Pariuri Live Winbet

Pariuri Live Winbet – detalii generale despre gamă

  iunie 20, 2022

Autor: Gabi

Actualizat: 20 februarie 2024

În cele ce urmează o să-ți prezentăm tot ceea ce înseamnă pariuri live Winbet. Deși suntem fani mari ai păcănelelor, și pariurile sportive înseamnă tot jocuri de noroc. Atunci când joci live, pariezi pe un eveniment care a început deja, iar asta reprezintă un avantaj pentru tine. Plus că e foarte distractiv! În următoarele rânduri îți vom spune de ce credem asta.

logo winbet casino
Bonus Cu Depunere

Până La 9000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Să pariezi pe Winbet meciuri live este incredibil de ușor. Cu doar câteva clickuri, plasezi un bilet câștigător, iar pașii sunt simpli. Mai întâi de toate, dacă nu ai încă un cont, îți sugerăm să treci prin procesul Winbet înregistrare. Doar logându-te vei putea plasa pariuri live Winbet.

Pariuri live Winbet – ce trebuie să știi?

În secțiunea pariuri live Winbet poți miza pe evenimente sportive care sunt în plină desfășurare. Dacă ți s-a întâmplat vreodată să pui un bilet în agenție, iar când ai ajuns acasă te-ai răzgândit în legătură cu pariul, pe live vei scăpa de această grijă. Jucând live la Winbet ai avantajul de a urmări meciul înainte de a miza pe o echipă. Astfel, poți vedea, de exemplu, dacă echipa care este favorită joacă la capacitatea maximă.

Știi și tu că, uneori, echipele mari mai pierd. Îți poți da seama dacă o echipă are o zi mai proastă încă de la începutul meciului. Dacă lucrurile stau așa, poți paria pe adversar unde ai și o cotă mai mare. Totul la pariuri live Winbet, chiar dacă meciul a început deja.

Ok, și ce faci dacă meciul nu este televizat? Nicio grijă! Chiar dacă meciul nu este la televizor, în secțiunea de pariu live Winbet poți urmări meciul în direct. Dacă evenimentul nu este disponibil cu transmisie live, vei putea cel puțin să vezi proiecția meciului în format digital. Oricum ar fi, tu ieși pe plus! Deci, odată ce ți-ai făcut contul, nu rămâne decât să efectuezi o depunere Winbet și să vezi ce meciuri ai în oferta de azi.

Oferte Winbet pariuri live – ce sporturi sunt?

De toate! Oferta de pariuri live Winbet cuprinde toate evenimentele care se joacă în acel moment. De cele mai multe ori, vei găsi măcar un singur meci pe care să poți juca live.

Te vei bucura să vezi câte pariuri sportive live Winbet ai la dispoziție în această secțiune. Totul este împărțit pe categorii și subcategorii. Principalele sporturi vor fi ca de obicei fotbalul, tenisul și baschetul. Dar nu sunt singurele! Poți, în același timp, să mizezi și pe hochei, tenis de masă sau volei pe plajă. Mai sunt multe, dar te lăsăm pe tine să le descoperi!

Aaa! Era să uităm! Dacă doar ce ți-ai făcut contul, înseamnă că ești eligibil pentru oferta Winbet bonus de bun venit. Ți-am pregătit încă un articol unde îți povestim despre tot ce ai nevoie. Asigură-te că îl parcurgi și pe acesta și profită!

Pariuri live Winbet – cum pui un bilet?

Ți-am promis că este simplu să plasezi pariuri live Winbet, iar acum o să-ți și demonstrăm! Procesul este asemănător cu cel de pariere online clasic, așa că, dacă ai mai pus bilete până acum, nu o să ai probleme. Oricum, noi o să-ți spunem pas cu pas.

 • Deci, prima dată mergi pe una din categoriile mari de sport din stânga ecranului, să zicem Fotbal. 
 • După ce dai click, o să-ți apară și subcategoriile care sunt țările și ligile.
 • Selectezi una, iar în dreapta îți vor apărea meciurile live Winbet și cotele de pariat. Inițial, vei putea miza pe scorul final și totalul de goluri. 
 • Pentru mai multe tipuri de pariu, dar și pentru opțiunea de streaming, dă click pe evenimentul care te interesează. 
 • În continuare, apeși pe cota pe care vrei să joci, iar în stânga ecranului se va forma biletul tău la pariuri live Winbet. 
 • Poți paria cu un minim de 0.50 RON, ceea ce este surprinzător. De obicei minimul de pariat la alți operatori este de 1 RON. 

Încă un lucru interesant este bonusul progresiv. Atunci când plasezi pariuri live Winbet cu minim 3 evenimente ce au cota minimă de 1.25 , bonusul progresiv se va activa. În cazul ăsta primești +2% bonus la câștigul total. Dar poți ajunge la un bonus de până la 100% dacă ai 20 sau mai multe evenimente pe bilet.

Joacă la Winbet sport live de pe telefon!

Unde în altă parte să plasezi un bilet de pariuri live Winbet dacă nu pe telefon? Ai aceleași unelte ca pe un ecran de laptop sau calculator, doar că telefonul îl ai cu tine peste tot. Deci duci distracția unde ai chef!

Cu Winbet mobile îți faci viața mai ușoară, telefonul fiind mereu la îndemâna ta atunci când te simți norocos. Și vrei să joci la Winbet pariuri live! Deși nu există încă o aplicație pentru Android, site-ul este optimizat și pentru dispozitivele mai mici. Se mișcă fluid pe telefon, iar dacă vrei să ai acces mai rapid la pagină, poți adăuga o scurtătură către ea pe ecranul principal. Suntem siguri că în curând va exista și o aplicație de la acest operator pentru utilizatorii Android și îți garantăm că o vom anunța, așa că fii cu ochii pe noi!

Între timp, îți putem spune că noi am încercat să punem pariuri live Winbet de pe telefon, dar din browser, și nu am avut deloc probleme. Ba chiar ne-am bucurat la maxim de adrenalina jocurilor live și am încercat să fim cât mai atenți la alegerile nostre, deși nu suntem experți când vine vorba de sporturi. Păcănelele sunt specialitatea noastră, dar secțiunea de pariuri live Winbet a făcut ca totul să fie super ușor de înțeles.

Concluzii

Plasarea de pariuri live Winbet este floare la ureche. Hai să recapitulăm care sunt pașii!

 1. Creezi un cont
 2. Efectuezi o depunere
 3. Revendici bonusul de bun venit
 4. Selectezi cotele evenimentelor
 5. Stabilești miza
 6. Plasezi biletul
 7. Urmărești meciul în streaming
 8. Vezi dacă ai câștigat

Streaming-ul nu este obligatoriu, dar cum am menționat și mai devreme, este o opțiune care te-ar putea avantaja. Profită de ceea ce-ți oferă Winbet Live și urmărește meciurile de oriunde ai fi. Mult noroc!

Autor