...

Big Bass Amazon Xtreme

Autor: Gabi

Actualizat: 27 februarie 2024

big bass amazon xtreme gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
big bass amazon xtreme gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
14 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (2 votes)
Structură
5×3
Linii de plată
10
RTP
96,07%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Iunie 2023
Superbet Romania
Bonus Cu Depunere

Până La 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite

La Big Bass Amazon Xtreme demo, pescuitul este o aventură palpitantă într-o lume exotică. Explorează templele uitate ale Amazonului și pescuiește câștiguri nemaivăzute! În articolul de astăzi îți arătăm ce și cum și îți oferim și versiunea gratuită a jocului. Aparatul face parte din seria extraordinară de păcănele cu pescuit de la Pragmatic Play. Această serie are multe produse de cea mai bună calitate, cum este și Big Bass Keeping it Reel.

Big Bass Amazon Xtreme demo – aspecte generale

Grafica de la Big Bass Amazon Xtreme demo te invită la joc. Găsești mai multe simboluri tematice, cum ar fi lanseta, pluta, rucsacul și, bineînțeles, o mulțime de pești. Grila de joc este cea clasică, cu 5 role și 3 rânduri. Lucrurile extraordinare se petrec în secvența specială, unde pescarul adună peștii cu premii instant.

Big Bass Amazon Xtreme gratis excelează și în optimizarea pentru mobil. De fapt, toate jocurile de la Pragmatic au aceeași interfață simplă. Funcția de setare pariu se găsește la butonul cu monede (versiunea mobilă). Apasă pe butoanele -/+ ca să stabilești fisele/linie, valoarea fiselor și/sau pariul total. Pornești o rundă cu butonul care ilustrează o învârtire. 

Jocuri tari semnate de Pragmatic, cum e și Big Bass Amazon Xtreme slot se găsesc în numeroase cazinouri. Este prezent în selecția de păcănele Superbet, la Mr Bit, Netbet, Fortuna și multe altele. Fă-ți un cont, depune, profită de bonusuri și aruncă undița pentru câștiguri frumoase la aparatele Big Bass și nu numai!

Big Bass Amazon Xtreme online – plăți

Big Bass Amazon Xtreme demo are un coefficient RTP de 96,07% și plătește pe 10 linii fixe. Simbolurile standard plătesc de la 3 identice și de la stânga spre dreapta. Excepție este pluta, care plătește și la 2 de-un fel. Câștigul maxim este de 10.000x miza, iar mai jos vezi plățile maxime ale simbolurilor:

  • Pluta: 200x miza;
  • Papagalul: 100x miza;
  • Lanseta: 50x miza;
  • Rucsacul: 50x miza;
  • A și K: 10x miza;
  • Q, J și 10: 5x miza.

Păcănele Big Bass Amazon Xtreme – caracteristici speciale

Big Bass Amazon Xtreme demo are o secvență de rotiri gratuite spectaculoasă datorită simbolurilor speciale. Hai mai întâi să-ți povestim despre aceste simboluri:

  • Simbolul Pescar: este un simbol înlocuitor care substituie simbolurile standard. Apare doar în timpul secvenței de rotiri gratuite. De asemenea, este și un simbol colector: colectează câștigurile peștilor.
  • Simboluri Pești: sunt pești de diferite dimensiuni care au premii instant. Valorile posibile sunt de la 0,2x la 1.000x pariul total. Le primești cu simbolul Pescar în jocul bonus, dar se pot acorda aleatoriu și în jocul de bază. Aici colectezi toate valorile și poți primi și un multiplicator de câștig de la x2 la x50.
  • Simbolul Scatter: cu 3 sau mai multe simboluri Scatter, primești 10 rotiri gratuite. În secvența de bază, atunci când pe role sunt două simboluri Scatter, rolele fără acest simbol se reînvârt. Rolele cu Scatter se deplasează o poziție. Astfel, ai mai multe șanse de 3 simboluri.

Secvența bonus la Big Bass Amazon Xtreme demo

Jocul bonus la Big Bass Amazon Xtreme demo începe cu alegerea vaselor. În ele se găsesc pescari, rotiri gratuite suplimentare și pești care apar garantat pe role. Dacă descoperi un bocanc, această parte a jocului se încheie și încep rotirile gratuite propriu-zise.

Jocul bonus are o funcție progresivă, în care al patrulea simbol Pescar acordă câte 10 rotiri gratuite suplimentare. Totodată, multiplicatorul de câștig al simbolului crește. Nivelurile sunt x2, x3, x10, x20, x30, x40 și x50. Acesta se aplică câștigurilor pe linii, dar și valorilor simbolurilor Pești pe care Pescarul le colectează. 

E important să reții că premiile de pe pești se acordă numai cu simbolul colector (Pescarul). Dacă Pescarul nu apare într-o rundă, nu vei primi valorile afișate. Totodată, poți cumpăra funcția pentru 100x miza totală. Pentru șanse mai bune de declanșare a secvenței speciale, activează antebetul.

Concluzii

Big Bass Amazon Xtreme demo este un slot spectaculos, cu un joc bonus de invidiat, care îți poate oferi câștigurile mult așteptate. Aparatul se aseamănă cu altele de la Pragmatic, cum ar fi și Big Bass Hold & Spinner demo. Acesta are o altă secvență specială foarte distractivă. Dar, între timp, dă câteva spin-uri la Big Bass Amazon Xtreme free pe site-ul nostru, Joc Păcănele, ca să te familiarizezi cu slotul. Apoi, dacă te simți norocos, încearcă jocul pe bani reali. Noi îți urăm multă baftă!

Alte păcănele recomandate

EGT
100 Burning Hot
3.7/5 – (2514 votes)
Relax Gaming
Finnegan’s Formula
5/5 – (2 votes)
Pragmatic Play
Bigger Bass Blizzard Christmas Catch
4/5 – (11 votes)
Gamevy
Eastern Gold Deluxe
4.5/5 – (6 votes)
Autor