NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran Warlords Crystals of Power gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Warlords Crystals of Power

Producator

NetEnt

Rating

3.8/5 - 19 voturi

Vrei să cucerești lumea și să învingi orice oponent într-un joc precum Warlords Crystals of Power gratis? Cu un design deosebit și ușoare animații care dinamizează experiența din timpul jocului, Warlords Crystals of Power demo pregătește jucătorul pentru versiunea pe bani reali. Acolo pot fi realizate profituri frumoase, dacă zeița Fortuna este de partea jucătorului, bineînțeles.

Cu o sumedenie de opțiuni speciale, jocul de păcănele Warlords Crystals of Power este, cu siguranță, o variantă demnă de încercat. În cazul în care alegi să îți investești fondurile în jocuri pe bani reali, găsești acest exemplu și în secțiunea de păcănele Betfair.

Warlords Crystals of Power gratis, un joc de păcănele online atractiv

NetEnt reușește să scoată la iveală un nou joc atrăgător în persoana lui Warlords Crystals of Power gratis. Se remarcă printr-un design colorat frumos, cu animații care scot în evidență simbolurile principale. Pentru că este un joc recent apărut, Warlords Crystals of Power impresionează prin calitatea vizuală HD. Atât când te joci pe PC, cât și când îl încerci pe mobil.

Structura este cea clasică, formată din cinci role cu trei rânduri. Există 30 de linii de câștig fixe, care se formează de la stânga la dreapta. Miza minimă la Warlords Crystals of Power slot este de 15 credite, maximul fiind de 150 de credite. Pariurile se plasează sub formă de fise. Valoarea unei fise poate fi setată și ea din meniu. Șansele de câștig sunt foarte bune, RTP-ul la Warlords Crystals of Power gratis fiind de 96,89%. Practic, ai șanse extrem de mari să câștigi la fiecare rundă.

Tematica jocului Warlords Crystals of Power gratis va fi pe gustul pasionaților de războaie medievale. Avem trei războinici neînfricați acompaniați de animale sălbatice impunătoare. Barbarul, preoteasa și samuraiul sunt singurii lideri care mai luptă pentru a cuceri lumea. Iar asta înseamnă că doar unul din ei poate câștiga!

Warlords Crystals of Power demo: care sunt simbolurile și cum plătesc?

Pe câmpul de bătălie din Warlords Crystals of Power gratis vei întâlni, așa cum spuneam, animale terifiante și războinici temuți. Pentru a câștiga, trebuie să ai cât mai multe simboluri de același fel pe o linie de plată. Iată ce înseamnă fiecare simbol în Warlords Crystals of Power slot:

 • Măștile colorate – până la 60 de fise;
 • Lupul, pantera și porcul mistreț – până la 120 de fise;
 • Barbarul – până la 150 de fise;
 • Preoteasa – până la 200 de fise;
 • Samuraiul – până la 300 de fise.

Warlords Crystals of Power slot: funcțiile jocului

Deoarece e un joc nou, Warlords Crystals of Power gratis abundă în funcții și opțiuni speciale. Îți spunem care sunt ele, pe scurt:

 • Wild – Simbolul cu cele trei nestemate în mijloc. Poate înlocui orice simbol, mai puțin pe cel Scatter. Aduce câștiguri de până la 300 de fise.
 • Random overlay Wilds – Funcție specială în Warlords Crystals of Power slot care folosește un set diferit de role. Acordă între 2 și 5 simboluri Wild în configurații specifice celor trei luptători.
 • Scatter – Cele trei simboluri cu steag (roșu, verde, albastru). Oferă rotiri gratuite, putând activa funcțiile Battle, Re-Spins și Final Chance.
 • Re-spins – Se acordă când apar 2 sau mai multe simboluri Scatter pe rolele jocului Warlords Crystals of Power gratis.

Warlords Crystals of Power gratis: cum joci chiar acum?

Să joci Warlords Crystals of Power gratis nu este deloc dificil. Pentru început, îți spunem că te poți familiariza cu opțiunile și câștigurile jocului, dacă apeși pe simbolul „i” din zona meniului. Pe scurt, o rundă câștigătoare are loc când apar între trei și cinci simboluri de același fel pe una din cele 30 de linii de plată.

Pașii sunt următorii:

 1. Alegi nivelul de joc care crește sau scade miza ta, după care selectezi valoarea fiselor. Pentru un joc rapid, ai la îndemână butonul „Miză max.”
 2. Când ești gata să te joci Warlords Crystals of Power gratis, apeși, pur și simplu, butonul din mijloc (Start).
 3. Pentru runde rapide, activează „Joc Automat”.

Concluzii

În încheiere, îți urăm succes la Warlords Crystals of Power gratis! Designul plăcut, animațiile strălucitoare și efectele sonore puternice sunt caracteristici pozitive pe care NetEnt le-a introdus produselor sale. Iar versiunea în care joci pe bani reali nu este mai prejos, împrumutând aceleași caracteristici. Așa că îți va fi ușor să investești, dacă îți dorești asta, bineînțeles. Pentru adrenalină și un design asemănător, cu temă gotică, îți recomandăm Blood Suckers 2 gratis, un alt joc simpatic din portofoliul NetEnt.

Alte sloturi


Wild Warriors
4.3/5 - 3 voturi
Lucky lady charm deluxe
4.3/5 - 36 voturi
Bumper Crop
3.3/5 - 3 voturi
Illuminous
3/5 - 6 voturi
Super Wolf
5/5 - 3 voturi
Davinci Diamonds Dualplay
4.7/5 - 3 voturi