NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Roulette Advanced gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Roulette Advanced

Producator

NetEnt

Rating

Așa cum ne-a obișnuit, NetEnt îmbină stilul clasic al cazinourilor și comoditatea de pariere  la domiciliu pentru a oferi cea mai bună versiune a ruletei. Grafica avansată și muzica de pe fundal va face ca experiența la Roulette Advanced gratis să fie de neuitat. Această variantă a ruletei este perfectă pentru cei care se familiarizează cu regulile și opțiunile jocului. Roulette Advanced de la NetEnt  îți garantează o călătorie rapidă în lumea pariurilor. Cu această ediție nouă, NetEnt oferă jucătorilor de ruletă luxul pentru a câștiga bani fără a lăsa chiar casa lor.

Roulette Advanced oferă o mulțime de opțiuni de pariere, ceea ce o face și mai interesantă în rândul jucătorilor. Masa de joc îți permite să faci pariuri de apel, iar lista suplimentară cu Pariuri speciale îți oferă posibilitatea de a explora și mai multe variante de jocuri de noroc. Dacă pariurile de pe masă nu sunt suficiente, poți explora în total 35 de opțiuni avansate de pariere făcând clic pe butonul Special Bets. Accesând meniul Setări, poți ajusta muzica de fundal, viteza jocului, precum și specificul pariului Neighbor. Modificările pe care le poți face îți vor permite să te bucuri de un joc care se potrivește cu toate preferințele tale.

Cum se joacă Roulette Advanced gratis

Chiar dacă ești un novice în acest domeniu, interfața prietenoasă te va ghida în modul de joc și vei deveni în curând un expert în jocurile virtuale. Ai doar 37 de prize pe ruletă, aceasta fiind o opțiune mult mai plină de satisfacție, comparativ cu versiunea în stil american, care are atât prizele single-zero, cât și cele cu dublu-zero. Redarea cu doar un zerou îți oferă șansa de a câștiga mai mult, iar marginea casei este mult mai rezonabilă.

La acest joc de ruletă gratis, fiecare tip de pariu intern și extern este posibil. Nenumăratele oportunități pentru pariuri mai extravagante, care te pot ajuta să te bucuri de o mare victorie, face ca jocul să fie mai interesant. În timp ce încarci jocul, vei vedea că există o masă care îți permite să plasezi pariuri de apel cum ar fi Seria 0/2/3 sau Voisin Du Zero – cum o numesc mai mulți jucători, Seria 5/8, cunoscută și ca Tier Du Cylindre, Orphelins Plein și Zero Game.

În plus față de pariurile de apel pe care le poți face folosind masa, poți deschide și opțiunile mai avansate de pariere făcând clic pe butonul „Pariuri speciale” din partea stângă a ecranului. Aceasta îți va arăta pariurile mai riscante, printre care diferitele pariuri finale pe care le poți plasa. Pariul minim pe care îl poți face este 0.1 EUR, iar cel maxim este de 5000 EUR.

Urmărește-ți jocul cu o privire la panou și încearcă să pariezi pe numerele „calde” recomandate de joc. Testează-ți norocul, plasează câteva pariuri speciale și te poți bucura de câștigul mare pe care îl aștepți. Roulette Advanced gratis este șansa fiecărui jucător de a obține câștigul mult dorit și așteptat, bucurându-se de o experiență unică și autentică!

Alte sloturi


King of Slots
Prosperity Palace
Jewels 4 All
Hugo 2
Holy Diver
Boost Racers