NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
secrets of atlantis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Secrets of Atlantis

Producator

NetEnt

Rating

Când spui păcănele netent ….spui calitate la superlativ. NetEnt nu dezamăgeşte şi nu te plictiseşte niciodată. Întotdeauna oferă jocuri şi mai variate, experienţe şi mai intense, grafică şi mai spectaculoasă! Secrets of Atlantis este un joc de păcănele Netent care cucereşte prin construcţia să specială  – cu 40 de linii. Bazat pe o  poveste cu o insulă fictivă numită Atlantis, jocul prezintă simboluri colorate din lumea subacvatică. Acest joc are câștiguri în ambele părți (stânga – dreapta și invers) și 5 role transparente, amplasate pe fundalul oceanului. Încearcă și tu Secrets of Atlantis gratis pe jocpăcănele.ro.

Înainte de a începe aventura subacvatică, setează pariurile. Click pe „Valoarea monedei” pentru a regla valoarea acesteia – de la 0,01 la 1. Alege nivelul şi joacă. „Pariul maxim” arată valoarea egală cu numărul de linii de plată selectate, înmulțită cu valoarea pariului pe linie. „Autoplay” este folosit pentru a regla numărul de rotiri utilizate fără întrerupere.  Uite ce simplu!

Simboluri în Secrets of Atlantis gratis

Nudge wild

Simbolul Nudge Wild acoperă 4 poziții pe oricare dintre role, prin urmare poate să apară integral sau parțial în funcție de modul în care fiecare rolă se rotește. În cazul în care o parte din simbolul Nudge wild, o să-l găseşti şi ca Mermaid, intră pe o linie activă de plată, acesta va fi împins în sus sau în jos până când va acoperi întreaga rolă de joc.

Totodată, dacă  Wild apare parţial în timpul funcției Colossal Symbols Respin, acesta va fi împins în sus sau în jos pentru a acoperi întreaga rolă de joc.

Collossal

Un simbol  Collossal este un bloc de simboluri de tip  3×4 și poate apărea numai în timpul funcției Colosal Symbols Respin.

Caracteristica Evidențiere este activată aleator, moment în care oricare dintre rolele 2, 3 și 4 poate fi evidențiată. Dacă cele 3 bobine sunt evidențiate simultan, va fi declanșata funcţia de tip

Collossal Symbols Respin

În timpul funcției Colossal Respin, rolele 2, 3 și 4 devin o singură rolă cu un bloc de simboluri Colosal. Aceste simboluri pot fi afișate integral sau parțial.

Vei găsi  şi alte simboluri importante precum: meduză, broasca ţestoasă, crab, safire sau smarald, care îţi vor aduce câştiguri frumoase!

Scatter şi rotirile gratuite sunt alte caracteristici care fac Secrets of Atlantis un joc de păcănele extraordinar.

Chiar și astăzi, după atâta vreme şi mitologie aparent uitată, există oameni care încă speculează teorii legate de locația orașului pierdut, folosind indicii și presupuneri în speranța că ar putea găsi niște comori pierdute ascunse pe fundul apei.

Verdict

Jucătorii care se avântă în acest slot nu vor putea găsi adevăratele secrete ale Atlantidei, dar vor avea ocazia de a câștiga niște premii destul de generoase… în bani. În plus, jocul este, de asemenea, o adevărată relaxare, aducând în prim-plan tot misterul antic pe care ar trebui să-l deţină un oraș scufundat.

Tambururile sunt așezate într-un fundal al orașului ruinat, care se dizolvă lent în apele de mare sărate, cu fascicule îndepărtate ale luminii solare, ceea ce conferă jocului o atmosferă magică. E suficient să îl încerci o singură dată, restul vine de la sine! Poţi să joci Secrets of Atlantis gratis pe jocpăcănele.ro. Eşti liber să decizi dacă îţi place sau nu, însă e aproape imposibil să nu te fascineze un slot NetEnt.

Alte sloturi


Blue Heart
Asian Diamonds
Plenty on twenty
Fruit cocktail
Fruits and Jokers
Queen of Hearts Deluxe