...
Governor of Poker

Governor of Poker – ce este, mai exact?

  august 23, 2023

Autor: Andra

Actualizat: 20 mai 2024

Governor of Poker este un joc interactiv de poker creat de către cei de la Azerion. Ținem să-ți spunem din start că nu este ceva cu care ești obișnuit. Acesta nu este un joc ca la păcănele, ci unul cu o întreagă poveste în spate. Deși nu-l poți juca la noi pe site, ne dorim să-ți povestim mai multe despre el pentru că este interesant și poate fi o altă variantă faină de distracție.

Și dacă ești începător la jocurile cu cărți, noi îți recomandăm să afli totul despre poker pe Joc Păcănele. Ți-am pregătit și despre asta un articol cu toate informațiile, pentru a înțelege corect partidele și regulile. La poker poți să ai parte de câștiguri imense. Așa că haide să nu ne mai lungim și să aflăm cum se joacă Governor of Poker!

Care este povestea Governor of Poker?

Pentru a începe să joci Governor of Poker trebuie să-i înțelegi mai întâi povestea. Nu este atât de alambicată, dar va fi construită totodată și cu ajutorul gameplay-ului. Totul începe cu tine, un jucător amator de poker din Vestul Sălbatic. 

Scopul principal al jocului este de a deveni cel mai bun jucător de poker din Vest. De ce? Pentru că în orașul în care ajungi tu, Amarillo, Guvernatorul a interzis pokerul. Tu trebuie să câștigi cât mai mulți bani din Poker și să cumperi proprietăți în oraș. Asta te va ajuta să-l faci pe Guvernator să-și schimbe decizia din lipsa de putere.

În cel de-al doilea joc Governor of Poker povestea este asemănătoare. Guvernatorul de data aceasta a interzis pokerul în tot Texasul. Ce ai de gând să faci? Tu trebuie să mergi din oraș în oraș și să devii cel mai tare jucător pentru a cumpăra proprietăți. Exact ca în primul joc, tu vei submina autoritatea guvernatorului și vei câștiga.

De-a lungul experienței tale de joc te vei mișca prin diferite locuri și vei juca cu alți pasionați. Vei avea parte de oponenți de mică statură, precum fermieri sau săteni, și vei ajunge chiar la mafioți sau politicieni. Scopul tău este să-i învingi pe toți și să cucerești tronul de cel mai bun jucător.

Și dacă tot vrei să devii unul dintre cei mai buni, ai face bine să afli competiția. Citește despre cei mai buni jucători de poker care au cucerit lumea, poate te inspiră! Suntem siguri că o să prinzi câte ceva din strategiile lor. Asta o să te ajute în modul multiplayer al Governor of Poker online din al 3-lea joc. Despre asta și multe altele vom discuta pe parcursul articolului.

Câte jocuri sunt în seria Governor of Poker?

În seria Governor of Poker se regăsesc trei jocuri. Primul dintre ele și al doilea se desfășoară într-o manieră single player și reliefează povestea. Vei învăța diferite strategii de joc unde vei juca cu AI-ul. Vei da peste mulți oponenți și vei folosi multă strategie pentru a-ți asigura câștigurile. Jocul se împarte pe două planuri: 

 • jocul de poker;
 • strategia pentru a cumpăra proprietățile cele mai cu seamă.

Ambele jocuri au la bază idei similare, doar că ștacheta este ridicată în cel de-al doilea. De la a salva un oraș ajungi la a salva un întreg stat. Joacă și tu primele două jocuri Governor of Poker gratis ca să vezi cum poți deveni un adevărat afacerist!

Cel de-al treilea joc este un pic mai diferit, dar și mai distractiv. Acesta nu urmează un fir narativ strict și se bazează pe instanța multiplayer a jocului. Exact! Poți juca împotriva a playeri din întreaga lume. Aici îți poți testa abilitățile dobândite în primele două jocuri și deveni mult mai experimentat. Poți comunica cu alți jucători, poți participa la eventuri speciale și competiții. Maniera de joc a Governor of Poker multiplayer este aceeași, doar că spațiul este mai vast. Funcția de Player vs Player te introduce cu adevărat într-o comunitate a Vestului Sălbatic condusă de jucători.

Dacă îți place pokerul așa de tare și vrei să intri în lumea poveștilor cu poker, noi avem soluția. Pe Joc Păcănele ți-am pregătit un top filme cu poker pentru a simți mai bine senzațiile tari din acest joc. Nu este decât la un click distanță, așa că ce mai aștepți?

Câteva lucruri despre maniera de joc Governor of Poker

Gameplay-ul acestui joc este destul de vast și implică câteva funcționalități. Acestea nu sunt greu de înțeles, dar fac jocul un pic mai interesant. Știm că te atrag lucrurile mai complicate, dar noi am decis să-ți ușurăm viața cu o scurtă prezentare. Iată câteva caracteristici despre maniera de joc a lui Governor of Poker:

 • Poți participa la turnee de poker care se desfășoară în tot Vestul Sălbatic.
 • Poți achiziționa proprietăți. Acestea sunt folosite pentru a câștiga notorietate.
 • Poți să-ți gestionezi banii. Jocul dispune de un sistem de gestionare a banilor complex.
 • Poți să îți maximizezi abilitățile prin diverse skill tree-uri. Ai abilitatea de a îmbunătății abilitățile și strategiile la poker.
 • Îți poți personaliza caracterul cu obiecte vestimentare.
 • Poți să apelezi la diverse misiuni și quest-uri în afară de turnee. De aici poți câștiga bani. Acestea dezvăluie și povestea jocului.

E tare pokerul nu? Noi te invităm să încerci și poker gratis fără înregistrare. Așa poți să ai o experiență în afara acestui joc, mult mai personală. Haide să ne distrăm împreună la poker!

Cum joc Governor of Poker multiplayer?

Suntem siguri că așteptai acest paragraf de mult. Să joci Governor of Poker free este mult mai distractiv alături de prieteni. Sau poate alături de oponenți? Cine știe… Important este că acest joc, al treilea mai precis, este exclusiv multiplayer. Iată ce poți să faci:

 • Poți juca la diverse mese de poker, unde vei lupta împotriva unor oponenți pe cinste.
 • Poți lua parte la diferite turnee de poker și câștiga premii și bani în joc.
 • Poți socializa cu diferite persoane, prieteni făcuți în joc, chat etc.
 • Poți urca în clasamente mondiale și deveni cu adevărat guvernatorul pokerului. 

Ți-am atras atenția asupra acestui mod de joc, nu? Și noi ne-am jucat puțin, puțin cam mult și ne-a prins. Este o adevărată aventură și completează povestea jocurilor precedente. Să fii tu în această lume sălbatică alături de alți playeri sporește competitivitatea și roleplay-ul. Governor of Poker este într-adevăr o experiență perfectă pentru multiplayer.

Concluzii

Lumea Vestului Sălbatic ne-a captivat încă de la păcănelele cu cowboy și de la clasicul Texas Hold’em. Totuși, nu ne-am fi așteptat ca un joc de masă ca pokerul să fie atât de bine integrat într-o poveste. Acest joc reușește să capteze cu adevărat o imagine western. 

Totodată, te captivează prin multitudinea de lucruri pe care le poți face. Governor of Poker este mai mult decât un joc de poker, este o aventură. Este o simulare a lumii Vestului Sălbatic printr-o minte competitivă. Noi am adorat să ne jucăm acest joc interactiv. Tu ce părere ai? Te invităm să-l încerci și chiar sperăm că te-am convins s-o faci. Distracție plăcută!

Autor
Andra

Editor