Serpent Shrine

serpent shrine slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
serpent shrine slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
46 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.7/5 – (3 votes)
Simboluri
Șarpe, Schelet, Pietre
Structură
5×7
Linii de plată
16,807
RTP
96,53%
Volatilitate
Ridicată
Data lansării
Iulie 2020
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Bonus Până La 3000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

4.7/5 – (3 votes)

Pășește în lumea misterioasă și plină de pericole din Serpent Shrine gratis! În recenzia de astăzi, îți prezentăm toate detaliile pe care trebuie să le cunoști despre un slot marca Fantasma Games. Jocul oferă o experiență palpitantă datorită temei unice, dar și a specialelor la fel de originale. 

Furnizorul face parte din portofoliul de parteneri ai lui Relax Gaming, unul dintre cei mai tari producători de păcănele. Poți încerca sloturile lor aici, pe Joc Păcănele. Este complet gratuit și n-ai nevoie de cont sau altceva, doar de internet. Așadar, dacă-ți place Serpent Shrine slot, vezi gama de jocuri Relax Gaming ca să te convingi de calitatea acestui provider!

Serpent Shrine gratis – cum te joci?

Ca să te joci Serpent Shrine gratis, nu trebuie decât să respecți regulile de bază ale păcănelelor. Trebuie să stabilești pariul cu ajutorul butonului care ilustrează monede. Apoi, va trebui să apeși pe butonul de spin. Începe prin a apăsa butonul pe care scrie JOACĂ GRATIS.

De asemenea, aparatul are și o funcție de joc automat. De aici, poți seta și câteva limite de pierdere sau de câștig. Meniul jocului conține tabelul de plăți, informații despre joc, dar și câteva setări generale.

Creatorul jocului de păcănele Serpent Shrine gratuite este Fantasma Games. Asemenea Relax Gaming, și acesta inovează și vine cu funcții de joc extrem de interesante.

Grila jocului este de 5 coloane a câte 7 poziții fiecare. La început însă, sunt mai multe poziții acoperite. Astfel, prima și ultima coloană au numai 2 simboluri, iar cele din mijloc câte 3. După cum vei vedea în capitolele care urmează, acest slot Serpent Shrine demo are mai multe speciale. Cu ajutorul acestora, poți debloca toate pozițiile.

Așa cum trebuie să fie orice joc online, și acesta este bine optimizat pentru mobil. Interfața este intuitivă și pe ecranele mici ale telefoanelor mobile. Astfel, nu vei întâmpina probleme, indiferent că joci de pe telefon, tabletă sau alt dispozitiv. Și dacă îți plac jocurile cu teme care mai de care mai interesante, încearcă și Autumn Queen free!

Cum plătește Serpent Shrine online?

Serpent Shrine gratis îți aduce plăți de la stânga la dreapta. Structura de bază are 108 direcții de plată. Dacă toate pozițiile sunt deblocate, atunci jocul plătește pe 16.807 direcții. Așadar, cu cât jocul are mai multe simboluri pe grilă, cu atât crește numărul de direcții de câștig. Coeficientul de returnare la jucător este unul foarte bun, peste medie: 96,53%.

Simboluri la păcănele Serpent Shrine demo

Serpent Shrine gratis are trei categorii de simboluri, în funcție de nivelul lor de plată. Găsești simboluri cu plăți ridicate, medii și mici. Un simbol aduce plăți atunci când se găsește pe cel puțin 3 coloane alăturate, de la stânga spre dreapta. Vezi mai jos câștigurile pentru fiecare simbol în parte: 

  • Șarpe: până la 1.000 de fise;
  • Scheletul roșu: până la 300 de fise;
  • Sceletul verde și mov: până la 250 de fise;
  • Pietrele roșii, verzi și mov: până la 150 de fise;
  • Lampa, Sulul și Ciocanul: până la 75 de fise.

Serpent Shrine slot – speciale

Caracteristicile speciale de la Serpent Shrine gratis îți oferă șansa unor câștiguri colosale. Jocul are simboluri Wild, multiplicatori și bineînțeles, rotiri gratuite. Vezi mai jos toate detaliile:

  • Simbolul Wild: este ilustrat prin litera „W” și substituie alte simboluri pe liniile de câștig.
  • Simbolul Fluture: acționează ca un simbol Wild, dar distruge 3 blocuri în mod aleatoriu atunci când aduce plăți. După aceea, rămâne pe role și declanșează o reînvârtire.
  • Simbolul Bombă: sunt trei astfel de simboluri pe grilă. Dacă simbolul Fluture nimerește pe un simbol Bombă, atunci blocurile/simbolurile din jurul bombei dispar. Explozia creează un alt simbol Fluture care se așează pe o poziție la întâmplare.
  • Rotiri gratuite Șarpe: dacă deblochezi toate pozițiile de pe grilă, primești 5 astfel de rotiri. La fiecare rotire, un șarpe mănâncă din grilă. Astfel, numărul de simboluri scade gradual, dar crește multiplicatorul de câștig. La a cincea rotire, acesta este de 100x. Simbolul Fluture care apare pe grilă în timpul secvenței atacă șarpele. Primii doi Fluturi distrug cei doi colți. Dacă apare al treilea simbol Fluture, acesta va distruge șarpele.
  • Super free spin: dacă ajungi să distrugi șarpele, primești 2 rotiri gratuite, unde sunt deblocate toate pozițiile. Ambele au multiplicatorul de câștig 100x.

Concluzii

Dacă îți place aventura, atunci Serpent Shrine gratis este exact ceea ce cauți. Ai parte de câștiguri substanțiale și sigur te vei distra cu funcțiile speciale. De asemenea, acesta este un aparat optimizat pentru mobil, iar funcțiile de joc sunt simple și intuitive. Vrei să încerci și păcănele clasice? Atunci vezi ce-ți oferă Aurora demo! De asemenea, în caz că vrei să încerci sloturile menționate în această recenzie, aruncă o privire în colecția de păcănele Mr Bit! Ai o grămadă de jocuri de cazino care te așteaptă.

Alte păcănele recomandate

Novomatic
From Dusk Till Dawn
4.5/5 – (13 votes)
BF Games
Rome Warrior
4.2/5 – (8 votes)
Playson
Fruits and Jokers
3.5/5 – (23 votes)
Novomatic
Dolphins Pearl Deluxe
3.7/5 – (51 votes)