Stakelogic producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
The Expendables New Mission Megaways gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

The Expendables New Mission Megaways

Producator

Stakelogic

Rating

3.7/5 - 6 voturi

Sunt din ce în ce mai multe păcănele inspirate din filme. Și ăsta-i un lucru bun, nu-i așa? Azi vom vorbi despre un slot pe care îl punem cu drag pe o astfel de listă: The Expendables New Mission Megaways gratis. 

Pe lângă jocul pe care urmează să-l descriem, pe Joc Păcănele poți juca și altele, tot gratis și fără înregistrare. Un altul inspirat tot dintr-o capodoperă cinematografică este The Goonies free. Joacă-l și pe acesta și vezi cum poți câștiga!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,08% 6×6 117,649 Wild, Scatter, Bonus Super Stake, Rotiri Gratuite, Mod Bonus

Despre The Expendables New Mission Megaways gratis

The Expendables New Mission Megaways gratis este un aparat online de păcănele creat după franciza de filme a lui Sylvester Stallone. Jocul ne aduce pe role acțiune și distracție, iar caracteristica Megaways îl face și mai irezistibil pentru jucătorii cu experiență.

Cum, nu ai experiență? E ok. Pentru că aici vei juca The Expendables New Mission Megaways demo. Și așa vei învăța să pui pariuri și te vei pregăti pentru jocul pe bani adevărați. Chiar merită să joci această păcănea într-un online cazino, pentru că are o rată de plată bună, de 96,08%. Asta înseamnă că plătește destul de des și bine. Vezi totuși că volatilitatea lui e mare, deci obișnuiește-te cu el în varianta gratis mai întâi. 

Jocul de azi este produs de Stakelogic. Nu este un nume la fel de cunoscut ca EGT, GreenTube sau Pragmatic, însă de îndată ce joci câteva jocuri de-ale lui vei vedea că merită recomandat. De la Stakelogic poți să mai încerci și următoarele, tot gratis, la noi: Book of Adventure Super Stake, Candy Links Bonanza, Gods of Death. Dacă vrei tot păcănele Megaways încearcă Super Joker și Black Gold. 

Structura The Expendables New Mission Megaways slot

Structura jocului de păcănele The Expendables New Mission Megaways gratis nu-i deloc clasică. Și vei vedea de ce spunem asta!

  • Păcăneaua are, oarecum, o structură de 6×6. De ce zicem oarecum? Pentru că primul rând are, de fapt, 4 role. Apoi urmează 5 rânduri cu câte 6 role fiecare.
  • Jocul The Expendables New Mission Megaways demo are un număr imens de linii de plată. Mai exact, are 117,649 modalități diferite de câștig. 
  • În slot poți alege o funcție specială, Super Stake, ce poate dubla miza. Dar și distracția ta!

Ne putem da seama că îți surâde ideea de Megaways. În acest caz, încearcă și Black Gold Megaways demo, tot fără descărcare!

The Expendables New Mission Megaways gratis – cum joci?

Ești interesat de The Expendables New Mission Megaways gratis și vrei să știi cum se joacă? Vei fi bucuros să afli că modul de joc este unul simplu:

  • Pentru a paria va trebui să te uiți în colțul din dreapta jos. Acolo ai două butoane de plus și minus pe care le vei folosi ca să setezi suma pe care dorești să o investești într-o mână. Ai de ales valori de la 0.20 la 40.00. Dacă dai pe Super Stake dublezi miza, deci poți paria și Max Bet de 40.00 x 2. 
  • Pentru a te bucura cum trebuie de The Expendables New Mission Megaways slot trebuie să dai Spin. Acest buton se află în partea din dreapta mijloc a ecranului. Iar dacă vrei să te bucuri pe îndelete de animațiile jocului, poți încerca și funcția de Autoplay. O veni găsi în stânga, lângă Spin.
  • Informații despre plăți ai în meniul de informații. E așezat în partea stângă a ecranului. Dacă dai pe i găsești detalii despre cum plătesc simbolurile. Pe ? vei afla informații despre slot, iar de la butonul cheie poți selecta funcții care să-ți facă aventura și mai interesantă. 

Așadar, după cum poți observa, The Expendables New Mission Megaways gratis este destul de intuitiv. Totuși, vezi cum pui mizele!

Plăți & Speciale în The Expendables New Mission Megaways free

În jocul The Expendables New Mission Megaways gratis vei găsi personajele din filmul după care a fost creat. Acestea îți pot oferi câștiguri foarte bune, de la 10.00 la 2.500.00 fise. Mai sunt și simboluri cărți de joc, de la A la 9, care contribuie și ele la adunarea câștigurilor. 

Funcțiile păcănelei The Expendables New Mission Megaways demo sunt și ele importante! Vei găsi simboluri Wild Multiplicatori, simboluri speciale misterioase și funcția Golden Skull Symbols cu 4 sau mai multe Scatteruri ce declanșează runde gratis cu multiplicatori.

De asemenea, de fiecare dată când ai un câștig se activează funcția Gamble. Așa poți să-ți dublezi câștigul sau, dacă nu ai ghicit corect, să-l pierzi. Dacă îți plac jocurile cu această funcție, la noi pe site ai o listă mare cu păcănele cu dublaje gratuite!

Joacă pe bani The Expendables New Mission Megaways online!

După ce ai exersat cu The Expendables New Mission Megaways gratis și ți-ai făcut o strategie, joacă și pe bani reali. Din nou, rata de plată a păcănelei este de peste 96%, deci aceasta poate aduce câștiguri bune.

Poți juca The Expendables New Mission Megaways online la cazino NetBet. Pe platforma acestuia vei găsi multe jocuri de la Stakelogic, dar și de la alți producători consacrați. Dacă nu ai cont, poți lua un bonus de bun venit avantajos. Iar dacă ai, poți oricând să te bucuri de mai multă distracție cu seria nesfârșită de promoții fantastice. 

Concluzie

Dacă erai în căutarea unui joc de păcănele dinamic, modern și profitabil, credem că The Expendables New Mission Megaways gratis ți-a răspuns corect nevoii. Joacă-l oricând ai chef și de oriunde te-ai afla, pentru că este perfect inclusiv de pe mobil. Ca și restul păcănelelor de la noi de pe site, de altfel. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Goddess Rising
5/5 - 4 voturi
Mythic Maiden
4.7/5 - 3 voturi
Dragon Shrine
2.5/5 - 4 voturi
Wild Bots
3.8/5 - 6 voturi
Mighty Africa
5/5 - 4 voturi
Eastern Gold Deluxe
4.7/5 - 4 voturi