Temple Tumble Megaways

Autor: Andra

Actualizat: 13 decembrie 2023

Temple Tumble gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Temple Tumble gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
47 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.1/5 – (8 votes)
Yoji Casino
Bonus Cu Rotiri

Până La 2500 RON + 700 Rotiri Gratuite

4.1/5 – (8 votes)

Fii gata de o nouă distracție megaways cu Temple Tumble Megaways gratis! Acest joc are rețeta completă, fiind format din speciale generoase, simboluri atrăgătoare și tematica unei civilizații antice. Pentru că e compatibil cu PC-ul și telefonul mobil, ai opțiunea de a-l juca oricând dorești, de oriunde te-ai afla!

În recenzia de mai jos îți prezentăm datele de care ai nevoie pentru a vedea dacă jocul se potrivește stilului tău. Un alt joc aparat foarte interesant, de la același provider ca Temple Tumble Megaways slot, este Tower Tumble online. Îl joci și pe acesta gratuit, fără cont și fără download, pe Joc Păcănele!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,25%6×646,656WildFree Spins, Extra Spins

Temple Tumble Megaways gratis – cum se joacă?

Cei care iubesc jocurile cu tematică aztecă vor adora Temple Tumble Megaways gratis. Jocul de la Relax Gaming este format din șase rânduri și șase role, existând în el nu mai puțin de 46.656 moduri de câștig. Acest număr mare de posibilități se datorează modului de joc tip Megaways. În jocul de azi, ca și-n altele de altfel, câștigi când obții cel puțin trei simboluri identice în grup.

La Temple Tumble Megaways demo ai un RTP generos, peste medie, de 96,25%, și volatilitate ridicată. Asta înseamnă că poți obține câștiguri mari, dar vei și aștepta între rundele norocoase. Procentul îți arată care este calitatea jocului, demonstrând că vorbim despre unul numai bun pentru rundele cu bani adevărați. Despre acest aspect și despre cazinourile în care descoperi păcănele Relax Gaming vorbim puțin mai încolo.

Pașii de joc la Temple Tumble Megaways demo

Hai să vedem acum pas cu pas cum începi distracția la Temple Tumble Megaways gratis!

 1. Meniul jocului Temple Tumble Megaways gratis este situat în partea dreaptă. În dreapta, jos, ai butonul de meniu burger care îți oferă acces la câteva pagini cu informații referitoare la joc. 
 2. Mai sus vei vedea un buton cu trei bănuți pe el. Acela este cel care te ajuta să pui miza la Temple Tumble Megaways free. Alegi o valoare a pariului între 0,20 și 100 FUN, care sunt limitele minime și maxime de pariere.
 3. Apeși butonul mare din centru, cel cu două săgeți pe el, pentru a da startul rundei. Lângă acesta vei găsi și un buton pentru rotiri rapide.

Dacă preferi rotirile automate, Temple Tumble Megaways gratis are pentru tine un buton cu acest tip de setări. De acolo alegi numărul de runde automate, pornind de la 10. Dacă te duci puțin mai jos, vei vedea că jocul are și setări avansate de oprire la anumite valori de câștig sau pierdere.

Despre Temple Tumble Megaways free

Temple Tumble Megaways gratis este creația celor de la Relax Gaming, dispunând de o grafică modernă, atractivă pentru jucător. Tema jocului de păcănele este reprezentată de istoria aztecă antică, iar tu ca jucător ești întâmpinat de un templu gigantic ce ascunde comori incredibile.

Fundalul și efectele sonore te fac să te simți ca și cum ai fi într-o junglă misterioasă, reprezentând puncte atractive ale jocului. Câștigi o rotire când găsești 3 sau mai multe simboluri identice pe role adiacente, de la stânga spre dreapta. În funcție de valoarea pariului la Temple Tumble Megaways demo, suma câștigată la fiecare simbol crește sau scade.

Simboluri la Temple Tumble Megaways gratis

Iată cum plătește Temple Tumble Megaways gratis de la Relax Gaming la 3-6 simboluri identice pe o linie de plată, la pariul maxim de 100 FUN!

 • Q, J, A, K – cele mai mici simboluri plătesc între 5 și 20 FUN 
 • Smarald  – 10-30 FUN
 • Safir – 10-40
 • Rubin – 15-50
 • Masca demonului – 20-60
 • Buddha de aur – 30-100

Joacă Temple Tumble Megaways online pentru speciale!

Hai să vorbim puțin despre specialele de la Temple Tumble Megaways gratis! Te vei întâlni cu ele pe măsură ce apeși butonul de rotiri:

 • Wild – este exploratorul și apare pe rolele 2 – 6. Înlocuiește orice alt simbol din Temple Tumble Megaways free.
 • Free Spins – când se sparg toate piesele de piatră din jocul principal primești 6 rotiri gratis.
 • Multiplicatori – ai funcții speciale deblocabile la rotiri gratis Temple Tumble Megaways gratis cu multiplicator 1x, 2x sau 3x.
 • Extra Spins – sunt simboluri care acordă până la 3 rotiri extra.

Temple Tumble Megaways slot – unde joci pe bani reali?

Vrei să afli unde poți juca Temple Tumble Megaways gratis, dar și pe bani reali, acum că ai înțeles mai multe despre joc? După cum deja știi, varianta demo e disponibilă la noi pe site. La o privire mai atentă vei observa că pe Joc Păcănele ai o sumedenie de păcănele gratuite, precum și informații despre cei mai buni operatori de jocuri de noroc online de pe piață.

Ai la noi și o lista de cazinouri de top online românești. Din aceasta alegi un operator la care să-ți faci cont pentru a te bucura de păcănele cu bani adevărați. Dacă Temple Tumble online e preferatul tău, află că îl găsești pe NetBet. Tot aici mai ai și alte titluri de la Relax Gaming, precum și alte păcănele, pariuri sportive sau jocuri de masă.

Concluzie

Jocul Temple Tumble Megaways gratis e aici să te încurajeze să explorezi. Îl joci de plăcere la noi pe site și cu bani reali în cazinourile cele mai bune din țară. Din nou, păcăneaua este una Megaways, fantastică atât din punct de vedere al tematicii, cât și al plăților. Explorează lumea Aztecă și bucură-te de bogății chiar acum!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Spartan King
3.8/5 – (14 votes)
EGT
The Great Egypt
3.4/5 – (16 votes)
Pragmatic Play
888 Dragons
4/5 – (24 votes)
Stakelogic
Ultra Joker
3.4/5 – (21 votes)
Autor
Andra

Editor