Maxbet 350 rotiri gratuite

Ofertă Maxbet: 350 rotiri gratuite fără depunere

  iunie 30, 2022

Autor: Gabriel

Actualizat: 17 octombrie 2023

Primăvara aceasta cazinourile lansează tot felul de promoții noi, iar cea cu Maxbet 350 rotiri gratuite este printre cele mai bune! Îți vom spune de ce e așa, cum o revendici și tot ce mai trebuie să știi în articolul ce urmează. Deci, dacă îți plac păcănelele și ești gata să-ți faci un cont la cazino, citește în continuare!

Oferta nu mai este valabilă.

Oferta Maxbet 350 rotiri gratuite este așa cum ne place nouă. Ușor de revendicat, cu puțini pași și cu premii foarte bune. Și, dacă profiți de ea, vei avea șansa să întâlnești mai multe promoții Maxbet, poate chiar mai bune.

Maxbet 350 rotiri gratuite: despre promoție

Ce trebuie să știi, încă de la început, este că pentru a lua la Maxbet 350 rotiri gratuite nu trebuie să faci o depunere. Mulți jucători sunt ceva mai reticenți în privința depunerii. De aceea, Maxbet oferă acum un bonus cu rotiri gratuite fix ca să arate cât de mult poți să te distrezi la casino. Odată ce vezi cât de bune sunt jocurile și promoțiile de la cazino, sigur vei vrea să mergi mai departe.

Și pentru asta mai e o ofertă! Merge mână în mână cu promoția de azi și îți aduce bani bonus alături de rotiri gratuite. Mai exact, primești 150% până la 1500 RON și 150 de free spins, iar pentru a-l revendica ai nevoie de o depunere. Găsești mai multe detalii în articolul nostru de promoții Maxbet. Dar, acum hai să ne întoarcem la oferta cu rotiri gratis la Shining Crown și să vedem cum profiți!

Cum iei la Maxbet 350 rotiri gratuite?

Bonusul Maxbet 350 rotiri gratuite poate fi al tău în doar câteva minute. Sunt 3 pași pe care trebuie să-i faci, apoi poți să dai drumul la distracție cu jocul de la EGT. Iată ce trebuie să faci!

1
Dă click pe „Profită acum”

Începe printr-un click pe butonul din caseta de mai sus. Acesta te va trimite direct în pagina ofertei Maxbet 350 rotiri gratuite. Odată ajuns aici, dă click pe „Profită acum” și fă-ți cont.

2
Validează-ți contul

Apoi, odată ce te-ai înregistrat, e timpul să-ți validezi contul. E foarte ușor, doar încarci o poză cu buletinul pe platformă. O să-ți spunem mai multe despre asta în secțiunea următoare, dar trebuie să știi că e 100% sigur.

3
Introdu codul bonus

Acum, cu noul tău cont validat, e timpul să iei la Maxbet 350 rotiri gratuite. Pentru asta, ia codul K_350COROANE și introdu-l la secțiunea „Bonusuri Disponibile” din contul tău. Și atât! Rămâne doar să joci free spin-urile.

După cum ai văzut, pentru a lua oferta ai nevoie de un cont nou la Maxbet. Despre tot ce presupune procesul de înregistrare am scris și noi pe blog, deci poți arunca un ochi acolo pentru mai multe informații.

350 free spins Maxbet: despre validarea contului

Validarea sau verificarea contului e un pas foarte important în revendicarea ofertei Maxbet 350 rotiri gratuite fără depunere. Dar, se face foarte ușor! Și, mai mult de atât, datele tale sunt mereu în siguranță. Verificarea este cerută de lege, așa că nu ar trebui să te temi. Hai să vedem cum se face validarea!

 1. Fă o poză buletinului sau pașaportului. Poți să o faci cu telefonul, dar asigură-te că se vede întregul document și totul poate fi citit clar.
 2. Încarcă poza în cont. Mergi la „Profilul meu”, la secțiunea „Verificare”. Aici vei încărca poza făcută.
 3. Așteaptă confirmarea. Odată ce ai încărcat poza, un specialist o va analiza. Când e gata, tu primești o notificare și ești gata să te distrezi cu cele 350 rotiri gratuite fără depunere Maxbet.

Maxbet 350 rotiri Shining Crown: despre joc

Toate rundele din promoția Maxbet 350 rotiri gratuite sunt disponibile pentru un singur joc, adică Shining Crown de la EGT. Noi zicem că Maxbet a făcut o alegere foarte bună. De ce?

Shining Crown are 5 role, 3 rânduri și 10 linii fixe de plată. RTP-ul este de 96.37%, deci te poți aștepta la plăți destul de bune. Dar, și tematica este interesantă. Vorbim de un joc retro, cu coroane, șeptari, stele, fructe și alte simboluri clasice.

Apoi, specialele aduc distracția! Vei da peste simboluri Wild, Scatter, dublaje și funcția Jackpot Cards. Deci, un joc perfect pentru a folosi oferta Maxbet 350 rotiri gratuite! Iar dacă vrei să-l testezi înainte, poți să joci varianta demo, Shining Crown gratis, la noi.

Bonus Maxbet la verificare – ce mai trebuie să știi?

La fel ca orice altă ofertă de cazino, cea cu Maxbet 350 rotiri gratuite are anumite condiții. Nu e nimic de speriat, dar trebuie să cunoști și aceste cerințe dacă vrei să te distrezi ca la carte. Pentru a te ajuta, îți vom prezenta în continuare cele mai importante aspecte.

 • Promoția este valabilă în perioada 30 Iunie – 31 August și este disponibilă doar jucătorilor care își verifică contul în această perioadă.
 • Codul bonus pe care trebuie să-l introduci este K_350COROANE.
 • Bonusul va fi valabil timp de 3 zile de la activare.
 • Câștigurile obținute din rotiri sunt considerate fonduri bonus și, astfel, trebuie convertite în fonduri reale pentru a le retrage. Vei face asta prin rulaj.
 • Condițiile de rulaj bonus Maxbet pentru câștigurile din rotiri sunt de 40x. Deci, va trebui să joci de 40 de ori banii câștigați din free spins pentru a-i putea retrage.
 • Pentru a îndeplini rulajul, suma maximă pe care o poți miza este de 25 RON pe rundă.
 • Suma maximă pe care o poți retrage din câștigurile obținute din rotiri, după rulaj, este de 500 RON.
 • Înainte de a putea retrage câștigurile din oferta Maxbet 350 rotiri gratuite trebuie să faci o depunere de minim 50 RON.

Concluzii

În concluzie, promoția Maxbet 350 rotiri gratuite fără depunere este numai bună pentru orice iubitor de păcănele. Trebuie doar să-ți faci cont, să-l validezi și să introduci codul. Apoi, începe distracția la păcănele!

Autor