maxbet pariuri sportive

Maxbet pariuri sportive

7 nov. 2021

Secțiunea Maxbet pariuri sportive este bogată în oferte care mai de care mai atractive. Ajută și zecile de sporturi disponibile care atrag numeroase categorii de clienți. Tot aici descoperi jocuri de cazino, mese live sau păcănele.

Bonus pariuri sportive

700 RON în Pariuri Gratuite

Cod Bonus: BUNVENIT

Ești un împătimit al sporturilor? Înregistrează-te acum la Maxbet și primești pariuri gratuite de 700 RON cu codul bonus BUNVENIT!

Profită acum
jocpacanele noroc

Imediat cum ajungi la pagina pariuri sportive Maxbet vei vedea că ai la dispoziție tot felul de competiții sportive. De la ligi naționale și internaționale până la sportivi individuali sau echipe, ori chiar evenimente mondene – mizele își găsesc locul imediat. Doar timp să ai. Și un buget pe măsură. În acest sens te ajută bonusul la înregistrare Maxbet, despre care vorbim în secțiunea următoare.

Bonus Maxbet pariuri sportive: cum îl revendici?

La Maxbet pariuri sportive găsești un pachet de bun venit generos. Trebuie doar să știi unde să plasezi acel cod pentru activare. Primești 14 pariuri gratuite în valoare de 50 RON fiecare dacă repeți pașii de 7 ori. Depunerea de 50 RON sau 10 EURO îți aduce două pariuri gratuite de 50 RON fiecare.

Din momentul efectuării depunerii, ai la dispoziție 30 de zile să îndeplinești condițiile ofertei pariuri sportive Maxbet pentru a te bucura de bonus. Cel mai important este să plasezi 5 pariuri de câte 50 RON fiecare pentru a te califica.

Cele 5 pariuri nu pot fi identice, ele trebuie să fie plasate la evenimente diferite. Cota minimă la pariurile single este 1.85 iar la biletele multiple cota minim acceptată este de 1.40.

Atenție! Dacă efectuezi o cerere de retragere înainte de efectuarea rulajului, toate câștigurile vor fi anulate. Un singur tip de bonus pariuri sportive Maxbet poate fi activ în orice moment. Dacă accepți alt bonus, toți banii câștigați deja vor fi anulați.

Și pariul gratuit are propriile cerințe. Ai 3 zile la dispoziție să-l revendici. Oferta Maxbet presupune plasarea unui singur pariu gratuit în valoare de 50 RON la un singur eveniment. Cota minimă cerută este 2.00 la pariul single și cota 1.50 la pariuri multiple. Nu sunt acceptate pariurile tip sistem pentru revendicare.

Pași de revendicare bonus pariuri sportive Maxbet

Îți prezentăm și pașii necesari pentru a te bucura de oferta de bun venit Maxbet pariuri sportive. Nu ar trebui să-ți faci probleme în ce privește revendicarea, deoarece etapele sunt similare oricărei activități de pe platformele operatorilor de pariuri sportive. Hai să-ți explicăm cum activezi bonusul!

  1. Apeși pe butonul „Profită acum” de pe pagina noastră pentru a fi redirecționat spre pagina de înregistrare pariuri Maxbet. Completezi formularul și te loghezi în cont.
  2. Faci prima depunere de cel puțin 50 RON și folosești codul bonus BUNVENIT.
  3. Plasezi 5 pariuri cu mize de 50 RON fiecare. La pariuri single cota minimă este 1.85, iar la cele multiple, cota minimă e 1.40 la fiecare selecție.
  4. Primești 2 pariuri gratuite în valoare de 50 RON fiecare. Pentru a ajunge la limita ofertei cu cod bonus Maxbet, adică la 14 pariuri în valoare de 700 RON, trebuie să repeți pașii aceștia de 7 ori.

Verificarea contului la Maxbet pariuri sportive

Un pas important în activarea pe platforma Maxbet pariuri sportive este să faci verificarea contului. Doar după ce treci prin acest proces poți realiza cereri de retragere.

Operatorul verifică dacă ești o persoană reală și dacă îndeplinești cerințele pentru a activa pe platformă. Documentele cerute pot include cartea de identitate, cardul sau o factură de utilități.

Toți operatorii de pariuri și jocuri de noroc de bună credință din România recurg la acest pas, în parte și pentru că este unul cerut de autorități. Datele tale personale sunt în completă siguranță. Partea cea mai bună este că, după ce primești confirmarea contului, te bucuri de toate avantajele oferite de platformă. 

Maxbet pariuri sportive: ce trebuie să știi despre gamă?

La Maxbet pariuri sportive plasezi bilete pre-meci și live. Oferta de pariuri este variată, putându-ți pune speranțele într-un pariu pe rezultat final, marcaj, numărul de goluri, handicap, totalul de goluri și altele.

Practic, vorbim despre aceleași oferte ca și la Fortuna, deoarece ambii operatori au ales serviciile aceluiași provider când vine vorba despre platforma de pariere. Asta înseamnă că și cei mai pretențioși pariori vor găsi opțiuni atractive la Maxbet sport.

Revenind la gama de jocuri, îți spunem că varietate există. Pornind de la sportul rege, fotbalul, unde sunt disponibile competiții din România, Spania, Italia, Germania, Asia, Portugalia, Marea Britanie și Croația sau Kenya, printre altele. Deci poți paria pe echipa favorită oricând!
Iar dacă ești fan al altor sporturi, află că din portofoliul Maxbet sport nu lipsesc jocuri precum baschet, tenis, handbal, volei, hochei pe gheață, snooker, curse de cai sau câini, sporturi de contact sau crichet! Ai și evenimente speciale, din politică sau mondene.

Ai la dispoziție și competiții eSports, unde se află CS:GO, FIFA, DOTA 2, Starcraft 2, Valorant, Warcraft III și LOL. La verificarea contului primești un generos bonus eSports Maxbet care constă în 50 RON. Iar dacă vrei să pariezi pe sporturi virtuale, găsești printre ele e-tenis și e-hochei pe gheață.

De asemenea, nu trebuie neglijată și secțiunea de pariuri live Maxbet. Practic, tipurile de pariuri vor fi aceleași ca în secțiunea pre-match. Avantajul este că evenimentele ce se petrec în timpul unei partide, indiferent de sport, pot influența rezultatul final. Astfel, când pariezi live ai oportunitatea de a plasa un bilet cu șanse teoretice mai mari și mai realiste.

Cum faci o verificare bilet Maxbet sport?

Verificarea unui bilet Maxbet pariuri sportive se face rapid, direct din contul de parior. Iată care sunt pașii simpli:

  1. Intri în cont și te duci la „Pariurile Mele”.
  2. Acolo vezi toate pariurile tale, atât cele deschise, cât și cele decise.
  3. Selectezi biletul care te interesează și vezi statusul sport Maxbet.
  4. Dacă biletul a fost plasat într-o agenție Maxbet cauți evenimentul la care ai pariat introducând numele în căsuța „Căutare”.

Acestea sunt cele mai simple moduri de verificare bilet Maxbet. De pe platformă ai acces oricând la informații privitoare la statusul pariurilor tale.

Concluzii

Secțiunea generoasă Maxbet pariuri sportive te așteaptă cu cele mai interesante și populare competiții sportive, printre multe altele. Varietatea de jocuri și evenimente prezintă un punct de interes pentru amatorii mizelor de toate tipurile. Iar dacă vrei să afli mai multe despre platformă, te invităm să citești recenzia Maxbet scrisă cu drag de colegii noștri. Ți se vor lămuri orice neclarități privitoare la particularitățile operatorului de pariuri și jocuri de noroc din țara noastră.