NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
berryburst max slot gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Berryburst MAX

Producator

NetEnt

Rating

Ai chef de un joc de păcănele cu fructe și vrei să încerci ceva nou? Joacă Berryburst Max gratis și pregăteste-te să te bucuri de o explozie de gusturi și de premii atractive!

Cum poți să pariezi în Berryburst Max gratis?

Deși este un joc inspirat din păcănelele retro, ecranul de joc este actualizat la cele mai noi tendințe în materie de design.

În meniul de jos există trei butoane și două opțiuni. Cea din partea stângă se numește level sau nivel – din care trebuie să alegi numărul de linii pe care să pariezi. În partea dreaptă, poți vedea” Coin Value” – unde, pur și simplu trebuie să alegi care este valoarea totală a monedei. În funcție de nivel și de monedă, se va calcula miza totală pe care o plătești pentru o rotire. Butonul din mijloc joacă rolul tastei Spin sau Start. Lângă el poți vedea butonul „Autoplay” (va roti rolele jocului în mod automat) și „Max Bet” (indică suma maximă pe care o depui pentru o rotire).

Simboluri fierbinți și gustoase

tabela de plată berryburst max

Simbolul Wild poate să apară oriunde pe rolele acestui joc, indiferent dacă este vorba de o rundă normală sau de o rundă specială în care se activează funcția re-spin. Simbolul se poate extinde, putând să acopere o rolă întregă în timp ce restul se rotesc. În momentul în care se va termina runda specială re-spin, orice simbol care va apărea ulterior se va putea extinde și se va reevalua câștigul. Dacă prinzi simboluri Wild în timpul rundei gratuite vei mai primi încă un re-spin.

Cinci sau mai multe simboluri prinse în Berryburst Max gratis pot să îți aducă o plată destul de mare. Totul depinde de simbolul pe care ai reușit să îl obții. Unul dintre cele mai bune este chiar zmeura, care poate să aducă un câștig de maxim 10.000 de monezi. Apoi este rândul portocalelor, strugurilor şi lămâilor, care oferă între 15 și 5.000 de credite.

Restul simbolurilor sunt reprezentate de spadă, romb și inimă roșie. Acestea plătesc de la 10 până la 1.000 de credite.

Verdict

Îţi recomand să te joci acest joc de volatilitate ridicată. Rata de plată este de 96.23%! Deci, dacă ai puțin noroc vei avea șanse mari de câștig. Încearcă-l chiar acum, direct de pe laptop, telefon mobil sau tabletă şi simte gustul celor mai zemoase fructe! Grafica senzaţională, coloana sonoră bine aleasă şi caracteristicile speciale fac din acest joc să fie unul dintre cele mai bune păcănele fructe! Producătorul NetEnt își dovedește încă o dată măiestria.

Alte sloturi


Amazing Amazonia
Book of Magic
Jackaroo Jack
Opal Fruits
Barbar Black Sheep
Genie Wild