...

The Border

Autor: Andra

Actualizat: 27 februarie 2024

The Border gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
The Border gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
37 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (3 votes)
Structură
6×6
Linii de plată
Cluster
RTP
96,17%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Septembrie 2022
logo luck casino
Bonus Cu Depunere

Până La 3000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Când vine vorba de tematici bine alese pentru păcănele, NoLimit nu dezamăgește niciodată. Jocul The Border gratis se concentrează în jurul unei granițe și, deși nimic nu indică faptul că este vorba despre granița dintre Statele Unite ale Americii și Mexic, pare o presupunere solidă că ne aflăm aici. 

Producătorul e deja celebru pentru aparate mișto, precum: San Quentin xWays sau True Grit Redemption. Dacă nu le-ai încercat, te sfătuim s-o faci! Păcănele sunt distractive, cu tematici interesante, bineînțeles, și oferă și câștiguri bune. Astăzi, însă, ne vom concentra atenția pe The Border demo. Vom împărtăși cu tine informații despre simboluri, plăți, dar și despre speciale. Așa că, fă-te comod și hai să vedem ce are de oferit jocul! 

Informații generale despre The Border gratis

Dacă îți plac păcănelele de aventură, cu multă acțiune, atunci, cu siguranță jocul The Border gratis te va capta încă de la primele spin-uri. Evident, după cum aflăm și din nume, acțiunea are loc în jurul unei granițe. Chiar dacă nu este specificat, putem bănui despre ce graniță este vorba. Grafica, ca la orice alt aparat de la NoLimit, e splendidă. Imaginea de fundal prezintă un gard de dimensiuni mărețe, care e înconjurat de sârmă ghimpată. Premiza? Reușești să treci dincolo de obstacol, obții și câștigurile mult așteptate.

Detaliile tehnice ale slotului sunt mai mult decât suficiente pentru a te convinge să dai câteva spin-uri. Jocul de păcănele The Border gratis te întâmpină cu un RTP peste media din piață, de 96,17%, o volatilitate ridicată și un sistem de plăți cluster. Acea volatilitate ridicată te supune la riscuri, cum de altfel riști și în momentul când vrei să treci granița ilegal. Poți avea parte de recompense uriașe sau, din contră, poți rămâne cu portofelul gol. Însă ăsta e farmecul aparatelor NoLimit. 

Păcănele The Border free – simboluri și plăți

După ce vei vedea care sunt plățile în jocul The Border gratis, vei dori să încerci păcăneaua cât mai rapid. Fără să mai pierdem timpul, hai să vedem care sunt simbolurile din aparat și cât plătește fiecare pe miza maximă:

  • Racul, Șarpele, Pasărea – pot plăti până la 276.925 de fise;
  • Femeia și Deținutul – pot plăti până la 553.600 de fise;
  • Polițistul și Militarul – pot plăti până la 553.600 de fise;
  • Bărbatul cu lanț de aur – poate plăti până la 1.107.200 de fise.

Să fim sinceri cu tine, nu prea am văzut plăți ca în The Border slot la mai niciun joc. Cum am mai spus, riscul e mare, dar recompensele pot fi uluitoare. Ca să vezi cum plătește exact aparatul, intră pe site-ul nostru, Joc Păcănele, și dă un spin. Totul e gratis, deci nu vei pierde niciun ban.

Secvențele bonus în jocul The Border gratis

Pentru că jocul The Border gratis e creat de NoLimit City, evident că secvențele bonus nu aveau cum să lipsească. Dacă, totuși, vrei să-ți mărești câștigurile deja uluitoare pe care le poate oferi slotul, va trebui să declanșezi specialele. Păcăneaua are multe funcții, însă noi ți le vom prezenta pe principalele două. Pe restul te vom lăsa pe tine să le descoperi pe pagina noastră. E mai fun să ai parte și de câteva surprize.

Coyote Spins

Ei bine, dacă în The Border gratis vei obține 7 sau mai multe simboluri Scatter, vei declanșa speciala Coyote Spins. La 7 simboluri prinse, vei obține 12 rotiri gratuite, iar orice simbol Scatter suplimentar îți vor acorda încă două lovituri gratuite. Toate simbolurile xBomb își vor adăuga valoarea de multiplicator la toate simbolurile cu un indicator xX care nu sunt nimicite. Simbolurile xBomb fără multiplicator vor adăuga valoare +1.

Mule Spins

Mule Spins este o altă funcție specială în slotul The Border gratis. Dacă obții 6 Scattere în jocul de bază, vei primi 10 rotiri gratuite. Când xWays face parte din câștigurile Cluster, cele din urmă, de pe aceeași rolă, vor fi infectate, înainte ca xSplit și xNudge să acționeze. xWays, care dezvăluie două sau patru simboluri, le va infecta pentru a se diviza în două sau, respectiv, patru alte simboluri. Obținerea de simboluri Scatter suplimentare va îmbunătăți modul bonus la Coyote Spins, speciala pe care ți-am prezentat-o mai sus. 

Unde dai spin pe bani reali la The Border online?

Așa cum am menționat mai sus, te lăsăm pe tine să descoperi celelalte funcții speciale din jocul The Border gratis. Totuși, ca să-ți faci o idee, le vom menționa mai jos.

  • xWays
  • xSplit
  • xNudge Cluster Wild
  • xBomb Wild
  • xCluster
  • Boosted xRip

Pe lângă toate aceste speciale, păcăneaua se poate lăuda cu un Max Win de 44.288x miza aleasă. Practic ai toate motivele să dai câteva câteva spin-uri la aparat. Și unde e cel mai potrivit loc să faci asta, fără să pierzi bani? Simplu. La noi pe site te joci oricât vrei și orice dorești, ba mai mult, ai și o grămadă de promoții și bonusuri de bun venit la cele mai de top cazinouri.

În schimb, dacă vrei să riști cu adevărat, poți să-ți încerci norocul pe bani reali la The Border online. Superbet, Betano și Luck sunt trei dintre cazinourile care îți oferă șansa să treci granița ilegal. Vezi să profiți și de ofertele disponibile pe site-urile operatorilor, dacă tot îți vei face cont! Nu e rău să începi cu un avantaj la jocurile de noroc.

Concluzii

Ce putem să mai spune noi despre jocul The Border gratis, ca să te convingem să dai un spin? Ai văzut și tu care sunt plățile, care este câștigul maxim și numărul impresionant de funcții speciale. Nu rămâne decât să-l încerci, dacă ai chef de o experiență cu adevărat palpitantă. Dorim să te vedem de partea cealaltă a zidului și mult noroc la câștiguri!

Alte păcănele recomandate

EGT
Circus Brilliant
3.5/5 – (35 votes)
Novomatic
Knights Quest
3/5 – (1 vote)
Pragmatic Play
Eye of Cleopatra
5/5 – (3 votes)
iSoftBet
Alice Adventure
3.4/5 – (14 votes)
Autor
Andra

Editor