Triple Tigers

Triple Tigers gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Triple Tigers gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
25 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.7/5 – (12 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

3.7/5 – (12 votes)

La jocul de păcănele Triple Tigers gratis ai tot ce-ți trebuie! Nu e deloc complicat, iar plățile sunt excelente chiar dacă nu există speciale. Tema sa este una des întâlnită și populară în rândul jucătorilor – natura.

Află mai multe despre jocul ca la aparate Triple Tigers demo din articolul nostru! La noi pe site, pe Joc Păcănele, mai poți descoperi și alte jocuri spectaculoase, cum ar fi Lion Gold slot gratis. Joci gratuit, fără înregistrare și fără download, de pe orice dispozitiv îți dorești.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
97,52%3×11Tigrul

Despre Triple Tigers gratis

Triple Tigers gratis este un joc de păcănele în care vei câștiga foarte bine. Dar despre asta vei afla mai multe într-un capitol separat, cel dedicat câștigurilor. La prima vedere vei observa că jocul are numai 3 role, iar fiecare rolă are spații libere între simboluri.

În partea din stânga a ecranului Triple Tigers demo poți vedea plățile pentru fiecare combinație în parte. În ceea ce privește grafica, jocul este destul de simplu. Este totuși ornat cu tigri și e în stilul asiatic bine cunoscut, în ton cu tema jocului.

Slotul online Triple Tigers gratis este creat de Pragmatic Play și face parte dintr-o serie mai lungă de jocuri similare. La acest furnizor găsești o sumedenie de păcănele în care este prezent un animal. Fie că este vorba despre tigru, leu sau dragon, acest simbol animal îți aduce plăți foarte bune. Vezi care sunt cele mai bune păcănele cu animale dacă tema aceasta este printre preferatele tale!

Păcănele Triple Tigers demo – simboluri și plăți

Simbolurile de la Triple Tigers gratis aduc plăți atunci când formează combinații de 3 de un fel. Este o singură linie de plată în joc, cea orizontală din mijlocul ecranului. Mai departe vedem plățile pentru fiecare simbol în parte:

 • Tigri aurii: până la 5.000 de fise;
 • Tigri mov: până la 3.000;
 • Tigri verzi: până la 2.000;
 • Optari: până la 1.000;
 • Urme lăsate de tigru: până la 800;
 • BAR BAR BAR: până la 500;
 • BAR BAR: până la 300;
 • BAR: până la 200;
 • Orice combinație de BAR: până la 100.

Coeficientul de câștig al Triple Tigers slot free este unul imens, de 97,52%. Așadar, chiar dacă are o singură linie de câștig, așteaptă-te la plăți foarte bune. De fapt, cea mai mică plată este tot de 10 ori mai mare decât suma pariată.

De asemenea, Triple Tigers gratis de la Pragmatic Play nu are funcții speciale. Nu găsești runde gratuite sau simboluri speciale în păcănea. Și nici nu are nevoie: cea mai bună plată este de 500 ori miza plasată. De aceea, acesta este un joc tocmai bun pentru pariurile reale.

Unde joci Triple Tigers online pe bani reali?

Păcăneaua Triple Tigers online este disponibilă și pe bani reali la cazinoul NetBet. Suntem siguri că ai mai auzit de această platformă, fie la noi fie în reclame. Este una dintre cele mai populare platforme de gambling datorită portofoliului de jocuri bogat. Găsești nenumărate păcănele spectaculoase la Netbet! Astfel, vei avea libertate deplină în alegerea celor mai tari jocuri.

Totodată, promoțiile operatorului sunt atractive, cu condiții de retragere excelente. Vei avea mereu un bonus de rulat, ceea ce îți dă șanse să te joci mai mult. Și cu cât te joci mai mult, cu atât șansele de câștig sunt mai mari. Mai mult, te poți delecta cu această platformă și prin aplicația de mobil NetBet. Este o aplicație mereu actualizată, pe care o poți descărca pe Android sau iOS. Îți permite să te joci oriunde, oricât și oricând, din numai câteva apăsări de ecran. Deci joacă Triple Tigers demo sau pe bani la Netbet!

Cum joci Triple Tigers demo?

Jocul la aparate Triple Tigers gratis este cât se poate de simplu. Interfața este intuitivă, deci poți ghici ușor ce fac butoanele jocului. Pe ecran găsești, bineînțeles, cele 3 role a câte 3 poziții fiecare. În stânga acestora găsești tabelul de plăți actualizat în funcție de pariul tău. În partea de jos se găsesc butoanele:

 • Dai pe „-” sau „+” pentru a stabili pariul dorit. Poți stabili pariul total (același cu pariul per linie, fiind o singură linie) și valoarea fiselor.
 • Apasă pe credit și/sau pariu pentru a schimba din valută în fise și invers.
 • Apasă spin pentru a începe runda la Triple Tigers gratis. Dacă apeși mai rapid îți va apărea opțiunea din care poți selecta jocul rapid.
 • Apasă pe ”Autoplay” dacă vrei ca jocul să ruleze fără să mai intervii.
 • Dă click pe butonul „i” pentru a citi mai multe informații despre reguli, plăți și mod de joc Triple Tigers gratis.

Concluzii

Ai parte de super distracție! Triple Tigers gratis este un joc simplu, cu un ritm alert, pe stilul celor de la Pragmatic Play. Simplitatea și plățile mult peste medie te vor face să revii cu drag de fiecare dată. Dacă ești vreodată în pană de idei sau vrei câștiguri frumoase, nu ezita să apelezi la acest joc. Încearcă, de asemenea, și Dragon Tiger free de la același producător, pentru o altă experiență palpitantă!

Alte păcănele recomandate

iSoftBet
Gold Digger
4.5/5 – (6 votes)
Pragmatic Play
Asgard
4.4/5 – (5 votes)
Play’n Go
Leprechaun Goes to Hell
3.6/5 – (17 votes)
Relax Gaming
Let’s Get Ready to Rumble
5/5 – (3 votes)