testare Păcănele Online Novomatic Big Five Gratis ᐈ Joc Păcănele
d-none iframe-link Novomatic producator pacanele
ecran big five gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Big Five

Producator

Novomatic

Rating

Big Five gratis este un joc despre marile animale ale savanei. Descoperă minunile naturale ale Africii cu acest joc captivant! Citește totul despre jocul ca la aparate Big Five free și rămâi pe Joc Păcănele pentru alte jocuri cu temă similară. Îți recomandăm African Simba demo, o altă păcănea cu tematică africană.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95% 5×3 25 Wild, Scatter Runde gratuite, Jackpoturi, Gamble, Reînvârtiri

Păcănele Big Five gratis – cum joci?

Putem spune că slotul Big Five gratis face parte din categoria jocurilor clasice. Desigur, nu din punct de vedere al tematicii, ci al modului de joc și al structurii. În partea de jos a ecranului găsești toate butoanele și informațiile necesare. Poți juca manual sau automat. 

Setarea mizei la acest slot se face cu butoanele „-” și „+” sau prin selectarea valorii prestabilite. Poți alege valori de la 0,25 la 50 de credite. Astfel, mizele per linie sunt de la 0,01 la 2 fise. Structura jocului este celebra 5 role x 3 rânduri. Rata de plată la păcănele Big Five demo este bună, de 95%.

La Big Five gratis online mai sunt afișate și alte butoane. Găsești butonul de meniu care conține câteva setări generale și informații despre joc. Dispui de o serie de informații, cum ar fi soldul, câștigul și miza selectată.

Joacă Big Five online, pe bani reali!

Cel mai probabil vei dori să încerci Big Five gratis și pe bani reali. Poți opta pentru cazinoul NetBet, cunoscut în România pentru numeroasele jocuri și pentru promoții. Putem spune cu cea mai mare siguranță că nu te vei plictisi. Vei găsi aparate marca EGT, Pragmatic Play, Relax Gaming și desigur, Novomatic, creatorul jocului prezentat azi.

De la acest furnizor mai găsești și mult cunoscuta serie de păcănele Book of Ra, dar și jocuri clasice. Încearcă Sizzling Hot, Supra Hot sau Power Stars! Promoțiile și turneele sunt alt aspect care te va încânta la NetBet. Pe acestea, te lăsăm să le descoperi singur!

Despre jocul de păcănele Big Five gratis

Big Five gratis este un joc de păcănele cu și despre 5 animale mari ale Africii. Acestea sunt leul, elefantul, rinocerul, bivolul african și leopardul. Grafica este o idee mai simplă decât ce ne-a obișnuit Novomatic, dar nu ne putem plânge. Are animații și un fundal superb cu o cascadă într-o savană. La fel vei găsi și în jocurile din top păcănele cu lei gratis, dacă dorești o experiență mai vastă cu această tematică.

Plățile la jocul de păcănele Big Five free se fac în mod obișnuit. Simbolurile se plătesc începând cu rola din stânga, în combinații de câte 3. Jocul are 25 de linii de plată, iar simbolurile au următoarele valori maxime:

 • Leul: până la 600 de credite;
 • Elefantul: până la 400;
 • Rinocerul: până la 400;
 • Bivolul african: până la 200;
 • Leopardul: până la 200;
 • A și K: până la 150;
 • Q, J și 10: până la 120.

Păcănele Big Five gratis – speciale

În Big Five gratis vei putea înregistra câștiguri în mai multe moduri. Primul este, bineînțeles, jocul normal, cu simbolurile de mai sus. Apoi, vine rândul specialelor. Acestea te vor ajuta să câștigi mai mult și mai des. Vezi mai jos ce funcții speciale găsești în slotul pe bani, dar și în varianta lui gratis!

 • Simbolul Wild: are rolul de a înlocui simbolurile de bază.
 • Simbolul Scatter: simbolurile Scatter declanșează rundele gratuite. Între 4 și 9 simboluri îți aduc între 10 și 20 de rotiri bonus.
 • Jackpoturi progresive: dacă toate cele 15 poziții sunt ocupate de același simbol cu animal, atunci vei primi un jackpot. Jackpotul Leu = 300 x miză + contribuție; Jackpotul Elefant = 200 x miză + contribuție; Jackpotul Rinocer = 200 x miză + contribuție; Jackpotul Bivol african = 100 x miză + contribuție; Jackpotul Leopard = 100 x miză + contribuție.
 • Reînvârtiri: dacă prima rolă este completată cu același simbol animal în timpul rundelor gratuite, atunci va avea loc o reînvârtire. Rola 1, simbolurile corespondente de pe alte role și simbolurile Wild rămân nemișcate.
 • Gamble: după orice rundă câștigătoare din jocul de bază Big Five gratis poți juca funcția de dublaje. Apasă butonul „Gamble” care înlocuiește butonul de setare a mizei. Se va deschide o fereastră unde trebuie să alegi o culoare între roșu și negru. Ghicește culoare pentru dublarea câștigului. Dacă nu ghicești, vei pierde plata rundei. Așadar, această funcție este riscantă, având șanse de câștig/pierdere de 50/50.

Concluzii

Natura este o sursă de inspirație inepuizabilă, ceea ce se vede și la Big Five gratis. Aceste 5 animale te vor ajuta să câștigi și să te distrezi. Cu slotul Big Five demo te poți distra inclusiv de pe mobil, unde modul de joc este foarte similar cu cel de pe PC. Funcțiile jocului sunt optimizate pentru a se încadra pe un ecran mai mic. Navigarea este de asemenea facilă, deci nu vei pierde nimic din experiența de joc. Pe Joc Păcănele, mai poți încerca și alte jocuri cu tematică asemănătoare. Un astfel de exemplu este Stellar Jackpots With Silver Lion gratis.

Alte sloturi