Savannah Storm Xtra Choice

Savannah Storm Xtra Choice demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Savannah Storm Xtra Choice demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
43 de oameni joacă acum
Categorie
Speciale, Dublaje
Producător
Novomatic
Simboluri Speciale
Wild
Structură
5×4
Linii de plată
1024
RTP
95,19%
Funcții
Gamble
casino netbet
Bonus Fără Depunere

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

3/5 – (5 votes)

Savannah Storm Xtra Choice gratis este o păcănea produsă de către cei de la Novomatic, care surprinde foarte bine lumea sălbatică a savanei africane. De foarte multe ori, această lume fascinantă a reprezentat un punct principal de atracție pentru producătorii de jocuri de noroc. De exemplu, poți încerca pe site-ul nostru păcăneaua Rhino Rampage gratis produsă de către cei de la Blueprint. Jucând, vei observa că savana din inima Africii este din nou elementul central.

Pe parcursul acestui articol este foarte important să fii cât mai atent, deoarece vei descoperi detalii foarte importante despre Savannah Storm Xtra Choice demo. Acestea te vor ajuta să înțelegi cât mai bine toate particularitățile jocului. În cele ce urmează, vei afla tot ce trebuie să știi despre tematică, simboluri și plăți, funcții speciale, dar și unde vei putea juca online pe bani reali. Acestea fiind spuse, fii pe fază și nu rata nicio informație relevantă!

Savannah Storm Xtra Choice gratis – informații generale

Păcăneaua Savannah Storm Xtra Choice gratis este o creație sclipitoare de la Novomatic, fiind un producător cu o gamă largă de păcănele online, pe care le poți juca gratuit sau pentru bani reali. Venim cu următoarea întrebare: ai fost vreodată într-un safari? Dacă răspunsul este nu, acum poți merge într-unul dintre cele mai interesante safari din toate timpurile, jucând Savannah Storm Xtra Choice free, din confortul propriei case.

Structura din Savannah Storm Xtra Choice gratis nu este una tocmai clasică, putând fi observate 5 role și 4 rânduri. În ceea ce privește liniile de plată, este foarte important să știi că poți ajusta numărul acestora, în funcție de preferințele tale și de cum te raportezi la jocurile de noroc. Așadar, poți alege între următoarele variante: o linie, 5 linii de plată, 15 linii de plată, 25 linii de plată și 1024 de modalități de plată. Într-un final, după cum am menționat, alegerea va fi făcută de tine, în funcție de preferințele proprii.

RTP-ul (return to player) Savannah Storm Xtra Choice gratis are un procent variabil, putând să aibă valorile de 95,03% și 95,19%. Prima valoare este atribuită jocului pe liniile de plată, iar cea de a doua este specifică jocului pe cele 1024 de modalități de plată. Tot pe această notă, avem și volatilitatea, care este situată la un nivel mediu, propice pentru o experiență cât mai bună de joc. Acest lucru înseamnă că totul va fi moderat, începând cu plățile și terminând cu frecvența acestora.

Cum joci Savannah Storm Xtra Choice gratis?

Dacă ești un jucător cu experiență, îți recomandăm să treci peste această secțiune a articolului, deoarece cu siguranță știi cu exactitate ce pași trebuie urmați. În schimb, dacă ești un jucător mai puțin experimentat, îți recomandăm să fii foarte atent. Așadar, să nu ne mai lungim și să vedem ce trebuie să faci pentru a ajunge să joci Savannah Storm Xtra Choice gratis!

  1.  Dă-i click pe butonul Joacă Gratis și așteaptă ca păcăneaua să se încarce;
  2. După ce aceasta s-a încărcat, este nevoie să setezi valoarea mizei. Aceasta este cuprinsă între 0,40 și 40 de credite;
  3. Odată ce ai setat și miza, tot ce îți mai rămâne de făcut este să apeși pe butonul de Start și să pleci într-o călătorie extraordinară în inima Africii. De asemenea, îți poți îmbunătăți experiența de joc la Savannah Storm Xtra Choice gratis, folosind funcțiile de Gamble și Autoplay.

Savannah Storm Xtra Choice online – simboluri și plăți

În acest segment al articolului îți vom prezenta care sunt simbolurile păcănelei Savannah Storm Xtra Choice gratis și care este potențialul de plată al acestora. O să observi că toate se potrivesc mănușă cu tematica, ceea ce accentuează și mai mult mesajul transmis de către Novomatic. Să nu mai pierdem timpul și să vedem care sunt simbolurile și cum vor plăti acestea pe o miză de 6 credite!

  •      9 – 2x(0,45), 3x(0,75), 4x(3,00), 5x(15,00);
  •     10 – 3x(0,75), 4x(3,00), 5x(15,00);
  •       J, Q – 3x(0,75), 4x(6,00), 5x(18,75);
  •       A, K – 3x(1,50), 4x(9,00), 5x(22,50);
  •       Leopard, Bizon – 2x(2,25), 3x(7,50), 4x(15,00), 5x(30,00);
  •       Rinocer, Leu – 2x(3,75), 3x(15,00), 4x(30,00), 5x(37,50);
  •       Elefant – 2x(4,50), 3x(22,50), 4x(37,50), 5x(45,00).

Savannah Storm Xtra Choice demo – speciale

Diamantul este simbolul Wild al Savannah Storm Xtra Choice gratis, ceea ce înseamnă că poate completa combinații câștigătoare înlocuind orice alt simbol, cu excepția Scatter-ului. Cu toate acestea, diamantul poate apărea doar pe rolele doi, trei și patru. Dacă Scatter (Arborele) aterizează oriunde pe role de trei ori sau mai mult, vei primi câștiguri care pot valora până la 25x miza.

Evident, din Savannah Storm Xtra Choice free nu putea să lipsească funcția de rotiri gratuite. Această funcție poate fi declanșată numai dacă ai optat să joci cu 5, 15 sau 25 de linii de câștig fixe. Rotirile gratuite pot fi activate prin trei sau mai multe Scatters în orice poziție pe role, complet la întâmplare, după o rotire. Simbolul Wild va primi un multiplicator x2 sau x4 în timpul rundei de free spins. De asemenea, dacă între 3 sau 5 simboluri Scatter apar din nou pe role în runda de jocuri gratuite, aceasta va fi reînnoită.

Unde poți juca Savannah Storm Xtra Choice online pe bani reali?

Dacă vei juca Savannah Storm Xtra Choice gratis pe Joc Păcănele, cu siguranță vei dezvolta anumite strategii eficiente și vei deveni familiar cu toate funcțiile speciale și cu modalitățile de plată. Din acel punct, vei fi pregătit să treci la jocul pe bani reali. Ei bine, vei putea face acest lucru la Netbet, fiind printre cele mai tari cazinouri din România. Tot la Netbet, vei avea posibilitatea să te distrezi, jucând un număr impresionant de păcănele, cazinoul având o ofertă extrem de bogată.

Concluzii

În încheiere, putem afirma cu cea mai mare convingere că Savannah Storm Xtra Choice gratis este o păcănea care merită jucată, deoarece bifează toate condițiile unui produs de succes. Acestea fiind spuse, îți dorim mult noroc și nu uita să joci responsabil!

Alte păcănele recomandate

Playson
Bumper Crop
3.7/5 – (4 votes)
Play’n Go
Legacy of Egypt
4/5 – (11 votes)
1×2 Gaming
Rainbow Wilds Megaways
3.2/5 – (11 votes)
Pragmatic Play
Queen of Atlantis
4/5 – (6 votes)