...
bonus Esports Maxbet

Esports Maxbet: pariuri și alte informații

Autor: Gabriel

Actualizat: 3 ianuarie 2024

Împătimiții jocurilor video pot profita chiar acum de un bonus Esports Maxbet! Dacă ești nou și încă nu ai un cont la acest operator, e timpul să-ți faci unul. Înregistrează-te și primești 50 RON gratis, pe care îi poți folosi pentru a paria pe echipele tale preferate în secțiunea Esports.

Maxbet logo

50 RON Bonus Esports Maxbet

Cod Bonus: K_50ESPORTS
Ești nou la Maxbet și îți place Esports? Acesta este bonusul perfect pentru tine! Dă click pe buton și revendică 50 RON bonus la validarea contului.

Revendicând un bonus Esports Maxbet poți începe să pariezi chiar înainte de prima ta depunere. Iar dacă ești fan al jocurilor competitive, atunci poți chiar să câștigi! În cadrul acestui cazino poți paria pe o mulțime de jocuri precum Fifa, CS:GO, League of Legends, Dota 2, Starcraft și altele.

Ceea ce face acest bonus și mai atractiv este disponibilitatea. Poți paria în secțiunea Esports de la Maxbet oricând și de oriunde mulțumită platformei de mobil. Tot ce trebuie să faci este să descarci Maxbet apk și să începi distracția. Pariază pe sporturi electronice, joacă la Live Casino sau învârte rolele la păcănele, totul de pe dispozitivul din mâna ta!

Bonus Esports Maxbet: detalii

Acest bonus Esports Maxbet se va dovedi a fi foarte util, mai ales pentru jucătorii experimentați. Dacă nu ești încă un avid fan al acestor jocuri, atunci este foarte probabil să devii unul când vezi ce distractiv este. Sporturile electronice pot fi comparate chiar cu cele clasice, acestea având o bază de suporteri în continuă creștere. Unii utilizatori le consideră asemănătoare cu secțiunea de virtuale Maxbet, dar sunt mult mai complexe.Cu siguranță vei prinde repede clasamentul echipelor, punctele lor forte și situațiile în care se pot produce victorii neașteptate. 

Dar, dacă ești un cunoscător al acestui domeniu, știi cu siguranță cât de palpitant poate fi un pariu. În orice moment se poate produce un „upset” care să pună bazele unei noi echipe legendare.

Un singur exemplu ar fi victoria celor de la OpTic Gaming în sezonul 2 al ELEAGUE din 2016. Acest eveniment este responsabil, în mare parte, pentru creșterea explozivă a fanilor jocului Counter-Strike: Global Offensive în acel an. Cei de la OpTic au reușit să iasă învingători într-un turneu cu fond de premiere de $1,100,000. Aceștia au luptat din greu împotriva unor giganți europeni precum Virtus.pro, Astralis, Ninjas in Pyjamas, Fnatic, Team EnVyUs și mulți alții. OpTic Gaming a dus acasă cel mai mare premiu din istoria organizației după ce a învins Astralis în marea finală.

Cum revendici 50 RON gratis Maxbet Esports?

Acest bonus Esports Maxbet este foarte atractiv, dar și foarte ușor de revendicat. În această secțiune îți vom prezenta toți pașii pe care trebuie să-i urmezi. Vei vedea că este foarte simplu și nu va dura mult până când te poți bucura de cei 50 ron gratis Maxbet Esports. Iată ce trebuie să faci:

  1. Te înregistrezi: Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te înregistrezi. Oferta prezentă constă într-un bonus la validarea contului, deci trebuie să ai un cont mai întâi. Poți începe acest proces chiar din pagina articolului, apăsând butonul „Profită acum” din casetă. Acesta te va duce la pagina promoției, de unde poți începe procesul de înregistrare.
  2. Îți validezi contul: Odată ce ai un cont, va trebui să-l validezi, deci să treci prin procesul KYC. Acesta este cerut prin lege, de către ONJN. Orice cazino ce dorește să activeze legal este nevoit să respecte astfel de reglementări. Pentru a-ți valida contul, trebuie mai întâi să intri la secțiunea „Profilul meu”. De aici, încarcă pozele clare cu documentele cerute și așteaptă validarea.
  3. Introduci codul: Dacă ai un cont valid, rămâne un singur lucru de făcut. Va trebui să folosești codul K_50ESPORTS în rubrica „Bonusuri Disponibile”. Vei primi automat cei 50 RON gratis Maxbet Esports, pe care îi poți folosi pentru a plasa pariuri pe echipele tale preferate. Nu uita! Poți avea un singur bonus activ în orice moment.

Apoi, când vine timpul să mizezi, e foarte ușor. Îți alegi jocul, competiția, meciul, tipul de pariu, completezi biletul și gata! Dacă ai mai jucat înainte la pariuri sportive Maxbet, atunci îți va veni foarte ușor.

Bonus Esports Maxbet – alte oferte similare

Dacă vrei să profiți de acest bonus Esports Maxbet, dar ai deja un cont valid, avem ceva și pentru tine! Ai două pariuri gratuite de 50 RON fiecare dacă depui și pariezi minim 50 RON. Dar, să știi că sunt o mulțime de promoții Maxbet valabile și se schimbă mereu. Așadar, dacă vrei să te distrezi pe cinste, urmărește cu atenție pagina de oferte! Pentru a revendica pariurile trebuie să folosești un cod promoțional la depunere. Iată ce pași trebuie să urmezi, pe scurt:

  1. Depui minim 50 RON folosind codul bonus „K_50ESPORTS”.
  2. Pariezi minim 50 RON pe orice eveniment din secțiunea Esports Maxbet.
  3. Primești și folosești pariurile gratuite în secțiunea Esports, în maximum 3 zile.

Dacă pariul gratuit este câștigat, jucătorul va primi profitul în bani reali. Câștigul maxim ce poate fi revendicat din acest bonus este de 10 ori valoarea pariului gratuit primit.

La pasul 2 ai grija ca pariurile plasate să aibă cota minimă 1.85, iar cota maximă 20.00, dacă sunt de tip single. Dacă sunt de tip pariu multiplu, cota minimă pentru fiecare selecție este de 1.35. În plus, suma minimă de 50 RON pe care o mizezi trebuie să fie în bani reali.

Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, vei primi automat două freebet-uri, cu o valoare totală de 100 RON. Pariurile gratuite pot fi folosite doar în secțiunea Esports, iar cota minimă este 2.00 pentru pariurile single și 1.50 pentru pariurile multiple (se aplică la fiecare selecție). 

Maxbet Bonus Esports: ce mai trebuie să știi?

La fel ca orice alte promoții, acest bonus Esports Maxbet are anumite reguli. În primul rând, acest bonus este valabil timp de 30 de zile de la acordare și poate fi folosit doar în secțiunea Esports. Pariurile trebuie plasate pe cote de minim 1.90 și maxim 20.00, iar în cazul pariurilor multiple cota fiecărei selecții trebuie să fie minim 1.40. În cadrul termenului de 30 de zile va trebui să îndeplinești și condițiile de rulaj.

Condițiile de rulaj sunt de 10x. Deci, va trebui să rulezi de 10 ori valoarea bonusului pe pariuri distincte înainte de a putea efectua o retragere. Pentru a retrage câștigurile este necesar să faci o primă depunere de minim 100 RON. La finalizarea rulajului, suma maximă ce poate fi convertită în bani cash este de 250 RON. Restul banilor bonus se vor pierde.

Concluzii

În concluzie, sperăm că vei profita de acest bonus Esports Maxbet. Chiar dacă ești nou în lumea sporturilor electronice sau un avid cunoscător, cu siguranță te vei distra. Poate fi o experiență de învățare sau o oportunitate de câștig. Dacă ai plasat pariurile potrivite și ai reușit să câștigi o sumă frumușică, probabil vei dori să faci o retragere. Noi îți reomandăm să citești ghidul depuneri și retrageri Maxbet pentru a te asigura că faci astfel de operațiuni în siguranță.

Maxbet logo

50 RON Bonus Esports Maxbet

Cod Bonus: K_50ESPORTS
Ești nou la Maxbet și îți place Esports? Acesta este bonusul perfect pentru tine! Dă click pe buton și revendică 50 RON bonus la validarea contului.
Autor