un cvartet de zei animale egiptene destul  de reale, dar și destul de stilizate în același timp. De departe, cel mai bun, cel mai important și puternic  dintre aceștia este șacalul Anubis, care acordă de un bonus de 15 ori mai mare decât miza ta, în cazul în care „aterizezi” pe 5 pe o linie de plată .Simbolurile zeului animal au „puterea” de a deveni nemuritoare, extinzându-se, astfel încât să umple întreaga rolă pentru întreaga rundă. Simbolurile extinse pot plăti și stilul de împrăștiere. Totodată, în acest joc  sunt posibile declanșările.

Cartea Nemuritorilor este unul dintre cele mai importante simboluri pentru acest joc, mai ales că acționează atât ca simbol wild. De asemenea, „roiuri de scarabei” pot zbura pe cei 5 tamburi și pot transforma orice simbol într-unul veritabil, care sa iti aducă un castig mai mare și de ce nu, chiar marele Jackpot. Este important de precizat faptul că există o rundă bonus ce acordă minim 10 rotiri gratuite, completate de simboluri în expansiune care plătesc stilul de împrăștiere.

Elemente speciale

În ceea ce privește funcția sau funcțiile speciale acestui joc, dacă ești norocos, poți declanșa mai multe funcții. Este vorba, în primul rând, despre  funcția de rotiri gratuite, pe care am menționat-o și anterior, ce îți oferă posibilitatea de a îți maximiza șansele de câștig. Cu fiecare rotire gratuită, un simbol este ales la pur și simplu la  întâmplare. Rolul acestui  simbol este de a se extinde și de a umple întregul tambur ori de câte ori lovește în timpu în care această funcție este activată. De asemenea, este la fel de importantă și cartea Pământului, care, dacă se află pe tambururile din același rotativ, îți oferă un premiu 2, 20 sau 200 × mai mare decat miza totală, în funcție de poziționarea acestora (locul 3, locul 4 sau locul 5).

La  orice rotire, de asemenea, poți activa  funcția Scarab Swap. În acel moment, un roi de gândaci de scarab vor zbura  pe tamburi, iar la un moment dat, aceștia pot ateriza pe maximum 10 simboluri din joc, transformându-le astfel încât să formeze o combinație câștigătoare nouă și modernă.

Book of Immortals gratis este un slot cu temă egipteană, care arată ca un film cu super-eroul de la Hollywood și pe care merită să-l testezi la cazinoul tău preferat. În plus, RTP-ul de 96,31% și posibilitatea de a accesa un bonus de bun venit dacă îți deschizi un cont de pe platforma jocpacanele.ro, vor face ca șansele tale de câștig să fie mult mai mari.

Descoperă mai multe jocuri iSoftbet!

Alte sloturi


Theme Park
Jimi Hendrix
Excalibur
Illuminous
Spellcast
Queen of Hearts