pariuri volei

Pariuri volei: cum joci la cazino?

13 oct. 2022
3/5 - 2 voturi

Dacă îți faci des bilete, înseamnă că ai dat și peste pariuri volei. Aceste evenimente sportive nu sunt la fel de populare ca cele de fotbal, tenis sau baschet, dar sunt destul de interesante dacă stai să le urmărești. În acest articol o să discutăm pe larg despre ce opțiuni de pariere ai pentru volei, unde poți paria live, dar și alte câteva ponturi.

Pentru început, dacă nu cunoști sportul prea bine îți recomandăm să arunci o privire pe articolul nostru și să vezi ce reguli volei există. Astfel, îți va fi mai ușor să urmărești meciul în cazul în care vrei să te apuci să mizezi pe meciurile din această categorie de sporturi.

Pariuri volei – cum pui un bilet?

Când vrei să plasezi pariuri volei vei vedea că procesul nu este cu nimic diferit în comparație cu cel din celelalte sporturi. Așadar, totul ar trebui să fie simplu. Tot ce ai de făcut este:

  • să consulți oferta cazinoului ales, din secțiunea de pariuri sportive 
  • să selectezi sportul, în cazul nostru este voleiul
  • să alegi evenimentele pe care vrei să pariezi
  • să selectezi cotele și să setezi miza
  • să finalizezi biletul la pariuri volei

Dacă vrei să joci pariuri live volei vei face cam același lucru, doar că secțiunea cu meciuri va fi alta. În acest caz, vei merge pe categoria ”pariuri live” unde vor fi afișate meciurile care sunt în plină desfășurare. Avantajul pe live este că poți vedea care echipă este în formă, deci ai mai mult timp să te decizi care este câștigătorul partidei.

E prima dată când faci un bilet și ai nevoie de mai multe sfaturi? Învață pe Joc Păcănele! Găsești numeroase ghiduri care te îndrumă pas cu pas, cum ar fi cel de pariuri Betano.

Ponturi pariuri volei – tipuri de pariu

Acum că știi cum se pune propriu-zis un bilet la pariuri volei, hai să vedem pe ce anume poți să mizezi! Din nou, voleiul nu este un sport așa de popular, deci opțiunile nu vor fi nici ele așa multe, iar acest lucru poate să difere și de la un casino la altul. Totuși, asta nu înseamnă că nu poate fi profitabil să joci la acest sport.

  1. Total puncte – este unul dintre cele mai răspândite pariuri volei, fiind destul de ușor să-ți dai seama de totalul punctelor. Poți să profiți de acesta, mai ales pentru că sunt cote la pariuri volei de la 1.70 în sus. 
  2. Handicap – acest tip de pariu nu se întâlnește doar la fotbal, ci la mai toate sporturile. În cazul nostru, la volei pariuri cotele pentru handicap sunt mai mici, dar destul de sigure.
  3. Primul set – la acest pariu vei alege care echipă va ieși învingătoare, dar nu ne vom referi la meciul final, ci doar la prima repriză a partidei.
  4. Final – aici poți alege care echipă crezi tu că va câștiga la final de meci. Nu contează dacă a pierdut vreo rundă sau nu, ci important este scorul final.

Unde găsești cele mai multe pariuri volei?

Majoritatea cazinourilor au pariuri volei în programa lor de evenimente. Oferta fiecărui operator poate fi diferită și, așa cum îți spuneam mai devreme, pot să difere inclusiv tipurile de pariuri.

Când îți alegi cazinoul la care să joci pe pariuri sportive volei, mai ales dacă o faci online, ține cont de mai multe aspecte. Astfel poți profita de anumite oferte care să-ți facă experiența mult mai intensă. Poți să urmărești ce oferă fiecare operator, pentru că la mulți poți să găsești biletul zilei volei. De fapt, acesta este un bilet gata făcut, cu rezultatele la care ar trebui să te aștepți. De asemenea, nu uita să joci la o casă de pariuri licențiată! Așa ai parte de servicii de calitate și de siguranță.

Cele mai cunoscute cazinouri la care poți pune pariuri volei sunt: Superbet, Betano, Fortuna și Mozzart. Acestea nu numai că au promoții care se actualizează săptămânal, dar, dacă nu ești înregistrat, te vor întâmpina și cu bonusuri generoase de bun venit. Alege unul dintre ele și vezi ce multe avantaje ai!

Concluzii

Să faci bilete la pariuri volei poate fi interesant din mai multe puncte de vedere. Secțiunea de pariuri live îți oferă posibilitatea de a urmări meciul chiar dacă acesta nu este televizat. Nu trebuie să faci un bilet doar cu evenimente din volei, ci poți adăuga doar câteva, pe lângă meciurile tale preferate.

Cotele la volei sunt de cele mai multe ori mici, dar își vor face simțită prezența la cota finală. Iar dacă vrei și mai multe idei despre ce evenimente poți adăuga pe bilet, află mai multe despre pariuri la baschet!