20 RON free bet Winbet

Bonus 20 RON Free Bet Winbet

  august 19, 2022

Autor: Diana

Actualizat: 18 mai 2023

Ofertele de bun venit create de cazinouri sunt menite să te ajute să te distrezi mai mult! Astăzi îți vom prezenta bonusul 20 RON free bet Winbet, unul fără depunere creat special pentru cei ce vor să joace la pariuri sportive. Și nu oricum, ci pe moca, la un cazino de top și fără vreo cerință de rulaj!

logo winbet casino
Bonus fără depunere

20 RON Free Bet

Oferta este 2 în 1. Pe lângă acest pariu gratuit de 20 de lei vei primi și 50 rotiri fără depunere Winbet. Pentru a afla mai multe, dă click pe link și vezi articolul în care povestim despre runde – la ce joc sunt valabile, cum le iei și ce condiții au! Pentru a ajunge mai repede la cazino și revendica bonusul de azi, poți apăsa pe Profită acum, cel din caseta de mai sus. 

Despre cei 20 RON free bet Winbet

Cum am zis, bonusul cu 20 RON free bet Winbet este unul fără depunere. Mai exact, el este unul la verificarea contului, deci pentru a-l revendica trebuie să treci prin procesul KYC (Know Your Customer). Stai fără griji, nu-i nimic complicat! 

Vezi că dacă ai deja cont la Winbet nu mai poți lua această ofertă. În acest caz poți să te uiți pe pagina de promoții a operatorului, unde sigur vei găsi ceva pe placul tău. Winbet lansează destul de frecvent campanii atât pentru jucătorii pasionați de păcănele, cât și pentru fanii pariurilor sportive. Și chiar sunt profitabile!

Revenind la oferta cu 20 RON pariu gratuit Winbet, aceasta este una fără rulaj. Deci chiar nu ai ce pierde! Câștigul rezultat din acest pariu se va transforma automat în bani reali și va apărea în contul tău de jucător. Sigur, există niște condiții pe care trebuie să le îndeplinești înainte de a te bucura de cadou. Dar vorbim despre ele după ce-ți spunem pașii prin care poți lua free bet-ul.

Cum iei 20 RON pariu gratuit Winbet?

Bun! Acum trecem la pașii exacți pe care trebuie să-i faci pentru a lua cei 20 RON free bet Winbet. Nu te reținem mult, deci hai să vedem!

1
Click pe link-ul de mai sus

Dă un simplu click pe Profită acum de mai sus. Dacă nu ai cont, caută butonul de înregistrare și completează cu atenție formularul.

2
Verifică-ți contul de jucător

După ce te-ai logat în contul tău, mergi la Profil, apoi la secțiunea Verificare Documente. Încarcă o poză după buletin, color și clară.

3
Activează free bet-ul tău

După ce ai primit și validarea de la cazino, revendică acest pariu gratuit 20 RON Winbet. Bifează căsuța din dreptul Free Bet.

Cei 20 RON free bet Winbet fără depunere se activează automat în momentul în care ai îndeplinit condițiile bonusului. Tu trebuie doar să fii atent la cerințe, să creezi pariul, iar cadoul se va activa singur. Doar trebuie să îl validezi, bifând căsuța din dreptul lui.

Cerințe bonus fără depunere 20 RON free bet Winbet

Am ajuns și la cerințele bonusului fără depunere 20 RON free bet Winbet. Deci hai să vedem cum faci să se activeze pariul și cum te bucuri de pe urma lui!

  • Cum am zis, acest free bet 20 lei Winbet nu are rulaj. Totuși, el are o cotă minimă de 1,50. Deci poți pune pariul gratis la orice eveniment / competiție cu cotă mai mare decât cea menționată.
  • Extrem de important! Competiția sau evenimentul la care joci trebuie să fie din secțiunea Live Winbet Pariuri. Cei 20 RON free bet Winbet pot fi utilizați doar pe bilete solo/single.
  • Ai 3 zile la dispoziție, din momentul activării, să folosești acest bonus la pariuri Winbet fără depunere. În caz contrar pierzi oferta.
  • Pariul gratis nu beneficiază de Cash Out, iar valoarea lui nu poate fi împărțită pe mai multe bilete. Deci vei avea doar un bilet de 20 lei.
  • Acest pariu gratis 20 lei Winbet este valabil doar online. Poți avea activ doar un singur astfel de pariu în balanța bonus. Poți anula bonusul în orice moment, cu opțiunea Anulare Bonus. 

Merită să iei de la Winbet 20 RON free bet?

De final, încercăm să îți răspundem la cea mai arzătoare întrebare: e profitabil acest bonus 20 RON free bet Winbet? Noi zicem că DA dintr-un mare motiv – nu ai ce pierde! Practic iei de la Winbet 20 RON pariu gratis fără să fie nevoie să faci o depunere. Apoi, nici nu-i nevoie să faci rulaj la această promoție, deci dacă ești norocos câștigurile se duc direct în balanța de bani reali. Dacă până acum nu te-ai înregistrat la acest cazino, sigur dorești să știi mai multe informații. De aceea, pentru a nu ne repeta, îți recomandăm să vezi recenzia Winbet de pe Joc Păcănele și să afli și ce alte avantaje oferă operatorul. Succes!

Autor