Zombie Circus

Autor: Andra

Actualizat: 13 decembrie 2023

Zombie Circus gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Zombie Circus gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
43 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.4/5 – (9 votes)
Yoji Casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 700 Rotiri Gratuite

4.4/5 – (9 votes)

Descoperă un joc cu o temă înfiorătoare: Zombie Circus gratis! Păcăneaua marca Relax Gaming oferă un spectacol inedit și câștiguri pe măsura adrenalinei. Află tot ce trebuie să știi despre joc din articolul nostru de pe Joc Păcănele! Discutăm despre modul de joc, plăți, speciale și despre unde îl poți juca cu bani reali. Vezi și top păcănele cu magie pentru a continua aventura palpitantă!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,92%5×310Wild, BonusFuncția Bonus

Despre Zombie Circus demo

Zombie Circus gratis este un joc cu structura de 5 role și 3 rânduri. Simbolurile și grafica sunt în ton cu tema. Găsești mai mulți zombi și decorul este unul sinistru, cu un circ părăsit. Relax Gaming este cunoscut pentru astfel de jocuri tematice, care creează o atmosferă specială. Aceste păcănele ale furnizorului sunt adaptate bine și ecranelor mai mici, deci te poți bucura de animațiile și experiența de joc inclusiv de pe smartphone.

Dacă îți plac păcănelele cu circ, avem o (altă) veste bună pentru tine. Încearcă și Super Circus gratis pe Joc Păcănele! Nu-i înfricoșător ca Zombie Circus slot, dar plătește bine și el.

Zombie Circus gratis – simboluri și plăți

Simbolurile de la jocul de păcănele Zombie Circus gratis plătesc pe 10 linii, iar rata de plată este de 96,92%. Da, jocul are un RTP de aproape 97%! Vezi mai jos ce plăți aduc simbolurile jocului:

 • Femeia: până la 40.000 de fise;
 • Cuțitarul: până la 30.000;
 • Vrăjitoarea: până la 25.000;
 • Clovnul: până la 15.000:
 • A și K: până la 7.500;
 • Q: până la 6.000;
 • J și 10: până la 5.000.

Este nevoie de minim 3 simboluri de un fel pe o linie de plată pentru generarea unui câștig la Zombie Circus demo. Valorile de mai sus sunt pentru pariul maxim de 1.000 de fise per rundă.

Zombie Circus slot – funcții speciale

Mai departe vei vedea care sunt caracteristicile speciale la Zombie Circus gratis:

 • Simbolul Wild: aduce plăți de până la 50.000 de fise și substituie toate simbolurile din Zombie Circus online.
 • Simbolul Bonus: aterizează pe rolele 1, 3 și 5 și activează funcția bonus. Pe ultima rolă pot apărea maxim 3 simboluri Bonus. Numărul total de simboluri Bonus determină numărul de valuri de zombie. Așadar, pot fi de la 2 la 4 valuri.
 • Funcția Bonus: alege un zombie pentru a vedea câte rotiri gratuite primești în Zombie Circus gratis. În valurile 2, 3 și 4 alege zombie pentru a determina care simboluri obișnuite se transformă în Wild. De asemenea, secvența de rotiri gratuite poate fi redeclanșată.

Zombie Circus gratis – cum joci?

Jocul la Zombie Circus gratis nu putea fi mai simplu. Iată ce trebuie să faci pentru a începe să joci păcăneaua!

 • Selectează pariul dorit cu butoanele „+” și „-”, având la dispoziție multe valori între 0,10 și 1.000 de fise.
 • Apasă pe butonul de spin din mijloc jos pentru a începe runda la Zombie Circus gratis. În dreapta acestuia găsești funcția de joc automat, iar în stânga poți opta pentru rotire rapidă.
 • Apasă pe butonul de meniu din stânga pentru a consulta secțiunile de informații, de setări generale și de setare pariu. De asemenea, aici mai găsești încă o dată și funcția de joc automat.

Zombie Circus Relax Gaming – unde joci pe bani reali?

Slotul Zombie Circus gratis este doar începutul experienței tale. Pe NetBet poți încerca și versiunea lui pe bani reali, pentru câștiguri adevărate. Intră și tu pe această platformă online pentru a te convinge de toate calitățile sale.

Ai parte de o gamă largă de păcănele Relax Gaming la Netbet! Pe lângă jocul de aparate Zombie Circus, mai poți încerca Aztec Luck, King of Kings și Serpent Shrine. Sau pur și simplu poți încerca un slot cu o tematică asemănătoare a celui de azi, cum ar fi Zombie Carnival online.

Desigur, nu lipsesc nici promoțiile avantajoase de la acest cazino. La deschiderea contului, de exemplu, vei putea beneficia de un bonus de bun venit consistent, cu care te vei juca mai mult. Iar, după cum bine știi, mai mult joc înseamnă o experiență mai palpitantă și câștiguri mai mari. Poți instala și aplicația de mobil Netbet. După cum ai văzut mai sus, jocul este optimizat și pentru smartphone, deci te poți juca de oriunde.

Concluzii

Zombie Circus gratis este un joc care are funcții speciale inedite și plăți bune. Vei avea la dispoziție o sumedenie de rotiri gratuite care plătesc foarte bine datorită simbolurilor Wild. La noi poți da câte spinuri vrei, pentru că e gratis. Îți recomandăm să te bucuri și de aventura cu miză reală.

Este imposibil să nu îți placă jocurile acestui furnizor. De aceea, dacă tot ai început, poți încerca mai multe, precum Ignite the Night Relax Gaming. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Hacksaw Gaming
Boxes Dare 2 Win
4.7/5 – (3 votes)
iSoftBet
Scrolls of Ra
4.2/5 – (9 votes)
NetEnt
Theme Park
4.3/5 – (3 votes)
NetEnt
American Roulette
3.9/5 – (70 votes)
Autor
Andra

Editor