50 Horses

ecran 50 horses gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran 50 horses gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
38 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.9/5 – (109 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
50
RTP
96,11%
Funcții
Jackpot
logo fundal alb Betano
Bonus Fără Depunere

400 Rotiri Gratis Fără Depunere

Dacă pariurile la curse de cai sunt specialitatea ta sau pur și simplu îți plac caii, atunci trebuie să vezi ce-ți poate aduce și slotul 50 Horses gratis. Textul de față îți va prezenta tot ce trebuie să știi pentru a-ți garanta distracția în acest joc cu tematică spectaculoasă. Pentru că suntem destul de siguri că îți va plăcea, îți recomandăm să încerci și alte păcănele video din colecția noastră bogată! Desigur, pe Joc Păcănele, toate jocurile sunt gratis.

50 Horses gratis, o cursă spre cele mai mari câștiguri

La prima vedere, jocul de aparate 50 Horses gratis nu pare unul extrem de complex și de spectaculos. Așa cum probabil te-ai obișnuit cu jocurile dezvoltatorilor EGT, 50 Horses slot gratis mizează pe simplitate. 

Grafica este însă plăcută și clară, iar pe fundal poți vedea un peisaj cu dealuri, case și o pășune cu cai. Structura jocului este clasică, cu 4 rânduri și 5 role. Slotul are simboluri specifice, precum diferite rase de cai, jochei, hipodrom și potcoavă; dar și simboluri clasice: A, K, Q și J. 

Deși la jocuri EGT 50 Horses demo animațiile sunt ținute la minim (dar există!), același lucru nu se poate spune și despre câștig. Are o rată de plată (coeficientul RTP), foarte mare, de 96,11%.

Jocul de păcănele 50 Horses gratis EGT este genul de joc în care îți poți stabili foarte multe strategii pentru că ai la dispoziție și opțiunea de a selecta numărul de linii de plată, dar despre acestea vom vorbi în secțiunea următoare.

50 Horses online gratis: simboluri și plăți

Așa cum arată și 50 Horses gratis, plățile la păcănele se fac întotdeauna de la stânga la dreapta atunci când există cel puțin trei simboluri similare pe o linie de plată. Jocul are maxim 50 de linii de plată, dar poți selecta mai puține: 30, 20, 10 sau o singură linie. Volatilitatea este mică spre medie, deci vei avea câștiguri mai mici, dar mai dese. Simbolurile se plătesc în felul următor:

  • Jocheii: până la 10.000 de credite;
  • Calul negru și calul alb: până la 5.000;
  • Caii bruni: până la 3.000;
  • A, K, Q, J: până la 2.000.

Bineînțeles, niciun joc de păcănele EGT nu este complet fără funcții speciale. Atât la versiunea 50 Horses free cât și la cea pe bani reali, ai parte de o mulțime de funcții speciale. Hai să vedem care sunt acestea!

50 Horses EGT: funcții

În afară de simbolurile menționate mai sus și de liniile de plată pe care le-ai văzut la 50 Horses gratis, există și alte metode care îți vor crește șansele de câștig:

  • Simbolul Wild: reprezentat de o potcoavă pe un trifoi cu patru foi, acesta înlocuiește oricare alt simbol cu excepția simbolului Scatter. Poate aduce până la 20.000 de credite. Așadar, putem zice că, grație acestui simbol, jocul este unul de păcănele cu trifoi!
  • Simbolul Scatter: reprezentat de hipodrom, se găsește doar pe rolele 2, 3 și 4 și activează 5 rotiri gratuite. În timpul acestora se poate redeclanșa, oferind încă 5 rotiri.
  • Funcția Gamble: se poate juca după fiecare rundă câștigătoare. Dacă ghicești culoarea cărții (roșu sau negru), câștigul tău va fi dublat. Dacă nu, vei pierde întreaga sumă obținută în ultima rotire.
  • Jackpot: se declanșează aleatoriu și câștigi unul dintre premiile afișate sus. Când se activează, va trebui să selectezi cărți de joc dintr-o serie de 12 până când trei cărți vor fi din aceeași suită. Vei câștiga suma aferentă suitei.

Cum se joacă 50 Horses gratis?

Modul de joc la aparate 50 Horses gratis este simplu și intuitiv. Sub role se găsesc butoanele de mize. Selectezi oricare miză și vei porni o rundă cu acel pariu afișat. În partea din stânga ai și butonul de joc automat, iar lângă el se află butonul de informații. În partea din dreapta este afișat câștigul, iar sub el butonul „Gamble”, de unde pornești funcția.

Coloanele din stânga și dreapta rolelor arată liniile de plată. Poți selecta și alte valori în loc de 50, dacă preferi jocul cu mai puține linii. Dacă dorești să afli și mai multe detalii cu privire la joc, sub coloana din stânga a liniilor de plată găsești butonul „Ajutor”. După cum vezi, 50 Horses EGT gratis este cât se poate de intuitiv și simplu. Chiar și pentru începători! Dar să știi că un joc simplu este și Hercules and Pegasus gratis, și îl găsești tot la noi pe site.

Concluzii

Jocul de aparate 50 Horses gratis este genul de slot pe care îl vei îndrăgi încă de la început. Există multe motive de a face asta, desigur, principalul fiind câștigurile mari pe care ți le poate aduce.

50 Horses free este superb chiar și în varianta demo. Dar, când te vei decide să-l joci pe bani reali, cu atât mai bine, vei avea la dispoziție oferte care mai de care mai avantajoase la cazinouri online românești!

Alte păcănele recomandate

Play’n Go
Crazy Cows
4.7/5 – (20 votes)
Novomatic
Power Prizes – Eternal Mandarin Ducks
3.4/5 – (16 votes)
Habanero
Christmas Gift Rush
4/5 – (3 votes)
Wazdan
Burning Stars 3
3.3/5 – (10 votes)