NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
wild water gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Water

Producator

NetEnt

Rating

Wild Water gratis este un joc destul de nou produs de cei de la NetEnt. Dacă temperaturile de afară sunt mult prea ridicate pentru tine, atunci răcoreşte-te cu acest slot! Scufundă-te şi tu în acest ocean de premii şi pune mâna pe cele mai fierbinţi comori ale anului 2019. Vrei să simţi un adevărat roller coaster emoţional? Atunci trebuie să te alături lecturii şi să afli ce face special acest joc.

Speciale, simboluri şi premii mare în Wild Water gratis

Fiind unul dintre cele mai bune păcănele cu speciale NetEnt, jocul te va fascina din primele momente. Acţiunea se desfăşoară într-o plajă aridă, plină de personaje precum surferi, salvamari, înotători sau rechini periculoşi. Nu mai e cazul să îţi faci bagajele pentru că Wild Water te va răcori cu fiecare rotire făcută.

Fiind un slot video, simbolurile joacă un rol extrem de important. În funcţie de norocul fiecăruia se pot primii premii avantajoase. Primul simbol care se face remarcat este marele rechin alb, cu rol wild. La fel cum se întâmplă în restul jocurilor NetEnt, acesta poate să înlocuiască orice altă pictogramă pentru a obţine câştiguri mai mari. Wild-ul poate să apară pe orice rolă a jocului, fie că sunt rotiri normale sau gratuite. În momentul în care se va activa caracteristica specială Free Spins, wild-ul devine extensibil. Singura pictogramă care nu poate fi înlocuită este cea a scatterului.

Scatterul pe de altă parte este cel care oferă runde gratis. Este simbolizat de surfer şi poate aduce chiar şi 60 de free spins dacă ai o zi bună.

În afară de aceste simboluri, nu trebuie să îţi scape din vedere surferul de aur care te va plăti cel mai bine, indiferent de runda în care te afli. Dacă eşti destul de norocos şi prinzi 5 simboluri identice pe aceiaşi linie, poţi primi 2000 de monezi.

Pe lângă caracteristica specială free spins, Wild Water gratis îţi oferă alte 2 bonusuri speciale. Primul se numeşte şi Surf’s Up Bonus şi va multiplica câştigul de 20 de ori. Este activat atunci când prinzi pe fiecare rolă câte un surfer, indiferent de culoare. Următorul bonus este Surf Team Bonus şi plăteşte de 200 de ori mai mult. Pentru a-l putea activa trebuie să prinzi toţi surferi.

Fiecare personaj te va putea plăti diferit cu credite începând de la 4 până la 500. Pentru a afla mai multe detalii apasă pe butonul verde “i” găsit în partea stângă a ecranului.

Verdict

Vrei să te relaxezi după o zi toridă de vară, alături de un joc de noroc calitativ? Încearcă şi tu Wild Water acum de pe telefon sau tabletă în versiune demo sau încearcă-l pe bani online în unul din casinourile româneşti disponibile. Cu siguranţă că vei fi fan NetEnt după ce vei încerca şi tu acest slot cu un RTP de 96,36%.

Alte sloturi


The Wild 3
Asian Diamonds
Ultra Hot Deluxe
Sevens and Fruits
7 Sins
Motorhead