retragere PlayGG

Depunere și retragere PlayGG – ce metode sunt disponibile?

  noiembrie 3, 2023

Autor: Gabi

Actualizat: 13 noiembrie 2023

Astăzi îți arătăm cum faci o depunere PlayGG. Și ca lucrurile să fie clare, îți prezentăm și procesul de retragere PlayGG. Cu aceste două operațiuni, te distrezi așa cum trebuie la turneele de poker ale platformei. Acest operator este cunoscut pentru competițiile de poker online, unde concurezi cu alți jucători. Știm că începutul este mai greu pentru orice jucător care încearcă să-și facă loc printre cei vechi. De aceea, ca să ai mai mulți bani după înregistrare, profită și de PlayGG bonus bun venit!

Metode de depunere și retragere PlayGG

Orice depunere PlayGG sau retragere PlayGG se face cu cardul bancar. Cardul poate fi Mastercard sau Visa, de credit sau de debit. Aici ai multă libertate. Totuși, cardul trebuie să-ți aparțină. Numele deținătorului trebuie să corespundă cu numele din contul de joc. 

Suntem foarte siguri că nu vei avea vreo problemă cu plățile. Aceasta este cea mai cunoscută modalitate pentru plăți online. Probabil îți folosești deja cardul pentru cumpărături, deci nu vei avea dificultăți. În principiu, plățile la PlayGG nu sunt diferite de alte tranzacții. 

Totodată, știi deja că metoda este 100% sigură și eficientă. În era digitală, banii se transmit instant, deci nu vei avea de așteptat până când să dai drumul la distracție. Nici retragerile nu durează foarte mult, ba chiar pot fi automate, în cazul sumelor mai mici.

Atunci când faci o depunere, va trebui să completezi detaliile cardului. Acestea sunt, după cum probabil știi:

 • Numele proprietarului;
 • Numărul format din 16 cifre de pe fața cardului;
 • Data expirării (lună și an);
 • Codul CVV de pe spate format din 3 cifre.

Dacă vrei să nu mai introduci aceste date la următoarele depuneri sau la retragere, salvează informațiile. Acest lucru va face ca următoarele tale tranzacții să fie mai rapide, deci te poți distra mai repede cu jocurile de poker. Sau, în cazul retragerilor, te poți bucura mai repede de bani.

Trebuie să mai ții cont și că băncile mai pot avea 1-2 pași de securitate. Aceste etape pot include un PIN primit prin SMS și/sau o parolă.

Nu sunt alte metode disponibile pentru retragere sau depunere PlayGG. Nu sunt portofele electronice, gen Paysafecard, cartele preplătite sau alte tipuri cu care ești probabil obișnuit de la cazinourile românești. Dar cardul ar trebui să ajungă, mai ales că este cea mai simplă și directă metodă. Cu acesta, plătești la fel de rapid și pe mobile PlayGG, cu ajutorul aplicației.

Cum faci o depunere PlayGG?

Mai departe, îți arătăm pașii pe care trebuie să-i faci la depunere PlayGG. E simplu de tot, așa cum probabil te-ai obișnuit de la alte cazinouri. Iată ce ai de făcut!

 • Deschide aplicația pe care în prealabil ai instalat-o și loghează-te
 • Selectează casieria din platformă. Trebuie să fie ilustrată printr-un buton +
 • Optează pentru depunere și alege tipul de card: Visa sau Mastercard
 • Adaugă suma pe care vrei să o depozitezi în contul de jucător PlayGG
 • Alege și bonusul de bun venit pe care îl dorești la PlayGG
 • Adaugă datele cardului: numărul de card, data expirării, CVC și numele tău;
 • Confirmă plata și începe distracția!

Vezi cât de simplu a fost? Dar ca să ne asigurăm că n-ai probleme, hai să-ți mai oferim câteva informații! Avem un articol ghid de înregistrare PlayGG unde găsești toate informațiile de care ai nevoie, în caz că nu ți-ai făcut cont. Iar acum,  hai să-ți spunem despre limitele de depunere!

Depunere minimă PlayGG și comision

Orice depunere PlayGG are o taxă de 2%. Aceasta nu este a operatorului, ci a statului român, care impune un comision pentru fiecare depunere la jocurile de noroc.

Depunerile minime sunt extrem de mici, de numai 10 dolari sau 50 de lei. Nu uita că la prima ta depunere, profiți și de bonus de bun venit. Cu cât depui mai mult, cu atât promoția devine mai atractivă.

Cum faci retragere PlayGG?

La retragere PlayGG, lucrurile sunt la fel de simple, așa cum vezi și tu în pașii de mai jos. Urmează-i întocmai și nu o să ai vreo problemă!

 • Intri în aplicație și în casierie, la fel ca la depunere PlayGG;
 • Alegi însă secțiunea de retragere;
 • Selectează metoda de plată. Oricum, aceasta trebuie să corespundă cu cea de depunere;
 • Scrie suma pe care vrei să o extragi din contul de jucător PlayGG.
 • Confirmă solicitarea de retragere.

În cel mai scurt timp, vei vedea un mesaj de confirmare în cazul în care cererea a fost acceptată. Verifici stadiul unei solicitări tot în secțiunea de retragere din casieria ta. Simplu de tot, așa cum am promis! Dar și aici, trebuie să mai ții cont de câteva aspecte.

Comision retragere PlayGG și alte detalii

Statul român pune taxe și la retragere PlayGG. Pentru sumele de până la 10.000 de lei, taxa este de 3% din suma retrasă. Dacă retragi între 10.001 și 66.750 lei, comisionul crește la 20% + 300 de lei din retragere. Dacă suma este și mai mare de 66.750 de lei, atunci și taxa pe viciu crește la 40% din retragere și încă 11.650 lei.

La PlayGG retragere online, poți să extragi o sumă foarte mică, minim 20 de dolari sau 100 de lei. Pentru retrageri de până în valoarea depunerii, acestea au loc automat. Pentru sume care depășesc valorile depunerilor, sunt necesare analize. Acestea pot dura 24 de ore sau maxim 72 de ore, dacă este o perioadă aglomerată. Totodată, și banca are un termen de prelucrare de maxim 1-2 zile lucrătoare.

Ca să faci orice retragere, trimite întâi documentele de verificare! Altfel, cererile îți vor fi anulate. Ca să nu ai surprize neplăcute, citește cu atenție toate condițiile de retragere din secțiunea „Politica privind retragerile” de pe platformă.

Ce te joci după depunere PlayGG?

Acum că ai făcut o depunere PlayGG, folosești jocurile ca să câștigi și să faci retragere PlayGG. Ai la discreție numeroase jocuri de poker de tipul Hold’em și Omaha. Participi la turnee Sit & Go, All-In or Fold, Flip & Go Millionaire și multe altele.

Mai mult, de pe PlayGG, poți să participi la WSOP. World Series of Poker sunt cele mai prestigioase competiții de poker din lume. Așadar, chiar merită să participi! Dacă vrei o pauză de la poker, platforma are și mai multe jocuri de casino. Ai mai multe jocuri de masă de tip blackjack, poker, ruletă și altele de la GGN Games. Aici te relaxezi și cu păcănele de la NetEnt și Yggdrasil.

E important să reții că trebuie să instalezi aplicația de mobil sau cea de desktop. Altfel, nu poți să participi la jocuri PlayGG. Contul îl poți face de pe site. 

Concluzii

Acum că știi mai multe despre tranzacțiile de depunere și retragere PlayGG, nu îți va lipsi nimic. Te bucuri de multitudinea de turnee de poker și faci retrageri rapide. Operațiunile sunt simple și 100% sigure. Dacă întâmpini orice fel de dificultate, folosește cu încredere serviciul de suport clienți PlayGG!

Autor