NetEnt producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran spinata grande gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Spinata Grande

Producator

NetEnt

Rating

4.4/5 - 5 voturi

Cu Spinata Grande gratis intri în lumea fascinantă a spiritului latino-american! Aici vei avea parte de multe câștiguri și de o experiență distractivă, cum rar găsești în jocurile de noroc online! În acest text îți vom prezenta tot ce ai nevoie să știi despre acest joc, de la simboluri și plăți la funcții speciale. Încearcă și tu Spinata Grande slot pe Joc Păcănele! Apoi, explorează și alte jocuri asemănătoare, precum Chilli Heat gratis!

Spinata Grande gratis, un joc cu tematică inedită și premii colosale

Grafica Spinata Grande gratis este una distractivă, unde se simte atmosfera de carnaval. Fiecare câștig este însoțit de baloane și confetti, iar simbolurile tematice sunt reprezentate de animale: pește, măgar, taur și papagal. Numele provine de la pinata. Sunt acele confecții din carton care se lovesc cu o bâtă până se sparg. Apoi, din ele curg tot felul de cadouri, precum jucării și bomboane. Lucrurile nu stau foarte diferit nici aici, doar că, în loc de bomboane și jucării, vei obține bani.

Spinata Grande slot este ideal pentru jucătorii începători, datorită modului ușor de joc și a distracției garantate. Cu cele 4 rânduri și 5 role, îți va aduce câștiguri importante. Că tot vorbim de câștiguri, trebuie să menționăm că RTP-ul este de 96,84%. Este unul dintre cele mai mari, peste media stabilită de majoritatea păcănelelor online. Așadar, este un joc pe care vei dori să-l încerci și cu bani reali!

Creatorul jocului de păcănele Spinata Grande este NetEnt, cunoscut pentru produsele sale ce aduc mereu ceva nou și interesant. Spinata Grande slot nu este o excepție, așa cum vei vedea atunci când vei începe să te joci.

Spinata Grande online: simboluri și plăți

Simbolurile la Spinata Grande gratis se plătesc de la stânga la dreapta pe cele 40 de linii. Este nevoie de cel puțin 3 simboluri identice pentru a genera plată. Simbolurile se plătesc în felul următor:

  • Taur: până la 300 de fise;
  • Măgar: până la 200;
  • Papagal: până la 100;
  • Pește: până la 60;
  • A: până la 40;
  • K, Q, J și 10: până la 20.

Simbolurile pot lua diferite forme și pot ocupa mai multe locuri. Astfel de fenomene apar în urma declanșării unei funcții speciale. Vom discuta despre acestea în secțiunea următoare.

Spinata Grande slot: funcții speciale

După cum observi și la Spinata Grande gratis, există câteva lucruri interesante chiar de la prima vedere.

  • Simboluri Colossal: simbolurile pot apărea și sub forme mari, de 2×2 sau 3×3. Pot apărea în orice loc pe role. În timpul rundelor gratuite, simbolurile Colossal prezente pot fi Colossal Wild, Colossal Bonus și animalele pinata.
  • Funcția Mini-slot: este declanșată de simbolul Colossal Bonus. Poate avea 3, 6 sau 9 simboluri, în funcție de poziția pe care aterizează pe role. Conține 3 simboluri Coin de diferite valori și simboluri Free Spins.
  • Simbolul Free Spins: dacă apar cel puțin 3 simboluri Free Spins la Mini-slot, se va activa funcția de runde gratuite.
  • Runde gratuite: în timpul acestora, este prezent simbolul Colossal Wild, un bloc de 3×3. Acesta înlocuiește toate simbolurile cu excepția Colossal Bonus.

Spinata Grande gratis: cum joci?

Modul de joc la Spinata Grande gratis nu diferă față de alte păcănele, în ciuda funcțiilor speciale inedite. Toate butoanele esențiale se află în partea de jos a ecranului.

Butonul „Spin” se află în centru. Cu acesta joci manual fiecare rundă. Dacă dorești să nu te implici atât de mult și să lași jocul să ruleze, optează pentru jocul automat! Setează numărul de runde și câțiva parametri pentru a limita pierderile.

Miza se stabilește cu ajutorul nivelului de la 1 la 10 și a valorii fisei. Butonul de informații este reprezentat prin „i”, iar de aici afli mai multe despre simboluri, plăți și funcții speciale. 

Concluzii

Spinata Grande gratis este genul de joc care nu are cum să te plictisească. Cu simbolurile sale colosale și cu funcțiile speciale, este ideal pentru ore în șir de distracție, fără să simți chiar și o fărâmă de plictiseală. Zdrobește animalele pinata la Spinata Grande NetEnt și revino pe Joc Păcănele pentru mai multe păcănele cu speciale!

Alte sloturi


Book of Gods
3.5/5 - 2 voturi
Vikings Fortune
4.1/5 - 10 voturi
Copy Cats
3/5 - 2 voturi
Sizzling Gems
4.2/5 - 10 voturi
The Wild 3
3/5 - 4 voturi
Boom Bang
4.6/5 - 5 voturi