Book of 99

Book of 99 gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Book of 99 gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
43 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (12 votes)
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 3000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

4/5 – (12 votes)

Dacă ești atras de mitologie, atunci trebuie să încerci Book of 99 gratis! Acest joc semnat de Relax Gaming are mai multe personaje fantastice și câștiguri cât cuprinde. Și știi ce e cu adevărat surprinzător la el? RTP-ul! Are 99% rata de plată, deci este una din cele mai profitabile păcănele.

Descoperă Book of 99 free la noi, pe Joc Păcănele! Aici poți citi și câte ceva despre plățile și funcțiile sale. Explorează și colecția noastră de jocuri de păcănele cu Egipt gratis pentru nenumărate alte aventuri!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
99%5×310Simbolul CarteRotiri Gratuite

Păcănele Book of 99 gratis – cum se joacă?

La Book of 99 gratis trebuie să ții cont numai de câteva aspecte de bază: cum setezi pariul și cum dai spin. Să vedem funcțiile de joc mai în detaliu!

 • Folosește butoanele „+” și „-” pentru stabilirea pariului dorit la Book of 88 demo, dintre valorile 0,10 – 100 de fise.
 • Apasă butonul reprezentat de două săgeți circulare pentru a da spin. De asemenea, poți folosi modul turbo sau modul automat.
 • Deschide meniul din stânga jos pentru informații despre joc, setări generale, setare pariu și joc automat.

Este simplu să joci la Book of 99 free. La această simplitate contribuie și structura clasică de 5 role și 3 rânduri. Jocul este creat în HTML5 și este, așadar, optimizat și pentru mobil. Îl poți juca oriunde și oricând, de pe smartphone la fel ca orice alt joc marca Relax Gaming. Dacă nu ai mai auzit de acest furnizor până acum, este timpul să descoperi o categorie aparte de păcănele.

Creatorul Relax Gaming aduce mereu calitatea cea mai bună jocurilor sale. Acestea sunt simple, cu funcții speciale nu foarte complicate, dar cu plăți foarte bune. Aceste aspecte pozitive se vor evidenția și la Book of 99 slot. Descoperă și Tower Tumble gratis, un alt slot Relax foarte interesant!

Book of 99 demo – simboluri și plăți

Slotul Book of 99 gratis are 10 linii de plată, care generează câștiguri de la stânga spre dreapta. Să vedem ce plăți aduc simbolurile sale!

 • Războinicul: până la 50.000 de fise;
 • Vrăjitoarea: până la 20.000;
 • Ciclopul: până la 7.500;
 • Femeia vampir: până la 7.500;
 • A și K: până la 1.500;
 • Q, J și 10: până la 1.000.

Simbolurile speciale de la păcănele cu Egipt Book of 99 gratis plătesc și la 2 de un fel. Coeficientul RTP este unul colosal, de 99%. Sigur merită un loc fruntaș în lista de păcănele cu RTP mare de la noi de pe site.

Păcănele Book of 99 gratis – speciale

Plata foarte bună de la jocul de păcănele Book of 99 gratis se datorează și caracteristicilor speciale. Acestea sunt:

 • Simbolul Carte: acesta este și Wild, înlocuind toate simbolurile, dar și simbol Scatter. 3 astfel de simboluri, oriunde pe role, activează secvența de rotiri gratuite din Book of 99 demo.
 • Rotiri gratuite: primești 10 runde bonus în acest joc. Este ales un simbol la întâmplare, care va deveni special în timpul rotirilor. Acesta se va extinde pe rolele pe care apare și plătește pe orice linie, chiar dacă nu sunt simboluri adiacente.
 • Colecția de Cărți: slotul se numește Book of 99 grație acestei funcții. Adună 99 de simboluri Carte pentru a activa aceeași funcție de rotiri gratuite!

Book of 99 online – joacă pe bani reali!

Dacă vrei să joci Book of 99 gratis, dar și pe bani reali, înregistrează-te la NetBet! Aici vei găsi o sumedenie de jocuri avantajoase precum cel de față. Având în vedere că plata este una dintre cele mai bune din industrie, este simplu de înțeles de ce vrei să-l joci.

Dacă tot te-ai înscris la NetBet, nu uita că poți profita de oferta de bun venit. Vei revendica premii foarte bune la depunere, iar apoi poți participa și la turnee. Toate acestea pot fi făcute chiar de pe telefon cu ajutorul aplicației. Am precizat deja că Book of 99 slot se adaptează oricărui ecran, deci poate fi jucat și de pe smartphone. Așadar, delectează-te cu cea mai bună experiență de joc din câteva atingeri de ecran!

Concluzii

Book of 99 gratis îți aduce plăți foarte bune cu rotirile sale gratuite. Și liniile de plată în jocul de bază aduc sume excelente, deci aici ai numai de câștigat! De asemenea, grafica este la nivelul de top al jocurilor Relax Gaming.

Încearcă și Eye of Horus Megaways slot free pentru un alt joc plin de elemente inedite!

Alte păcănele recomandate

GAMING1
Super Blueberry 2000
3.6/5 – (21 votes)
Pragmatic Play
John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen
4.2/5 – (12 votes)
EGT
Fruits Kingdom
3.8/5 – (18 votes)
Amatic
All Ways Fruits
3.6/5 – (139 votes)