PlayGG bonus de bun venit

PlayGG bonus de bun venit – intră în lumea pokerului!

  noiembrie 7, 2023

Autor: Andra

Actualizat: 13 noiembrie 2023

La PlayGG bonus de bun venit, profiți de una dintre cele 2 oferte. Ai libertate de alegere și optezi pentru cea care ți se pare mai avantajoasă. Ca să faci alegerea corectă, nu trebuie decât să citești ghidul nostru. Îți prezentăm toate informațiile de care ai nevoie în legătură cu cele două. Apoi, îți va veni mult mai ușor să faci alegerea. Dar nu va fi nici atunci floare-la-ureche, pentru că ambele sunt foarte atractive. Ca să nu te încurce nimic la revendicarea bonusului, vezi și cum faci depunere și retragere PlayGG

PlayGG bonus de bun venit – ce presupun acestea?

Ca PlayGG bonus de bun venit, ai de ales între:

 • 100$ în recompense (depunere minimă: 20$);
 • 100% din depunerea pe care ai făcut-o, până la 600$ (depunere minimă: 10$).

Mai jos, afli mai multe despre ce constă fiecare ofertă. 

PlayGG bonus depunere – 100$ în recompense

Dacă alegi PlayGG bonus de bun venit cu recompense, pachetul constă în tichete gratuite. Biletele se acordă instant în primele 6 zile de la depunerea eligibilă de minim 20$. Acestea sunt pentru turneele All-in or Fold (AoF). Iată mai jos ce primești în fiecare zi:

 • Ziua 1: 6 bilete în valoare totală de 11$. Joci 100 de mâini la AoF și obții 2,50$ bani cash.
 • Ziua 2: 5 bilete în valoare totală de 6,50$. Joci 500 de mâini la AoF ca să obții 10$ cash.
 • Ziua 3: 5 bilete în valoare totală de 6,50$. Joacă 100 de mâini la AoF și obține 2,50$ cash.
 • Ziua 4: 5 bilete în valoare totală de 6,50$. Joci 500 de mâini la AoF și obții 10$ cash.
 • Ziua 5: 6 bilete în valoare totală de 9$. Joci 100 de mâini la AoF și obții 2,50$ cash.
 • Ziua 6: 6 bilete în valoare totală de 13$. Joci 1.000 de mâini la AoF și obții 10$ cash. După ce închei toate provocările zilnice la AoF, mai primești încă 10$ cash.

Așadar, valoarea totală a tichetelor este de 52,50$. Primești recompensele suplimentare de 47,50$ dacă joci AoF în fiecare zi dintre primele 6. Dacă atingi obiectivul de mâini pentru fiecare zi, primești în total 37,50$. Mai primești 10$ atunci când termini de îndeplinit toate obiectivele de mâini. 

Dacă nu îndeplinești un singur obiectiv, atunci nu vei primi cei 10$ și nici recompensa aferentă acelei zile. Toate recompensele sunt bani cash, deci intră direct în balanța reală și nu va mai trebui să îndeplinești cerințe de rulaj.

Bonus PlayGG de bun venit – 100% din depunere până la 600$

Dacă nu vrei neapărat tichete, profită de alt PlayGG bonus de bun venit. Primești 100% din primul depozit pe care îl faci. Depozitul minim eligibil este de doar 10$. Dar cu cât depui mai mult, cu atât primești un bonus mai consistent. Să zicem că depui 200$. Atunci PlayGG îți acordă încă 200$ ca bonus. 

Această sumă primită intră în balanța bonus și va trebui jucată ca să o retragi. Altfel spus, se transformă în bani reali odată ce participi la jocuri de poker. La fiecare 5$ pe care îi plătești ca rake net sau taxe de turneu, transformi 1$ în bani cash. Termenul de îndeplinire a cerinței de rulaj este foarte mare: 90 de zile. Ai timp suficient să te joci și să mai iei și pauze.

Cum revendici PlayGG bonus bun venit?

PlayGG bonus de bun venit este ușor de revendicat. Putem să rezumăm procesul numai în 3 pași, după cum vezi mai jos:

1
Mergi la cazino

Apasă pe butonul „Profită Acum!” pe care îl găsești în acest ghid alt nostru. Te va direcționa către pagina PlayGG.

2
Înregistrează-te

Completează formularul de înregistrare și instalează și aplicația PlayGG.

3
Depune

Efectuează prima depunere, în care alegi unul dintre cele două bonusuri. Primești bonusul în bani sau primul lot de tichete în mod automat.

La bonusul în bani, mai este un lucru interesant și foarte avantajos. Operatorul îți dă șansa să-l revendici în totalitate, în termen de 60 de zile de la prima depunere. Dacă ai făcut o depunere mai mică de 600$, mai faci depuneri și primești până la 600$ în total. Nu ai nevoie de vreun cod bonus PlayGG să revendici promoțiile. Primești prima serie de tichete sau bonusul în bani instantaneu.

Condiții PlayGG bonus de bun venit

Mai departe, îți prezentăm în mare mai multe condiții pentru PlayGG bonus de bun venit. Îți recomandăm să le citești, pentru că sunt foarte importante. Fără ele, nu ai cum să te bucuri din plin de bonusul de bun venit. Hai să vedem de ce trebuie să ții cont!

 • Poți revendica doar unul dintre cele 2 bonusuri de bun venit. 
 • Bonusurile sunt numai pentru jucătorii noi. Profiți de un bonus numai o singură dată.
 • Tichetele nu au nicio cerință de rulaj, ci doar trebuie jucate ca să primești recompensele în bani. 
 • Așa cum am spus mai sus, nici recompensele nu au cerințe de rulaj și intră direct în balanța cash.
 • Tichetele se acordă zilnic, în primele 6 zile. 
 • Primești un lot de tichete la ora 07:00 (UTC+0). Pentru România, este 10:00, ora de vară și 09:00, ora de iarnă.
 • Toate tichetele au un termen de valabilitate de 24 de ore. Trebuie să le joci rapid să nu expire.
 • Pentru bonusul de 100% din depunere, nu uita de rulaj. Ca să deblochezi 1$ din fondul bonus, trebuie să plătești 5$ ca taxă de turneu sau rake net.
 • Ca să urmărești taxele și rake-urile, vezi punctele Fish Buffet pe care le-ai acumulat.
 • Nu solicita o retragere înainte să îndeplinești cerința de rulaj a bonusului în bani la depunere. În caz contrar, vei avea bonusul și câștigurile anulate. 
 • La acest bonus, dar și la alte oferte speciale PlayGG și în turnee, timpul este calculat după fusul orar UTC. România este la UTC+2 (ora de iarnă) și UTC+3 (ora de vară).

Concluzii

PlayGG bonus de bun venit este ocazia perfectă să începi aventura. Fie că vrei tichete sau bani bonus, suntem siguri că vei avea parte de multă distracție. Dacă ești începător, îți sugerăm să alegi bonusul cu tichete. Acesta te ghidează deja către competiții, deci îți va fi mai ușor să te orientezi. Dacă vrei mai multă libertate, folosește banii bonus în ce turnee dorești. Sunt foarte multe, deci ai de unde alege. Oricum, nu vei juca poker ca la aparate, deși și acesta este incitant. Vei participa la jocuri de tip multiplayer, împotriva altor jucători reali, ceea ce e mult mai spectaculos!

Autor
Andra

Editor