...
Promoții PlayGG

Promoții PlayGG – care sunt cele mai noi oferte de cazino?

  noiembrie 2, 2023

Autor: Gabi

Actualizat: 9 noiembrie 2023

Dacă vrei să vezi ce promoții PlayGG ai la dispoziție, ai venit la locul potrivit. Astăzi îți prezentăm cele mai tari bonusuri pe care le găsești pe această platformă de poker. Discutăm despre pachetul de bun venit, programul de fidelitate, premiile zilnice și alte oferte speciale. Putem spune clar că nu ai cum să te plictisești vreodată aici, cu toate recompensele care te așteaptă. Și bineînțeles, chiar după ce-ți verifici contul, primești și un PlayGG bonus fără depunere extrem de tare!

Bonusuri PlayGG de bun venit

Da, este așa cum vezi, la plural! La prima depunere primești 2 promoții PlayGG, deci ai libertatea de a alege. Tu iei decizia, în funcție de ce preferi! Oricum, n-ai de ce să-ți faci griji căci vei vedea cât de multe oferte găsești la acest operator.

  • Până la 100$ în bani și tichete cu o depunere minimă de 20$;
  • Bonus 100% din prima depunere până la 600$, cu depozit minim de 10$. 

Poți să primești tichete în valoare totală de 52,50$, în primele 6 zile de la depunere. Trebuie să joci aceste tichete la All-In or Fold ca să primești recompensele. Valoarea totală a acestor recompense este de 37,50$. Dacă atingi toate cele 6 obiective zilnice și joci toate tichetele, mai primești încă 10$. O veste excelentă este aceea că premiile sunt cash.

În cazul bonusului de bun venit procentual, primești suma pe care o depui. Dacă depozitezi 200$, primești încă 200$. În 60 de zile de la prima depunere, primești bonusuri de 100% până la valoarea totală de 600$. Dacă n-ai depus din prima 600$, tot poți să profiți. Banii primiți intră în balanța bonus. Pentru fiecare 5$ în taxe de participare și rake-uri, deblochezi 1$ din fondul bonus.

Acestea sunt elementele importante din bonus bun venit PlayGG. Dar citește mai mult despre pachet în ghidul nostru special.

Promoții PlayGG fără depunere

Una dintre cele mai tari promoții PlayGG este cea fără depunere. Profiți de ea chiar înainte să faci prima depunere, deci poți să explorezi platforma fără investiții. Mai mult, dacă ești norocos, poți chiar să scoți profit. Uite ce primești:

  • 15$ în tichete de participare și bani pentru poker;
  • 25 de rotiri gratuite la jocul Daniel Negreanu’s Fish Buffet.

Primești 15$ în 7 zile, deci câte o recompensă la 2 zile. În ziua 3 și ziua 7, primești în total 11$ pe care îi joci la ce turnee dorești. În ziua 1 și ziua 5, primești un total de 5 tichete pentru anumite turnee.

Fiecare rundă dintre cele 25 are valoarea fixată la 0,2$. Rotirile gratuite sunt valabile pentru 7 zile, iar câștigul lor nu are cerințe de rulaj.

PlayGG oferte speciale la programul de loialitate

Programul de fidelitate Fish Buffet conține multe promoții PlayGG. Principiul e simplu: joci poker și aduni puncte Fish Buffet (FP). Cu aceste puncte, urci în ierarhie și deblochezi recompense din ce în ce mai mari. 

Nivelurile, în ordine crescătoare, sunt: Plankton, Goldfish, Shrimp, Crab, Octopus, Whale, Shark și GGPlatinum. Pentru fiecare 1$ în rake și taxe, primești în medie 100 de puncte FP. Numărul de puncte variază în funcție de mulți factori, precum tipul de joc, turneu, istoricul depunerilor și comportamentul jucătorului.

PlayGG oferte poker – luna de miere pentru nou-veniți

Aceasta este una dintre cele mai interesante promoții PlayGG. După ce te înregistrezi și instalezi aplicația, apasă „Start Luna de Miere” din pagina dedicată campaniei promoționale. În fiecare zi, timp de 30 de zile, primești câte o misiune. În funcție de performanțele tale, primești recompense. Totalul recompenselor însumează 350$ în tichete și în bani.

Dar nu uita să inițiezi manual promoția! Altfel va expira și e păcat să ratezi recompensele. La un anumit număr de misiuni reușite, primești un premiu. De exemplu după 3 misiuni, primul prag, primești 2 tichete, fiecare de 0,50$ la AoF Sit&Go. La ultimul prag, cel de 30 de misiuni, primești 150$. 

Misiunile sunt chiar foarte simple și accesibile oricui. Pot fi la Hold’em, unde arăți cărțile după ce ai câștigat un pot. De asemenea, misiunea îți poate cere să joci 50 de mâini la poker Omaha.

Cadouri zilnice și promoții PlayGG

Primești zilnic promoții PlayGG atractive. Loghează-te în aplicație în fiecare zi și revendică freebie-ul din tab-ul numit ”Daily Freebie” a secțiunii Promo! Recompensele constau în tichete la cele mai captivante turnee și jocuri precum Battle Royale și Spin & Gold. Astfel, experiența va fi una mai incitantă, având ocazia să te bucuri de super câștiguri + avantaje de pe urma ofertelor.

Bounty Jackpot PlayGG

Una dintre cele mai colosale promoții PlayGG este Jackpotul Bounty. Câștigi chiar și până la 1.000.000$ cu Mega Bounty Jackpot. Ca să pui mâna pe un astfel de premiu, trebuie să joci în orice joc cu funcția bounty și să elimini jucători. Astfel, poți să prinzi jackpotul. Atunci când scoți un jucător, ai 1 la 100 șanse de a câștiga o parte din Bounty Jackpot. 

Bounty Jackpot PlayGG se găsește în toate turneele progresive, dar și la Battle Royale. Ca să te asiguri că un turneu are Bounty, verifică informațiile despre acel joc în secțiunea specifică!

Alte promoții PlayGG disponibile acum

În secțiunea de promoții PlayGG găsești o sumedenie de oferte foarte profitabile. În fiecare zi se fac clasamente, iar primele locuri sunt premiate cu recompense în bani. Unele jocuri au premii instant de tipul Cash Drops. Astfel de oferte PlayGG sunt limitate, deci profită de ele cât există!

De asemenea, în unele zile ale săptămânii, poți să joci alături de echipa PlayGG. Atunci, premiile Cash Drops vor fi dublate.

După cum poți să observi, ofertele sunt concentrate în jurul jocurilor de poker. Cel puțin la momentul redactării articolului, există puține promoții casino PlayGG. Desigur, nu uităm de cele 25 de rotiri gratuite la jocul de păcănele Daniel Negreanu’s Fish Buffet. Pe acestea le primești chiar înainte de prima depunere PlayGG.

Concluzii

Cu multitudinea de promoții PlayGG nu ai cum să dai greș. Mereu ai o recompensă, fie că este vorba despre un tichet sau despre bani. Acestea îți permit să joci mai mult. Iar cu cât joci mai mult, acumulezi puncte și îndeplinești misiuni. La rândul lor, acestea îți aduc alte recompense și o iei de la capăt. Este o distracție continuă cu jocurile de poker ale PlayGG. 

Așadar, înscrie-te și instalează aplicația ca să începi experiența la una dintre cele mai bune platforme de poker din lume! Orice nelămurire ai în legătură cu ofertele, serviciul de suport clienți PlayGG îți stă la dispoziție, așa că nu ezita! Îți urăm baftă și mult succes!

Autor