Age of Huracan

age of huracan demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
age of huracan demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
42 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.5/5 – (22 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Bonus
Structură
5×3
Linii de plată
1024
RTP
96,8%
Simboluri
Vrăjitoare, Totem, Căpcăun
Funcții
Runde bonus
Data lansării
Iunie 2021
Yoji Casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 700 Rotiri Gratuite

3.5/5 – (22 votes)

Relax Gaming revine în forță cu o super păcănea. Este vorba despre Age of Huracan gratis, un joc ca la aparate ce surprinde fascinanta cultură mayașă. Vorbim despre o tematică destul de prezentă în sloturi. Pe una dintre acestea, o poți testa pe site-ul nostru. Mayan Spirit demo de la EGT îți va oferi o experiență de joc extraordinară. Pe lângă asta, vei întâmpina și o grafică foarte bine pusă la punct.

Revenind la păcăneaua noastră, pe parcursul acestei recenzii îți vom prezenta toate caracteristicile importante. Fii pe fază! 

Age of Huracan gratis – descoperă comorile mayașilor

Până acum ceva timp, când auzeam de cultura mayașă puteam avea o reticență. Probabil îți sunt cunoscute acele profeții conform cărora, sfârșitul lumii avea să vină în anul 2012. În Age of Huracan gratis nu va fi vorba despre așa ceva. Ba chiar poți pune mâna pe câștiguri extraordinare. Pentru asta va trebui doar să învârți rolele și să te bucuri de toate particularitățile păcănelei. Astfel, dacă zeii vor fi de partea ta, cu siguranță vei avea parte de premii atractive. 

Cei de la Relax Gaming au făcut o treabă foarte bună, mai ales dacă ne uităm la grafica Age of Huracan slot. În spatele rolelor, poate fi observat un fundal foarte fresh. Cu toate acestea, este surprins foarte bine și elementul sălbatic. Poate fi observată foarte multă vegetație specifică zonei, dar și o pădure extrem de stufoasă. Totuși, elementul central este reprezentat de templele mayașe care se înalță impunător. Revenind la producător, acesta ne-a obișnuit cu calitatea. Pe site-ul nostru, vei putea descoperi și alte păcănele Relax Gaming. Una dintre acestea este 3 Secret Cities demo. Are o tematică asemănătoare, care cu siguranță te va atrage din prima. 

Structura Age of Huracan slot este una care nu iese din tipare. Astfel, avem 5 role, 3 rânduri, acestea fiind acompaniate de 1024 de modalități de plată. Dat fiind acest fapt, există șanse mari să ai parte de câștiguri la fiecare spin. Nu trebuie să uităm de RTP. Acesta are o valoare de 96,8%, garantându-ți că acest procent din suma pariată se va întoarce la tine. Volatilitatea păcănelei este la un nivel ridicat, ceea ce înseamnă că poți avea parte de foarte multe surprize pe parcursul jocului. 

Cum joci Age of Huracan gratis? 

Dacă ți-am prezentat cele mai importante informații despre Age of Huracan gratis, este normal să-ți spunem și cum poți juca. Nu este nevoie să faci prea multe, fiind vorba despre un proces simplu. Îți garantăm că nu vei întâmpina nicio dificultate. Hai să vedem! 

 1. În startul articolului, vei observa un butonul pe care scrie Joacă Gratis. Pentru a deschide păcăneaua, dă click pe acesta. 
 2. După ce ai în față rolele, alege valoarea mizei pe care dorești să joci. Poți alege valori între 0,50 și 50 de credite. 
 3. Odată ce ai ales și pariul, tot ce mai ai de făcut este să apeși pe butonul de rotire. 

Age of Huracan slot – simboluri și plăți 

Este clar că Age of Huracan gratis este o păcănea foarte interesantă. Despre tematică am vorbit ceva mai sus, iar aceasta te va atrage cu siguranță. În acest capitol ne vom axa pe simbolurile acestui joc ca la aparate. Pe lângă asta, îți vom prezenta și cum vor plăti acestea, pe o miză de 5 credite. 

 • 9, 10 – 2x(0,20), 3x(0,30), 4x(1,00), 5x(2,50); 
 • J, Q – 3x(0,30), 4x(1,00), 5x(5,00); 
 • K, A – 3x(0,60), 4x(2,00), 5x(6,50); 
 • Pumnal, totem – 3x(1,00), 4x(2,50), 5x(7,50); 
 • Vrăjitoare, căpcăun – 3x(1,20), 4x(5,00), 5x(10,00); 
 • Femeie mayașă. Bărbat mayaș – 2x(20,00), 3x(50,00), 4x(100,00), 5x(500,00). 

Speciale în Age of Huracan free

Age of Huracan gratis mai prezintă și alte caracteristici care te-ar putea atrage. După cum poți vedea, o să discutăm despre speciale. Vei descoperi funcții super atractive, ce îți vor oferi mai mult dinamism, dar și câștiguri pe măsură. 

 • Simbol Wild – înlocuiesc celelalte simboluri de pe role, cu excepția Bonus și K-Cash, pentru a forma combinații câștigătoare; 
 • Simbol Bonus – 3x(10,00), 4x(25,00), 5x(50,00). Aceste simboluri plătesc în orice poziție. De asemenea, 3 sau mai multe Bonus pot acorda până la 15 rotiri gratuite. 
 • Simbol K-Cash – când 3 sau mai multe astfel de simboluri apar pe role, acestea se vor fixa pe loc, iar 3 spinuri K-Cash vor fi declanșate. Fiecare simbol K-Cash nou va reseta numărul spinurilor la 3. În timpul jocului de bază și a spin-urilor K-Cash, jucătorul colectează bani și multiplicatoare din aceste simboluri. Banii adunați și multiplicatorul se acordă la sfârșitul spinurilor K-Cash. 

Unde poți juca Age of Huracan online pe bani reali? 

Oferindu-ți detalii prețioase despre Age of Huracan gratis, cel mai probabil te întrebi unde poți juca pe o miză reală. Evident, te poți distra și pe site-ul nostru, având la dispoziție versiunea demo. Cu toate acestea, este foarte probabil să vrei mai mult.

Așadar, pentru a da spin pe bani reali la Age of Huracan online, poți accesa platforma Netbet. Este unul dintre cazinourile populare din România, oferindu-ți numeroase facilități. Dacă dorești să te bucuri de acestea, îți recomandăm să îți creezi un cont Netbet și să dai drumul la distracție cu un bonus de bun venit.

Concluzii

Cu Age of Huracan gratis, vei avea parte de o aventură extraordinară în lumea mayașilor. Vei avea parte de numeroase câștiguri, dar și de distracție pe măsură. Toate astea mulțumită structurii simple, RTP-ului bun, dar și specialelor din joc. Așadar, îți dorim mult noroc și la cât mai multe premii!

Alte păcănele recomandate

Inspired Gaming
Stacked Fire 7s
5/5 – (1 vote)
Pragmatic Play
Aztec Bonanza
4.3/5 – (51 votes)
Playson
Buffalo Power: Christmas
3.3/5 – (13 votes)
Endorphina
Golden Ox
4.3/5 – (20 votes)