Secret Elixir

Secret Elixir online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Secret Elixir online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
16 de oameni joacă acum
Categorie
Speciale, Noi
Producător
Novomatic
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Linii de plată
10
RTP
95,05%
Funcții
Rotiri gratuite
ContiCazino Online
Bonus Fără Depunere

121 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Găsește elixirul tinereții veșnice sau descoperă secretul alchimiei în Secret Elixir gratis! Acest joc de păcănele Novomatic te va duce într-o călătorie fantastică pe urmele celor mai căutate leacuri magice. O mulțime de mistere și funcții speciale te așteaptă la un click distanță.

Poți juca păcănele Secret Elixir free chiar aici, fără cont și fără download. Alchimia este și una din pasiunile noastre! Sigur, n-am descoperit nimic revoluționar până acum, dar sperăm în continuare. Dacă vrei să ni te alături și să rotești rolele magice, mai avem un super joc pentru tine. De această dată, alchimia ia o întorsătură… dulce. Încearcă și Sweet Alchemy demo de la Play N Go!

Despre Secret Elixir gratis

Jocul de păcănele Secret Elixir gratis aparține lui Novomatic, unul dintre cei mai cunoscuți producători de software casino de pe piață. Slotul are 5 role și 10 paylines, deci este unul simplu și ușor de testat. De asemenea, rata lui de plată este mai mult decât avantajoasă – 95,05%. Da, poate că nu pare imensă, însă îți amintim că și Book of Ra Deluxe are un RTP între 95% și 96% și știi bine cât de popular e!

Cât despre tematică, aceasta aduce aminte de secolul 19, rolele fiind decorate de rame de piatră. Te vei simți ca un adevărat alchimist, având pe fundal holurile pustii ale unei vechi biblioteci. Grafic vorbind, nu avem ce să le reproșăm celor de la Novomatic. Animațiile din Secret Elixir demo sunt și acestea atractive și, mai important, funcționează fără cusur.

Cum joci Secret Elixir demo?

Deși grafica este complexă, în esență Secret Elixir gratis este simplu de jucat. Totul începe chiar de pe această pagină. Urmează pașii de mai jos și începe distracția gratuit!

 • Vei găsi în caseta cu ecranul Secret Elixir slot butonul ”Joacă acum” pe care trebuie să-l apeși pentru a fi dus la ecranul de start;
 • Pentru a începe jocul, apasă pe butonul ”Start” din partea de jos a ecranului. Deasupra acestuia ai și butonul ”Autoplay”. Rolele se vor roti automat, oprindu-se atunci când ai un câștig;
 • Lângă cele două butoane ai butonul ”Gamble”, adică cel de dublaj. Acesta se va activa atunci când ai un câștig;
 • În mijlocul barei de jos ai butoanele cu ajutorul cărora îți poți seta miza. Bet-ul minim pentru Secret Elixir gratis este de 10 credite, cel maxim fiind de 2000 credite;
 • La început ai 10 linii de plată. În partea stângă a setărilor pariului poți modifica numărul liniilor de câștig;
 • În ultimul rând, pentru mai multe informații poți apăsa pe butonul albastru ”Paytable”. Poți vedea tabelul de plăți și mai multe informații despre funcțiile speciale.

Apropo, dacă păcănelele clasice nu sunt pe stilul tău, mai avem o opțiune! La fel de ușor de jucat este și Globe Roulette free slot. Ai un joc de cazino combinat cu un slot, perfect pentru iubitorii de cazinouri online.

Simboluri și plăți în Secret Elixir gratis

Simbolurile la jocul de păcănele ca la aparate Secret Elixir gratis sunt pe cât de frumoase, pe atât de avantajoase. Iată ce sume poți primi pentru un bet de 20 credite!

 • 10, J și Q – până la 400 credite;
 • A, K – până la 800 credite;
 • Bufnița – până la 1600 credite;
 • Statuile – până la 1200 credite;
 • Femeia și Bărbatul – până la 4000 credite;
 • Smaraldul, simbol Scatter – până la 5000 credite;
 • Alchimistul, simbol Wild – până la 20000 credite, înlocuiește orice simbol cu excepția celui Scatter.

Plățile la Secret Elixir online sunt foarte bune, dar lucrurile mișto nu se opresc aici! În cele ce urmează vom vorbi despre funcțiile speciale ale jocului. Acestea fac păcăneaua să fie una cu adevărat magică!

Funcții speciale la păcănele Secret Elixir free

Poate nu vei transforma metalele în aur, dar la Secret Elixir gratis poți avea niște câștiguri prețioase. Acestea pot fi aduse chiar de funcțiile speciale ale jocului. Iată ce funcții condimentează distracția ta!

 • Rotiri gratuite: Trei sau mai multe simboluri Scatter declanșează 12 rotiri gratuite. De asemenea, în timpul acestora, fiecare câștig din Secret Elixir slot poate fi multiplicat cu până la 20x;
 • Multiplicatori: Aceștia apar pe a 5-a rolă și îți pot multiplica câștigurile cu până la 20x. Vei recunoaște multiplicatorii după aspect, fiind sticle umplute cu diverse licori colorate;
 • Dublaj: Dublajul nu lipsește nici din Secret Elixir gratis. Pentru a-ți dubla câștigul, trebuie să intuiești culoarea cărții aflate cu fața în jos. Atenție totuși! Dacă alegi culoarea greșită, atunci vei pierde întregul câștig.

Joacă Secret Elixir slot pe bani reali la un cazino online!

Secret Elixir gratis pare deja super interesant. Odată ce te-ai familiarizat cu el, e posibil să vrei să-l joci be bani reali. Avem destule cazinouri pe care ți le putem recomanda. Totuși, de data asta vrem să-ți oferim o opțiune diferită. 

Deci, unde joci păcănele Secret Elixir online cu cele mai multe avantaje? Răspunsul nostru la această întrebare este ContiCazino. Pentru început, ai din partea cazinoului un super bonus de bun venit cu bani bonus și free spins. Depunerile și retragerile se fac foarte rapid și ușor, iar echipa de suport este mereu acolo pentru tine. Să nu uităm de mulțimea de jocuri ContiCazino la care te poți distra! De la cele mai populare păcănele online la jocuri cazino de nișă, totul se află la îndemâna ta.

Concluzii

Păcăneaua Secret Elixir gratis îți oferă șansa de a transforma metalele în aur. Ei bine, nu chiar, dar câștigurile pe care le poți primi sunt neprețuite! Distracția jocului este amplificată de funcțiile speciale și grafica superbă. Atât noii jucători, cât și cei care deja joacă de ceva timp se pot bucura de acest aparat online. Novomatic ne-a adus din nou un joc interesant, ușor de jucat și cu un gameplay superb. Fie că joci Secret Elixir gratis sau pe bani reali, îți urăm distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

NetEnt
Emoji Planet
5/5 – (2 votes)
Synot
Joker 40
4.4/5 – (5 votes)
Pragmatic Play
Wild West Gold Megaways
5/5 – (1 vote)
1×2 Gaming
Arctic Fruits
3.4/5 – (12 votes)