Aplicația PlayGG

Aplicația PlayGG – joci poker de pe orice dispozitiv!

  noiembrie 9, 2023

Autor: Gabi

Actualizat: 22 decembrie 2023

Astăzi îți arătăm tot ce trebuie să știi despre aplicația PlayGG. Numai cu acest program poți să joci poker pe platformă. Are versiuni pentru toate dispozitivele, deci nu trebuie să-ți faci griji. În acest articol, afli cum instalezi aplicația și câteva informații generale despre ea. De asemenea, deschizi un cont direct din aplicație/program și tot de acolo faci și plăți. 

Este foarte important să-ți verifici și contul de jucător prin trimiterea documentelor. După acest proces, te așteaptă un bonus fără depunere PlayGG. Sau, dacă vrei ceva mai mult, alimentează-ți contul și bucură-te de o ofertă mai mare! E primul pas în a ajunge unul dintre cei mai buni jucători de poker.

Aplicația PlayGG – aspecte generale

Așa cum am spus și mai sus, aplicația PlayGG te ajută să joci pe această platformă. Versiunea de mobile a acestui operator este diferită față de cazinourile obișnuite, unde joci din browser. La poker online cu alți jucători reali, este necesar și un program. 

Trebuie să știi că acesta nu ocupă mult spațiu și merge pe aproape orice dispozitiv. Există aplicație pentru telefonul, laptopul sau desktopul tău, iar aceasta va rula fără probleme. Astfel, poți s-o instalezi pe dispozitive cu Windows, MAC, Android și iOS. Vezi mai jos câteva detalii despre fiecare în parte:

 • Windows: este recomandat Windows 10, dar merge și Windows 8. Procesorul trebuie să fie de 3 GHz sau mai rapid. Este recomandat ca laptopul să aibă 4 GB RAM, dar merge și cu 2 GB. Totodată, programul ocupă undeva la 1 GB, dar este recomandat să ai liber 10 GB.
 • MAC: este necesar un OS X 10.10 sau mai bun. Procesorul, memoria și spațiul pe disc trebuie să fie la fel ca la dispozitivele cu Windows.
 • Android: este nevoie de minim OS 6.0 Marshmellow. Are nevoie de 2 GB RAM sau mai mult. Este necesar un spațiu de minim 250 MB, dar este recomandat 1 GB.
 • iOS: minim un iPhone 7, iPad Air 2 sau iPad Mini 4. La fel ca la Android, este necesar un procesor de minim 2 GB și un spațiu de minim 250 MB.

Acestea sunt câteva detalii puțin mai tehnice de care, în mod normal, nu ai cum să te încurci. Pentru orice problemă legată de cerințele de sistem, apelează oricând la serviciul de contact PlayGG.

Cum instalezi PlayGG app?

Aplicația PlayGG se instalează extrem de simplu, în numai câțiva pași. Indiferent de tipul dispozitivului, etapele sunt aproximativ aceleași. Iată care sunt pașii pentru instalare pe calculator:

 • Apasă pe butonul din articolul nostru care te va direcționa către pagina de PlayGG download.
 • Apoi, apasă pe butonul de descărcare. Se va descărca un program de instalare. 
 • Deschide-l ca să inițiezi instalarea. Înainte de începere, alege limba în care să fie programul. Apasă apoi butonul INSTALEAZĂ.
 • Așteaptă să se instaleze programul PlayGG. Va dura numai câteva minute. În funcție de tipul de sistem de operare și de setările tale, va trebui probabil să dai câteva permisiuni pentru începerea operațiunii.
 • După ce se termină procesul, deschide noul program și creează-ți un cont completând un formular cu informațiile tale. 

Pentru PlayGG mobile, procesul este la fel de simplu:

 • Deschide pagina aplicației plecând de la articolul nostru.
 • Apasă butonul ”Download Free App Now”. Vei fi redirecționat către Google Play sau App Store, în funcție de sistemul de operare.
 • Apasă butonul de instalare. Programul de instalare PlayGG se va descărca.
 • Apasă apoi butonul de ”play” din magazin. Toată aplicația se descarcă, deci trebuie să aștepți cam un minut.
 • Creează-ți un cont nou prin completarea tuturor detaliilor din formular.

Vezi ce simplu a fost? Indiferent ce ai folosi, suntem siguri că nu vei întâmpina probleme. Procesul e de tipul „Next, Next, Finish”, așa că nu trebuie să faci prea multe.

Cum te înregistrezi după PlayGG download?

Este foarte simplu să-ți creezi cont din aplicația PlayGG. Hai să-ți arătăm mai jos care sunt pașii:

 • Deschide aplicația de mobil sau calculator și apasă pe butonul de înregistrare  
 • Completează formularul și asigură-te că toate datele sunt cele reale. 
 • Loghează-te cu noul tău cont și creează-ți un nume de utilizator pe care îl vei folosi la mese.

Formularul de contact cere detalii precum adresă de email, țara de reședință, număr de telefon, nume, data nașterii și adresă fizică. După înregistrare PlayGG și autentificare, aplicația poate cere și completarea pașilor de verificare. Astfel, va trebui să trimiți documente care să valideze identitatea și adresa fizică.

Ce trebuie să mai știi despre aplicația PlayGG?

Așa cum am spus încă de la început, aplicația PlayGG este singura metodă să te joci pe platformă. Astfel, ca să te distrezi, va trebui să o instalezi. Dacă îți place să te joci și de pe telefon și de pe calculator, poți instala ambele versiuni. Totuși, te loghezi cu același cont unic.

Dacă faci asta, vei observa că aplicațiile sunt bine optimizate pentru tipul de dispozitiv. Interfața de pe mobil este special concepută pentru ecrane mai mici. Nu contează că folosești PlayGG Android sau iOS, nu-ți lipsește nimic din experiența de joc. 

La fel, pe desktop sau laptop, funcțiile sunt intuitive și ajungi ușor la jocuri și operațiuni. După ce te înregistrezi, îți recomandăm ca prima dată să faci o vizită la casierie. 

De asemenea, vezi și ce documente de verificare trebuie să trimiți. Fără acest pas esențial, nu vei putea folosi contul la capacitate maximă. Concret, nu vei putea efectua o retragere online PlayGG

Lucrurile sunt făcute cât mai simplu posibil și găsești ușor fiecare tip de joc cu descrierea aferentă. Desigur, înainte să începi să joci, îți recomandăm să cunoști câte ceva și despre poker în general. Chiar dacă nu cunoști, platforma are ghiduri de poker care te iau de la 0. Ba chiar găsești multe articole despre poker la noi, pe Joc Păcănele. Aruncă o privire dacă vrei să înveți lucruri noi!

Concluzii

Aplicația PlayGG este extrem de ușor de folosit de oricine. În aceasta, găsești ușor toate jocurile și turneele. Nu uita că trebuie să-ți verifici identitatea și adresa cât mai rapid. Astfel, nu riști suspendarea contului tău. Fie că joci cu PlayGG apk, iOS sau de pe calculator, programul funcționează după aceleași principii. 

Nu sunt diferențe între versiuni, desigur, în afară de aspect. Aplicațiile sunt optimizate pentru tipul de ecran, deci ai parte de distracție maximă de pe orice dispozitiv. Așadar, după instalare și crearea contului, tot portofoliul de jocuri de poker PlayGG îți stă la dispoziție.

Autor