Secrets of Atlantis

ecran secrets of atlantis gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran secrets of atlantis gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
49 de oameni joacă acum
jocuri 888 casino
Bonus Fără Depunere

25 RON Fără Depunere

3.5/5 – (2 votes)

Cu o grafică spectaculoasă și o experiență interesantă, jocul Secrets of Atlantis gratis reușește să atragă doritorii de povești la superlativ. Simboluri colorate inspirate dintr-o lume subacvatică mitologică îi așteaptă pe curajoși. Se observă o imersiune completă într-un univers al crustaceelor și comorilor mării.

Iar cei cu dare de mână pot, într-un final, să joace Secrets of Atlantis NetEnt și pe bani reali, dacă doresc. Printr-o simplă înregistrare Casa Pariurilor primești acces la jocuri premium, bonusuri în bani și rotiri gratuite la jocuri ca Secrets of Atlantis NetEnt.

Secrets of Atlantis gratis, un joc de păcănele misterios

În adâncurile mării din Secrets of Atlantis gratis se găsesc numeroase comori. Este datoria ta să explorezi anticul oraș scufundat al grecilor. Atlantida este cunoscută drept orașul mistic din scrierile filosofului Platon. Totuși, insula-oraș a căzut, iar zeitățile grecești au pedepsit rămășițele sale, scufundându-le în adâncurile Oceanului Atlantic. Aceeași poveste o vei întâlni și în Queen of Atlantis gratis.

Pentru că e vorba despre un joc făcut de NetEnt, Secrets of Atlantis gratis dispune de o grafică animată și plină de culoare. Fundalul e format din ruinele Atlantidei care se dizolvă în apă sărată. Simbolurile sunt desenate simplist, dar culorile vii, care atrag atenția, nu lipsesc. În Secrets of Atlantis slot întâlnești rubine, smaralde, safire, crabi, broaște țestoase, meduze care îți pot aduce câștiguri considerabile.

Jocul de păcănele cu speciale Secrets of Atlantis se desfășoară pe cinci role și patru rânduri. Asta înseamnă ca ai ample variante de câștig, dacă ești norocos, evident. Există 40 de linii de plată fixe, iar într-o rundă cu câștiguri apar cel puțin trei simboluri de același fel pe o linie de plată.

Un aspect specific jocului Secrets of Atlantis demo este faptul că grupurile de simboluri pot fi realizate în ambele direcții. În majoritatea jocurilor, combinațiile câștigătoare se fac de la stânga spre dreapta.

Secrets of Atlantis demo: care sunt simbolurile și cum plătesc?

Curajoșii au oportunitatea de a „pescui” adevărate comori în Secrets of Atlantis gratis. Înainte de a apăsa pe „Start”, iată care sunt simbolurile pe care le întâlnești pe role și ce câștiguri în fise îți aduc acestea:

  • Meduză, țestoasă, crab – 3, 6, 15 fise
  • Safir – 5, 12, 50 fise
  • Smarald – 6, 14, 60 fise
  • Rubin – 7, 16, 70 fise
  • Perlă – 20, 50, 400 fise.

Pentru a fi considerată victorie, runda de Secrets of Atlantis slot trebuie să aibă cel puțin trei simboluri identice pe o linie de plată. Câștigurile de mai sus sunt exprimate pentru seturi de trei, patru sau cinci simboluri identice.

Secrets of Atlantis online: funcțiile jocului

Nu doar grupurile de simboluri identice aduc fise la Secrets of Atlantis gratis. Pot fi activate funcții speciale care facilitează victoria. Iată care sunt cele mai importante:

  • Highlight – Evidențiază în mod aleatoriu simboluri de pe rolele 2, 3 sau 4. Când acoperă complet cele trei role, activează o reînvartire cu simboluri colosale.
  • Re-spin cu simboluri Colosal – Cele trei role din mijloc se transformă într-o rolă cu un simbol mare (Colossal). Dacă e evidențiat complet pe role, se activează re-spin Secrets of Atlantis slot.
  • Nudge Wild – Sirena care acoperă în întregime o rolă. Ține loc de Wild parțial, adică înlocuiește orice simbol pentru a forma linii de plată. Dacă apare doar parțial pe rola de Secrets of Atlantis gratis, se va împinge în poziția corectă pentru a acoperi rola respectivă.
  • Collossal Nudge Wild – Deplasează simbolul colosal pe role pentru a le acoperi și a acorda un re-spin în Secrets of Atlantis slot.

Secrets of Atlantis gratis: cum joci chiar acum?

Te interesează cum se joacă Secrets of Atlantis gratis? Nu e deloc complicat să pornești o simplă rotire. Primești un sold virtual de 5000 euro pentru exersare. Alegi Nivelul de la 1 la 10 și Valoarea fisei de la 0,01 la 0.10. Nu-ți mai rămâne decât să apeși butonul de Start.

Când te simți mai norocos decât de obicei, apeși butonul Miză max pentru a selecta cea mai mare miză a jocului. Joc Automat este selectat pentru runde rapide de Secrets of Atlantis slot, fără întrerupere.

Concluzii

Ești gata să explorezi și să câștigi comorile din Secrets of Atlantis gratis? Cu siguranță vei fi mai pregătit, dacă ai citit deja acest scurt articol. Poate, chiar, vei dori să încerci să îți multiplici fondurile reale, în cazinouri online! Acolo găsești păcănele cu speciale gratis, ca și exemplele de pe site-ul nostru!

Alte păcănele recomandate

Stakelogic
Wonderland Wilds
2.9/5 – (11 votes)
iSoftBet
Alice Adventure
3.4/5 – (14 votes)
Pragmatic Play
Floating Dragon
4.1/5 – (8 votes)
Pragmatic Play
Chilli Heat
3.1/5 – (17 votes)