NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
bollywood story slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Bollywood Story

Producator

NetEnt

Rating

Ești fan al filmelor indiene, însă nu ai reușit să descoperi niciodată un slot care să îți pună pe masă acest lucru? Acum nu mai trebuie să cauți, pentru că Bollywood Story gratis așteaptă să îl joci, în varianta demo sau pe bani reali.

Fiind unul dintre cele mai simpatice jocuri produse de compania de soft Net Entertainment, te poți aștepta la o rată de plată care ajunge până la 96.1% + caracteristici speciale și simboluri extrem de interesante.

Vrei să afli mai multe lucruri despre acest joc? Atunci citeşte cu atenție rândurile de mai jos!

Simboluri speciale

Unul dintre cele mai interesante simboluri ale acestui joc este cel Wild. Denumit și: „floating wild”, el poate să apară în fiecare spin pe care îl vei face în timpul jocului normal dar și atunci când activezi caracteristica de rotiri gratuite. Trebuie să reții că floating Wild poate să înlocuiască restul simbolurilor, exceptându-l pe cel scatter. Pentru a forma combinații câștigătoare, ai nevoie de 2,3 sau 4 simboluri. Nu uita, acest Wild apare aleator!

  1. Simbolul scatter nu se lasă nici el mai prejos și oferă jucătorilor posibilitatea de a pune mâna pe câteva runde gratuite care pot să aducă câștiguri suplimentare. Este reprezentat de diamantul albastru.
  2. Dacă prinzi trei simboluri scatter, atunci vei avea parte de 10 rotiri gratis.
  3. Dacă vei pune mâna pe patru simboluri de acest fel, atunci vei primi 20 de free spins pentru Bollywood Story gratis.
  4. Dacă vei reuși să ai cinci simboluri, atunci primești maximul de 30 de rotiri gratis.

Atenție! Trebuie să știi că în momentul în care vei activa jocul de runde gratuite, vei primi între 3-6 simboluri floating Wild pentru fiecare rotire. Deci, vei avea șanse destul de mari să câștigi dacă ai noroc.

Alte simboluri pe care le vei putea întâlni aici sunt cele care reprezintă logoul jocului, dar și alte personaje din Bollywood destul de simpatice. Ele se vor asigura să îi plătească pe cei mai norocoși, începând de la 9 până la 1.000 de credite.

Având în vedere faptul că este un joc destul de clasic, te vei întâlni și cu simboluri precum: A, K, Q, J, 10. Şi ele te vor plăti de la 3 până la 100 de credite, dacă vei reuşi să prinzi maximul de 5 pictograme identice pe o linie de plată.

Cum pariez?

Pentru a putea paria în acest joc, trebuie să îți setezi nivelul de la: „Level” și valoarea monezii cu care să pariezi. Apoi, dai click pe spin sau alegi să rotești automat jocul pentru un număr predefinit de ori.

Verdict

Bollywood Story este unul dintre cele mai interesante păcănele cu speciale, având în vedere simbolurile uimitoare și nonconformiste promovate. Grafica şi coloana sonoră special dezvoltată pentru acest joc este de-a dreptul unicată. Aceasta te va duce cu gândul în una dintre cele mai exotice locații ale Asiei și anume: India.

Alte sloturi


Jewel Box
Tidal Riches
Pillars of Asgard
Golden Ark
Jack and the Beanstalk
Dragon Drop