maxbet promoții

Maxbet Promoții: oferte disponibile pentru jucători

  ianuarie 3, 2024

Portofoliul Maxbet promoții este generos cu cei care îndrăgesc super păcănelele și pariurile sportive. Doar timp de distracție să ai, că oferte interesante găsești. Operatorul te motivează cu tot felul de bonusuri. Vrei să fii unul din norocoșii care primesc rotiri gratis sau bonusuri în bani? Continuă să citești articolul nostru pentru a descoperi ce a pregătit Maxbet pentru tine!

Ce Maxbet promoții vrei să încerci mai întâi? Preferi variantele cu depunere sau pe cele cu cerințe de pariere la cazino? Sau poate preferi ofertele fără depunere, ca să-ți rotunjești frumos veniturile pe banii operatorului? Pentru că acesta își schimbă destul de repede promoțiile, ai șanse să descoperi ceva care te interesează în orice moment din an. Cu un cod bonus Maxbet potrivit explorezi secțiunile care ți se par importante.

Maxbet Promoții: 2 X 100 rotiri gratuite + 1.000 RON

Dacă îți faci cont nou până pe 31 Decembrie 2024, poți să iei un bonus la prima depunere extraordinar. Este una din acele Maxbet promoții cu premii mari, care să te ajute să câștigi mai mult, indiferent de ce jocuri preferi. Mai exact, e un bonus care-ți aduce 100% până la 1.000 RON, 2 X 100 de rotiri gratuite plus încă 100 de rotiri la verificarea contului. Iată cum îl revendici!

 1. Începe prin a da click pe butonul „Profită acum” de mai jos. Te va duce direct la pagina promoției, de unde poți face ceilalți pași pentru a lua beneficiile.
 2. Te înregistrezi. Vorbim de un bonus pentru jucătorii noi, deci trebuie că fie pentru prima dată când îți faci un cont la Maxbet.
 3. Fă prima depunere. Aceasta trebuie să fie de minim 50 RON. Totuși, cu cât depui mai mult, cu atât mai mulți bani bonus primești. De exemplu, dacă depui 500 RON, vei primi din partea cazinoului încă 500 RON.
 4. Introdu codurile bonus. Pentru a putea beneficia de ofertă, trebuie să folosești codul MAXDUBLU pentru depunerea pe care o faci. Apoi, la verificarea contului folosește K_BEASTMODE pentru a primi rotirile.
 5. Distrează-te!

Important! Înainte să începi revendicarea acestei Maxbet promoții, citește cu atenție secțiunea de Termeni și Condiții. Acolo vei afla cum îndeplinești rulajul, care sunt condițiile pentru acesta și care e suma maximă pe care o poți retrage. De asemenea, ar trebui să știi că poți folosi rotirile doar la slotul menționat în cadrul fiecărei oferte și bonusul procentual la toate jocurile din secțiunea Cazino.

Maxbet logo
Bonus Cu Depunere

2 x 100% Până La 1000 RON + 100 Rotiri Gratuite

Maxbet promoții pe care să le încerci acum: Săptămâna Câștigurilor

Înainte să vorbim despre ce Maxbet promoții găsești, vrem să-ți prezentăm o super ofertă, cu perioadă de valabilitate limitată. Mai exact, vrem să-ți spunem despre Săptămâna Câștigurilor și despre cum poți câștiga până la 240 rotiri gratuite la Santa’s Great Gifts și Sweet Bonanza Xmas!

Poți profita de ofertă în perioada 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Ce va trebui tu să faci este să depui zilnic, de luni până duminică, 50 RON pe perioada ofertei, folosind codul WOP7. Cât despre rotirile gratuite, acestea vor avea următoarele condiții:

 1. Sunt disponibile la Santa’s Great Gifts (primele 140 de rotiri pentru care depui) și la Sweet Bonanza Xmas (următoarele 140 pe care le primești din partea cazinoului), iar câștigurile generate de acestea sunt disponibile la orice slot Pragmatic Play.
 2. Câștigurile rezultate din rotiri au o cerință de rulaj de 1x înainte de a putea fi retrase. Acestea au o perioadă de rulaj de 7 zile. La sfârșitul acestei perioade, bonusul și câștigurile din bonus vor fi retrase din balanța jucătorului în cazul în care condițiile de rulaj nu au fost îndeplinite.
 3. Rotirile au o valabilitate de 3 zile din momentul în care au fost activate.
 4. Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 25 RON. Orice pariuri mai mari de atât nu vor fi luate în considerare pentru îndeplinirea rulajului.
 5. Suma maximă care poate fi revendicată din acest bonus la finalizarea rulajului este 1000 RON. Orice câștiguri ce vor depăși această sumă vor fi retrase din cont în momentul finalizării rulajului.

Maxbet promoții: informații generale

În special cei care au deja cont se bucură de Maxbet promoții pe gustul lor. Bonusurile la depunere au un loc special iar cele promoționale îi țin pe clienți aproape în fiecare zi a săptămânii.

În cazul în care nu ai experiență cu ofertele operatorilor online, îți spunem că multe din promoțiile menționate sunt adresate clienților existenți. În speță cei care și-au făcut deja verificarea contului. Dar ai și câteva mici surprize când vine vorba despre promoții Maxbet.

Fiecare ofertă are propriile cerințe, așa că te încurajăm să citești cu atenție termenii și condițiile fiecăreia. Una dintre cele mai avantajoase oferte este acel bonus cu rotiri gratuite casino.

Maxbet promoții: avantaje

Setul de Maxbet promoții oferă câte ceva pentru fiecare. Dacă dorești să experimentezi cu super jocuri de păcănele, poți face asta grație ofertelor zilnice. Și există opțiuni, căci operatorul are un portofoliu bogat în titluri de la EGT, Greentube, Pragmatic Play, Play’n Go și NetEnt.

Maxbet promoții: cu sau fără depunere?

Se mai poate face o diferențiere între Maxbet promoții cu depunere sau fără. Nu știi ce diferențe sunt între ele? Practic, la ofertele cu depunere un pas important este să încarci o anumită sumă în cont pentru a putea revendica premiul. De regulă este vorba despre o sumă modică, astfel încât să-și permită să participe la campanii promoționale toți jucătorii.

Ofertele promo Maxbet fără depunere nu-ți vor cere să folosești fonduri reale. În schimb, va fi necesar să îndeplinești anumite acțiuni, precum verificarea contului sau numărul de telefon.

Ce Maxbet promoții poți încerca?

Pornești în lumea Maxbet promoții cu acele pachete generoase de bun venit. Acestea sunt cu depunere, în principiu. Pe lângă ele, mai descoperi concursuri Maxbet ocazionale cu premii mari în joc. Iată și cele mai importante promoții ale momentului, majoritatea lor expirând abia la finalul anului!

10 rotiri gratis la verificarea numărului de telefon

Una din cele mai simple Maxbet promoții este aceasta. Doar îți faci contul și intri în el, apoi urmezi acești simpli pași:

 1. Te duci la „Profilul Meu”, unde verifici numărul de telefon.
 2. Bifezi că accepți să primești mesaje de marketing pe telefon și email.
 3. Depui cel puțin 20 RON și cele 10 rotiri gratis la Sweet Bonanza apar în cont.
Maxbet logo
10 Rotiri Gratuite la verificarea telefonului

Ofertă specială

Alte premii Maxbet pe care le poți revendica

Iată alte Maxbet promoții la care mai ai acces în această perioadă:

 • 2 pariuri gratis Esports la prima depunere – depui minim 50 RON și folosești codul ESPORTS. Faci un pariu respectând condițiile și primești 2 pariuri pentru Esports.
 • Pariul fără risc la loto – acest bonus loto Maxbet presupune plasarea de pariuri loto iar, la primele 5 bilete pierzătoare, îți recuperezi banii.
 • Drop & Wins – aceste turnee Maxbet zilnice și săptămânale te conving să joci păcănele pentru a nimeri cel mai mare scor și a câștiga premii.

La Maxbet ai adesea și super turnee! Dar mereu sunt alte și alte promoții, cu premii care mai de care mai atractive!

Concluzie

Seria de Maxbet promoții este bogată, existând oferte pentru noii veniți și pentru clienții existenți, deopotrivă. Prin folosirea codului adecvat, ai oricând timp de un joc de super păcănele cu runde gratis sau bonusuri în bani. Majoritatea ofertelor au valabilitate ridicată, pentru ca și cei care se înscriu acum să se bucure de ele.