Blazing Bull

Blazing Bull gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Blazing Bull gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
17 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (1 vote)
Simboluri speciale
Bonus
Structură
6×4
Linii de plată
4096
RTP
97,42%
Simboluri
Taur, Vultur
Funcții
Rotiri gratuite
Data lansării
Iulie 2021
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 3000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

5/5 – (1 vote)

În cele ce urmează îți vom prezenta o păcănea foarte interesantă, Blazing Bull gratis de la Relax Gaming, care vine cu o abordare foarte îndrăzneață. Tematica se învârte în jurul unei lumi sălbatice, dar care în același timp este extrem de relaxantă. În caz că te întrebi, nu este singurul joc ca la aparate care vine cu această tematică. Pe site, ai la doar un click distanță Buffalo Rising Megaways free. Este un produs al celor de la Blueprint, care scoate în evidență frumusețile sălbăticiei americane.

Blazing Bull gratis – sălbăticia îți aduce câștiguri

Blazing Bull gratis este o păcănea online, produsă de către cei de la Relax Gaming. După cum ți-am zis, aventura se desfășoară în sălbăticie. Cu toate acestea, jocul are o atmosferă super relaxantă. Rolele sunt înconjurate de verdeață și populate cu numeroase animale sălbatice. Printre acestea se numără vulturi, lupi, pume, urși, iar elementul principal este reprezentat de către taur.

Nici din punct de vedere al graficii jocului Blazing Bull gratis, Relax Gaming nu a dezamăgit. Toate animalele de pe role au un aspect supranatural. De exemplu, unele sunt în flăcări, iar altele au ochii strălucitori. Producătorul ne-a mai bucurat cu elemente grafice de mare calitate de-a lungul timpului. Un exemplu mai mult decât la îndemână este reprezentat de continuarea păcănelei de astăzi. Este vorba despre Blazing Bull 2 free, disponibilă la noi pe site. O poți încerca și pe aceasta pentru a te bucura de o călătorie completă prin sălbăticie.

Acum, vom trece la detalii ceva mai tehnice. Începem cu structura Blazing Bull gratis, care este alcătuită din 6 role și 4 rânduri. La acestea se adaugă și cele 4096 de modalități de plată, gata să te ducă în al nouălea cer. RTP-ul Blazing Bull slot este și el unul foarte atractiv, măsurând nu mai puțin de 97,42%. Pentru marea majoritate a păcănitorilor, acest aspect este unul foarte important. Tot pe aceeași nișă avem și volatilitatea. Aceasta poate fi considerată a fi la un nivel ridicat, ceea ce îți oferă șanse mai mari la câștiguri însemnate.

Blazing Bull online – cum joci?

Mai mult ca sigur această întrebare despre Blazing Bull gratis ți-a trecut în cap cel puțin o dată până în acest moment. În acest caz, nu-ți face griji! Suntem aici să-ți oferim toate răspunsurile de care ai nevoie. Vei avea în față doar câțiva pași super simpli, pe care urmează să ți-i prezentăm. Așadar, ține-te bine! 

 1. Primul pas este să deschizi păcăneaua. Poți face acest lucru, apăsând pe butonul portocaliu pe care scrie Joacă Gratis
 2. După ce ai deschis păcăneaua, următorul pas este să selectezi miza pe care dorești joci. 
 3. După ce ai ales și miza, se poate spune că ești pregătit pentru joc. Nu uita, premiile mari pot fi găsite inclusiv în sălbăticie!

Simboluri și plăți în Blazing Bull slot

Deja ți-am adus la cunoștință că Blazing Bull gratis are o tematică inspirată din lumea sălbăticiei. Tocmai din acest motiv, simbolurile vor aparține aceleiași sfere. De asemenea, vei vedea și cum vor plăti acestea, pe o miză de 6 credite.

 • 9, 10, J, Q – 3x(1,00), 4x(2,00), 5x(6,00), 6x(10,00); 
 • K, A – 3x(1,50), 4x(4,00), 5x(7,50), 6x(12,00); 
 • Lup, Puma – 2x(1,00), 3x(3,00), 4x(7,50), 5x(15,00), 6x(20,00); 
 • Vultur, Urs – 2x(1,50), 3x(5,00), 4x(10,00), 5x(20,00), 6x(25,00); 
 • Taur – 2x(3,00), 3x(6,00), 4x(12,00), 5x(20,00), 6x(30,00).

Blazing Bull free – speciale

Să nu crezi că am terminat cu veștile bune despre Blazing Bull gratis! Pe lângă tematica extraordinară și plățile foarte ofertante, avem și câteva speciale care îți vor face cu ochiul. Este deja cunoscut faptul că astfel de păcănele se bucură de foarte mare popularitate în rândul jucătorilor. Asta ne dorim și în cazul de față, așa că nu rata ceea ce urmează să-ți prezentăm!

 • Simbol Wild – înlocuiește toate simbolurile de pe role, cu excepția Bonus, x2 Wild și x3 Wild. 
 • Simbolurile x2 Wild și x3 Wild – înlocuiesc toate simbolurile de pe role, cu excepția celui Bonus. X2 Wild valorează cât 2 simboluri dintr-o linie, iar X3 Wild cât 3 simboluri dintr-o linie. 
 • Simbolurile Bonus(Argint și Aur) – 3x(12,00), 4x(30,00), 5x(60,00), 6x(300,00). Acestea plătesc în orice poziție. În timpul jocului de bază se acumulează mai multe spinuri gratuite de aur și de argint. Acestea vor fi declanșate atunci când 3 sau mai multe simboluri corespunzătoare spinurilor vor apărea pe role.

Unde poți juca Blazing Bull online pe bani reali?

Deja știi că pe Joc Păcănele te poți bucura de Blazing Bull gratis oricând dorești, fără o miză reală. În acest mod, vei avea ocazia să dezvolți anumite strategii câștigătoare. Este cel mai mare avantaj al jocurilor în variantă demo. Pe lângă asta, după o perioadă în care ai jucat, vei ști toate mecanismele păcănelei.

Când vine vorba a juca Blazing Bull online pe bani reali, Netbet este o variantă de luat în seamă. Fiind un cazino de încredere și care oferă servicii de cea mai înaltă calitate, vei avea o super experiență de joc. De asemenea, dacă ești un jucător pasionat, vei avea o gamă foarte largă de păcănele Netbet din care poți alege. Până la urmă, distracția va fi la ea acasă.

Concluzii

În final, îți spunem că este foarte important să te distrezi dând spin la Blazing Bull gratis. Ți-am prezentat tematica, plățile și specialele pentru ca aceasta să nu mai aibă niciun secret. În acest mod, ești gata să ataci premiile super atractive. Acestea fiind spuse, îți dorim mult noroc! 

Alte păcănele recomandate

Novomatic
Indian Spirit Deluxe
4.4/5 – (8 votes)
Wazdan
9 Tigers
3.6/5 – (18 votes)
Play’n Go
New Year Riches
5/5 – (2 votes)
Synot
Coins of Luck
4.3/5 – (3 votes)