...

Take the Bank

Autor: Andra

Actualizat: 27 noiembrie 2023

Take the Bank gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Take the Bank gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
33 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (1 vote)
Structură
5×4
Linii de plată
75
RTP
95%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Octombrie 2019
logo mr bit casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 650 Rotiri Gratuite

Take the Bank gratis este unul dintre cele mai interesante jocuri cu această temă. Ca să spargi banca, folosești mult explozibil. Nu este nimic subtil la strategia ta, dar nu contează. Scopul este oricum atins, chiar dacă lași multă mizerie în urmă. Află toate detaliile jocului semnat de BetSoft și vezi cum se joacă! Continuă spargerile pe Joc Păcănele, locul unde descoperi multe produse din aceeași temă cu jafuri și bănci. Îți recomandăm să încerci și Bust the Bank demo!

Cum joci Take the Bank gratis?

Take the Bank gratis are 5 role, iar fiecare are câte 4 simboluri. Grila de 20 de simboluri se rotește cu butonul mare de spin. Dar înainte să pornești o rundă, stabilește și pariul dorit cu ajutorul butoanelor – și +. În partea din dreapta a ecranului, vezi și o bombă. Aceasta are un rol foarte important. La fiecare 10 rotiri în jocul de bază, bombele care apar pe grilă se transformă în simboluri Wild. 

Altfel, Take the Bank demo nu te pune în vreo dificultate. Ca să afli mai multe detalii despre plăți și reguli, apasă pe butonul de meniu ilustrat prin trei puncte. Aici găsești și câteva opțiuni, precum activarea modului de joc turbo. Butonul cu un coș de cumpărături deschide fereastra de unde cumperi secvența cu rotiri gratuite.

Să spargi o bancă necesită multă planificare, dar să joci Take the Bank BetSoft este extrem de simplu. Funcțiile de joc sunt la fel de facile de pe orice dispozitiv. Acesta-i un lucru firesc, păcănelele de astăzi fiind optimizate și pentru mobil. Dacă îți place modul de joc alert așa cum este prezentat aici, atunci suntem siguri că-ți va plăcea și Bank or Prank. Încearcă-l pe gratis!

Take the Bank slot – plățile simbolurilor de bază

Take the Bank gratis plătește pe 75 de linii, numai de la stânga la dreapta. Coeficientul de plată este de 95%, deci este unul decent. Dacă ai dubii cu privire la rata de plată, amintește-ți că nici jocurile extrem de populare nu-l au cu mult mai mare. Un bun exemplu este  10 Burning Heart. Revenind la jocul nostră cu bănci, vezi mai jos plățile maxime pentru simbolurile jocului!

 • Diamante: plătesc până la 780 de fise;
 • Lingouri de aur: plătesc până la 260 de credite;
 • Bancnote: plătesc până la 234 de credite;
 • Ușă blindată: plătește până la 156 de credite;
 • Bombă: plătește până la 156 de credite;
 • Rangă: plătește până la 156 de credite;
 • A: plătește până la 156 de credite;
 • K, Q, J, 10 și 9: plătesc până la 78 de credite.

Take the Bank gratis – speciale și volatilitate

Take the Bank gratis plătește foarte bine cu ajutorul numeroaselor simboluri Wild. Mai are rotiri gratuite și dublaje, iar volatilitatea medie se simte mai ales în secvențele bonus. Hai să-ți arătăm detaliile pentru fiecare simbol!

 • Detonează simboluri Wild la fiecare a zecea rotire: bombele sunt aduse pe pozițiile de pe grilă de simbolul Tâlhar. Acestea au un contor de la 10 la 0. În orice moment, pot fi adăugate noi bombe. Acestea încep numărătoarea inversă după contorul celorlalte deja existente. Când ajung la 0, explodează în simboluri Wild, care substituie simbolurile obișnuite. O linie completă cu 5 Wild plătește ca o linie de diamante.
 • Simbolul Bonus: este mașina de poliție și poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Când apare de 3 ori, declanșează secvența de rotiri gratuite.
 • Spinuri gratis: primești 15 runde, iar contorul de bombe din jocul de bază este pus pe pauză. În fiecare rundă, primești 5, 7 sau 10 simboluri Wild împrăștiate oriunde pe grilă. Numărul variază și este ales aleatoriu la fiecare spin. Secvența nu are contor, deci fiecare rundă are simboluri Wild active. 
 • Cumpără speciala: la păcănele Take the Bank, ai 3 posibilități de cumpărare. La 27x miza, cumperi 15 rotiri în care sunt întotdeauna 5 simboluri Wild. Pentru 50x miza, cumperi tot 15 runde, dar vor fi 7 simboluri Wild per rotire. La 95x miza, iei 15 spinuri unde fiecare rotire are 10 Wild. 
 • Dublaje: pariază câștigul dintr-o rundă în jocul de risc unde alegi o față a monedei. De asemenea, ai de ales dacă să joci tot câștigul sau jumătate.

Concluzii

Take the Bank online îți aduce adrenalină și premii garantate la fiecare a zecea rotire. Se întâmplă de multe ori ca pe grilă să fie chiar și mai bine de 10 simboluri Wild. Acest lucru se traduce prin câștiguri consistente. 

Joacă Take the Bank gratis să te convingi și încearcă-l și pe bani reali. Pentru asta, ai mai multe opțiuni, cum ar fi Netbet, Mr Bit și SlotV. La astfel de cazinouri de top, ai o sumedenie de alte păcănele cu bănci. Un foarte bun exemplu este Empty the Bank demo. Aaaa, da! Și nu uita de bonusurile de bun venit pe care le poți lua! Baftă!

Alte păcănele recomandate

Yggdrasil
Sahara Nights
5/5 – (3 votes)
IGT
100 Ladies
3.9/5 – (51 votes)
Pragmatic Play
Joker King
5/5 – (3 votes)
Fazi
Turbo Hot 40
3.5/5 – (4 votes)
Autor
Andra

Editor