NetEnt producator pacanele

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Spinata-Grande

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Spinata Grande

Producator

NetEnt

Rating

Dacă vrei să joci cele mai noi jocuri pacanele ca la aparate gratis, ai ajuns unde trebuie. Doar ce am adăugat pe site Spinata Grande, un super joc disponibil și pe mobil.

Jocuri pacanele ca la aparate distractive? Încearcă Spinata Grande gratis!

Joc Pacanele este sursa ta de distracție. Spinata Grande este un joc creat de NetEnt, cu o tematică inedită și numeroase elemente speciale. Jocul este inspirat de petrecerile mexicane și aduce pe ecran o serie întreagă de piñatas. Pregătește-te de o petrecere în toată regula.

Un atu foarte important al jocului sunt simbolurile wild extensibile, care pot ocupa până la 2×2 sau 3×3 poziții pe role. Aceste simboluri îți cresc foarte mult câștigurile și îți asigură premii mari. Simbolurile apar în mod aleatoriu în timpul jocului. Acestea poartă numele de simboluri colosale. Partea bună este că mai multe astfel de simboluri pot apărea în același timp sau în serie, generând câștiguri cu adevărat generoase.

Păcănele Spinata Grande: rundă bonus cu rotiri gratuite

Runda bonus se activează atunci când prinzi cel puțin 3 simboluri scatter. Poți câștiga până la 11 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri jocul devine mai interactiv, iar în plus prinzi foarte des simboluri wild care îți asigură și câștiguri bune.

Spinata Grande este unul dintre acele jocuri pacanele ca la aparate care îți arată de ce e mult mai atractiv să joci online. Jocul are o grafică foarte detaliată și animată, rotiri gratuite și elemente speciale. Câștigurile tale sunt mai mari, iar nivelul de distracție este și el maxim.

Concluzii

Spinata Grande se găsește în cele mai bune cazinouri online din țară și poți beneficia de bonusuri speciale pentru a-l putea juca mai mult și cu mai multe șanse de câștig. Profită și tu de bonusurile exclusive de pe Joc Pacanele și joacă mai avantajos! Așadar, încearcă și tu Spinata Grande gratis pe site-ul nostru și convinge-te de atuurile sale! Rotirile gratuite și simbolurile wild colosale asigură premii foarte mari. Nu uita că adăugăm jocuri noi în fiecare săptămână!

 

Alte sloturi


Super Safari
Hugo 2
Vikings Fortune
Penguin Style
Lost Relics
Pumpkin Smash