Pariuri sporturi de contact

Pariuri sporturi de contact: ghid pentru începători

  decembrie 28, 2022

Atunci când vei plasa un bilet pe pariuri sporturi de contact este foarte important să ştii că aceste sporturi îţi pot oferi câştiguri importante. Asta atâta timp cât eşti familiarizat cu domeniul, desigur. De aceea am scris şi acest articol – pentru că dorim să îţi arătăm că se poate obţine un profit frumos şi pe: lupte MMA, Box, Judo şi multe altele.

Despre pariuri sporturi de contact

În cele ce urmează îţi vom prezenta tot ce este nevoie să ştii despre pariuri sporturi de contact. De asemenea, îţi vom oferi și informaţii foarte folositoare în procesul de pariere. Vei afla cele mai importante reguli ale sporturilor de contact, dar şi ce presupune o ofertă la o casă online de pariuri.

După cum ai observat, căutăm să ne diversificăm conţinutul şi să oferim jucătorilor numeroase alternative de a obţine profit. Tocmai de aceea avem pentru tine o recomandare interesantă, şi anume rugby-ul. Este un alt sport care nu se bucură de cea mai mare popularitate printre pariori. Cu toate acestea, are o ofertă destul de bogată. Dacă eşti tentat să pariezi pe acest sport, îţi recomandăm articolul regulament rugby de pe blogul nostru, pentru a avea o înţelegere mai bună a fenomenului.

Pariuri online pe sporturi de contact – cum joci?

Este bine de ştiut că plasarea unui bilet la pariuri sporturi de contact nu este deloc complicată şi că necesită doar o cunoaştere vagă a domeniului. Procesul nu este cu nimic diferit faţă de sportul rege, anume fotbalul. Este intuitiv și va trebui să urmezi câţiva paşi foarte simpli!

 1. Accesează site-ul unui cazino la alegerea ta, în funcţie de oferte, dar şi de preferinţele personale. Dacă nu ai deja un cont, este necesar să îţi creezi unul. Totul va fi foarte simplu şi rapid! 
 2. Odată ajung pe pagina principală a cazinoului, mergi la secţiunea Sporturi, unde poţi găsi diferite sporturi de contact, precum MMA, box sau judo. Noi avem pentru tine recomandarea pariuri sportive Betano – un cazino online cu o ofertă foarte bogată. 
 3. Poţi alege sportul de contact în funcţie de preferinţele personale sau de diferitele competiţii sau evenimente ce au loc în viitorul apropiat. 
 4. Alege lupta pe care doreşti să pariezi, selectează tipul de pariu pe care îl consideri cel mai profitabil, iar apoi setează valoarea biletului. Acum pariul este gata pentru a fi plasat!  

Un lucru foarte important atunci când vorbim despre pariuri sporturi de contact este să plasezi un bilet doar atunci când eşti oarecum stăpân pe domeniu. Astfel, ai capacitatea de a face o analiză înainte de eveniment. Având aceste cunoştinţe, şansele de a avea un bilet câştigător cresc considerabil.

Pariuri sporturi de contact – ce joci?

Pariuri sporturi de contact nu este, poate, cea mai frecventată secţiune de către pariori, însă poate aduce un profit la fel de mare ca şi celelalte sporturi, mai populare. Pe partea de pariere, boxul sau MMA-ul nu sunt chiar în topul preferinţelor. Însă, atunci când vine vorba de interesul faţă de activitatea sportivă şi de diferite evenimente, lucrurile se schimbă.

ȚINE MINTE

Când vine vorba de pariuri sporturi de contact, la o primă vedere totul poate părea floare la ureche. Cu siguranţă vei avea tendinţa de a trivializa aceste pariuri, deoarece din doi combatanţi care se luptă unul dintre ei va fi cu siguranţă favorit. Cu toate acestea, doza de imprevizibil în sporturile de contact este una foarte mare. Există posibilitatea să apară accidentări sau alte evenimente neprevăzute. Acum îți vom prezenta câteva dintre cele mai populare sporturi de contact şi ce posibilităţi de pariere ai la fiecare!

Astfel, nu este de mirare că o franciză precum UFC produce miliarde de dolari anual. Iar luptătorii sunt foarte bine plătiţi, au numeroase contracte de publicitate, iar unii dintre ei sunt nişte adevărate superstaruri. Aşadar, industria foarte bine organizată şi strategiile de marketing foarte bine puse la punct au făcut din UFC cea mai populară franciză de arte marţiale mixte din lume.

Nici boxul nu trebuie uitat, acesta având o ascensiune galopantă. Poate nu mai este chiar acelaşi interes ca în vremurile în care Muhammad Ali şi Mike Tyson încântau la fiecare apariţie în ring. Dar boxul este din nou în atenţia spectatorilor şi telespectatorilor din întreaga lume. Personaje precum Floyd Mayweather sau, mai recent, Tyson Fury au adus din nou o masă mare de oameni interesantă de arta boxului.

Pariuri pe Judo

În secţiunea pariuri sporturi de contact Judo-ul are un loc bine stabilit. Este un sport complicat, care necesită foarte mult antrenament. Un meci de judo poate fi câştigat prin 3 modalităţi: ippon, la puncte sau la decizia arbitrilor.

Ipponul reprezintă imobilizarea adversarului la podea pentru o perioadă de mai mult de 25 de secunde. Deşi este un sport de contact, Judo-ul necesită foarte multă disciplină şi respect faţă de adversar. În cele ce urmează îţi vom prezenta care sunt variantele de pariere pe judo.

 • Pariu pe câştigătorul meciului – poţi paria pe luptătorul care va câştiga meciul, indiferent de modalitate;
 • Pariu pe câştigătorul turneului – dacă se desfăşoară o competiţie, vei putea paria înainte de începutul acesteia pe judoka-ul câştigător;
 • Pariu clasare primii 3 în turneu – înaintea unei competiţii majore poţi plasa un pariu pe top 3 judoka ai turneului.

Pariuri pe Box

Boxul este foarte popular în secţiunea pariuri sporturi de contact, fiind un sport care atrage foarte multă lume şi care generează foarte multe venituri. Un meci de box poate fi câştigat prin mai multe modalităţi:

 • La puncte – când la finalul celor 12 runde ambii boxeri rămân în picioare, câştigătorul va fi desemnat după punctajul acordat de către arbitrii. Acest punctaj se acordă în funcţie de numărul de lovituri ajunse la ţintă;
 • Knockout Tehnic – când unul dintre sportivi este doborât de 2-3 ori în aceeași rundă, atunci arbitrul va opri meciul;
 • Knockout – când unul dintre sportivi este doborât la podea, iar acesta nu se ridică în 10 secunde, la numărătoarea arbitrului;
 • Aruncatul prosopului – atunci când echipa tehnică din colţul unui sportiv aruncă un prosop în ring, considerând că acesta nu mai este capabil să continue lupta.

Pariurile pe care le poţi plasa pe meciurile de box sunt: pe câştigătorul meciului, pe numărul de runde şi pe modalitatea în care se va încheia lupta.

Pariuri pe MMA

Artele marţiale mixte reprezintă un punct central de atracţie atunci când vorbim despre pariuri sporturi de contact. MMA un sport foarte spectaculos, luptătorii având posibilitatea de a se folosi şi de loviturile de picior în lupte, dar şi de diferite procedee la sol.

Un meci de MMA poate fi câştigat printr-o multitudine de procedee, iar acum ţi le vom prezenta pe scurt:

 • Submission – atunci când unul dintre luptători aplică un procedeu prin care integritatea fizică a adversarului este pusă în pericol, iar acesta cedează, meciul fiind oprit;
 • Knockout – incapacitatea unui luptător de a mai continua lupta după o lovitură primită;
 • Knockout tehnic – arbitrul din ring acordă victoria unuia dintre combatanţi, deoarece starea adversarului este una precară, integritatea fizică fiind pusă în pericol dacă lupta va continua;
 • La puncte – dacă cei doi sportivi vor duce lupta până la capăt, fără a avea vreunul din cazurile prezentate mai sus, atunci arbitrii vor decide rezultatul în funcţie de prestaţiile lor.

La fel ca la box, când vine vorba de pariuri sporturi de contact MMA posibilităţile sunt: câştigătorul luptei, modalitatea de încheiere a luptei şi numărul de runde.

Concluzii

În încheiere, sperăm că acest articol despre pariuri sporturi de contact a fost pe placul tău şi că te-a ajutat cu informaţia necesară pentru a putea obţine cele mai tari câştiguri. De asemenea, dacă doreşti să aprofundezi şi mai mult acest domeniu, poţi verifica articolul pariuri MMA de pe blogul nostru. Îţi dorim mult noroc!