Wild Water

ecran wild water gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran wild water gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
39 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (6 votes)
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 3000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

4/5 – (6 votes)

Dacă surfingul este una dintre pasiunile tale sau măcar ai vrea să încerci, atunci jocul de păcănele online Wild Water gratis va fi cu siguranță pe placul tău. Acest slot simplu și distractiv îți poate aduce distracție și câștiguri mari dacă vei decide să-l joci și pe bani reali! Pentru asta, poți să-ți faci un cont nou la NetBet care îți oferă multe posibilități de câștig cu o mulțime de jocuri ca la apare, inclusiv Wild Water slot!

Păcănele online Wild Water gratis, un joc plin de adrenalină și de distracție

Acest joc de păcănele online Wild Water gratis vine cu o temă mai puțin obișnuită: surfingul. Însă, nefiind o activitate prea cunoscută în România, tema va atrage curiozitatea multora. Grafica este plăcută, în culori vii, iar pe fundal se vede o plajă, un palmier și niște plăci de surf. 

Simbolurile clasice ilustrează 5 surferi, iar printre simbolurile speciale poți găsi și un rechin. Ce este interesant la aceste simboluri constă în faptul că dimensiunea lor totală ocupă 3 locuri, ceea ce dă mai multe șanse de câștig. Jocul este creat de NetEnt, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de jocuri de noroc din lume. Dezvoltatorii au optat pentru o structură tradițională, cu 3 rânduri și 5 role. Poate aduce foarte multe câștiguri, având o rată de plată de 96,4%.

Păcănele Wild Water demo: simboluri și plăți

Jocul de păcănele online Wild Water gratis are 20 de linii de plată, iar simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta, dacă există minim 3 simboluri similare. Acestea aduc următoarele plăți:

  • Surferul de aur: până la 2.000 de credite. Ocupă un singur loc pe rolă, spre deosebire de cele de mai jos care sunt extensibile;
  • Surfer (roșu): până la 500;
  • Femeie surfer (portocaliu): până la 250;
  • Surfer (galben): până la 100;
  • Surfer (verde) și femeie surfer (albastru): până la 75.

Joc gratis Wild Water: funcții speciale

După cum poți vedea și la păcănele online Wild Water gratis, jocul are câteva simboluri și funcții speciale despre care vom discuta acum:

  • Simbolul Wild: poate apărea pe orice rolă și substituie orice alt simbol cu excepția Scatter. În timpul rundelor gratuite, se extinde pe toată rola pe care apare.
  • Simbolul Scatter: 3 sau mai multe simboluri declanșează funcția de runde gratuite. Poate apărea oriunde pe role.
  • Bonus Surf’s Up: dacă toate rolele sunt ocupate de simboluri complete, indiferent care, atunci se plătește un multiplicator pariu de x20.
  • Bonus Surf Team: dacă toate cele 5 simboluri surfer apar pe role, atunci se plătește un multiplicator miză de x200.

Păcănele online Wild Water gratis: cum joci?

Jocul de păcănele online Wild Water gratis este unul dintre cele mai simple jocuri și este ideal și pentru începători. Toate butoanele de care ai nevoie se află jos. În centru, găsești butonul de spin de unde pornești o rundă. În parte din stânga se află butonul de joc automat de unde poți seta numărul de runde automate pe care îl dorești și unele condiții pentru a opri seria. Spre exemplu, poți seta o limită de pierdere sau de câștig.

Mai în stânga găsești butonul de setare a pariului, unde poți alege niveluri de la 1 la 10. În stânga acestuia se află afișată miza în fise, iar în stânga de tot se găsește butonul de informații, de unde poți afla mai multe despre reguli, simboluri, plăți și modul de joc. În dreapta butonului de spin găsești butonul cu care alegi miza maximă, iar mai departe în dreapta poți stabili valoarea fisei în funcție de banii tăi. Desigur, în versiunea demo, banii sunt virtuali. În colțul din dreapta este afișată balanța de credite.

Concluzii

Încearcă și tu acest joc de păcănele online Wild Water gratis! Acesta oferă o experiență cum rar întâlnești în lumea sloturilor. Cu o tematică interesantă și cu câștiguri pe măsură, acesta este genul de joc pe care vei dori să îl joci și pe bani reali. De aceea, avem o veste bună pentru tine: vei beneficia de multe promoții casino online care îți vor crește considerabil șansele de câștig!

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Erik the Red
4.1/5 – (7 votes)
Novomatic
Aztec Power
3.9/5 – (13 votes)
Gaming Corps
Coin Miner
4/5 – (2 votes)
Betsoft
Weekend in Vegas
5/5 – (1 vote)