Wazdan producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Reel Joke gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Reel Joke

Producator

Wazdan

Rating

3.9/5 - 15 voturi

Jocul de păcănele online Reel Joke gratis de la Wazdan îmbină simbolurile clasice cu un design modern pentru o experiență inedită. Încearcă-l pe Joc Păcănele fără download și fără cont, pentru a te familiariza cu toate plățile, și după aplică strategiile dobândite jucând pe bani reali!

Când ai nevoie de o pauză de la acest joc casino demo, poți încerca și Reel Hero online. Vine tot de la Wazdan și are un RTP impresionant, de 96,22%. De fapt, încearcă orice altă păcănea de la producător și convinge-te singur că merită toată atenția din lume!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,20%6×420Wild, ScatterFree spins, Multiplicator

Reel Joke gratis – cum se joacă?

Reel Joke gratis este un joc cu structură modernă, fiind format din patru rânduri și șase role, care îți oferă multe oportunități de câștig. Pentru ca o rundă să fie victorioasă este necesar să strângi cel puțin trei simboluri identice pe una din cele 20 de linii de plată.

Hai să vedem care sunt pașii unei runde de Reel Joke demo!

 1. Începe prin a apăsa butonul JOACĂ GRATIS și așteaptă câteva momente până ce păcăneaua se încarcă.
 2. Apoi, stabilește miza la Reel Joke gratis de la 0.20 la 100 de fise și alege volatilitatea câștigurilor.
 3. Ultimul pas este să apeși butonul mare de rotire din dreapta. Rolele se învârt, iar când se opresc vezi ce câștiguri îți aduc simbolurile.

În funcție de volatilitatea pe care o alegi la Reel Joke online, plățile pot fi mai rare, dar mai mari. În cazul unei volatilități reduse câștigurile vor fi mai dese, dar mai mici. Opțional, poți opta pentru runde automate, asta dacă vrei doar să admiri rolele. Iar dacă îți plac specialele și n-ai răbdare să-ți pice, le poți cumpăra. Multe păcănele Wazdan gratis au această funcție și tot ce trebuie să faci e să apeși pe coșul de cumpărături.

Despre Reel Joke demo

Aspectul jocului Reel Joke gratis este unul interesant, plin de culoare, cu animații simple, dar de efect, și o coloană sonoră ce ne amintește de tema circului. Principalul subiect al jocului cu șeptari și cărți este simbolul joker. Acesta creează atmosfera prin serenade și curățarea rolelor, oferind câștiguri foarte bune.

La fiecare pariu mai consistent vei vedea că și premiile devin mai atractive. Reel Joke gratis are un RTP peste medie, de 96,20%. Vorbim. așadar, despre un slot destul de atractiv pentru cei care plasează pariuri cu bani reali.

Plăți la jocul de păcănele Reel Joke free

Și dacă tot vorbeam despre plăți, iată cum plătesc simbolurile la Reel Joke gratis de la Wazdan cu pariul de 1 fisă!

 • Diamantul – plătește până la 10 fise
 • Șeptarul – plătește până la 7,5 fise
 • BAR – plătește până la 6 fise
 • Clopoțelul – plătește până la 4 fise
 • Inima roșie – plătește până la 2 fise
 • Trefla – plătește până la 1,5 fise
 • Inima neagră – plătește până la 1,25 fise
 • Rombul – plătește până la 1 fisă

Joacă Reel Joke gratis pentru speciale!

Hai să vedem ce speciale are Reel Joke gratis și cum profiți de ele mai eficient pentru a-ți spori câștigurile:

 • Wild – înlocuiește orice alt simbol pentru a forma mai câștiguri mai des.
 • Scatter – acordă runde gratuite când apare de cel puțin trei ori pe role. 
 • Free spins – când găsești o combinație câștigătoare, rolele se mută cu un rând spre dreapta și noi simboluri vor fi extrase pe prima rolă. Fiecare câștig acordă un multiplicator 1x care crește la infinit în cadrul rundelor gratuite la Reel Joke gratis. Mai poți primi încă 3, 4 sau 5 rotiri gratuite dacă ai noroc de simbolurile FS.
 • Multiplicator – unul din simbolurile 3x, 5x, 7x, 9x schimbă valoarea multiplicatorului din cadrul rotirilor gratis.

Unde joci păcănele Reel Joke online pe bani reali?

Dacă ai testat Reel Joke gratis pe Joc Păcănele și deja te-a cucerit, următorul pas ar fi să-l joci pe bani reali. Pe site-ul nostru găsești top cazinouri online, o listă cu toate cazinourile în care noi avem încredere și categoric poți avea și tu. Toate sunt licențiate la ONJN România și au sute de jocuri cu care să te distrezi.

Dacă vrei să știi exact unde găsești Reel Joke Wazdan, încearcă la ContiCazino. Este un operator mai nou pe piața din România, dar serviciile sale sunt de mare calitate. În plus, vei fi bucuros să știi că la înregistrare ai și un ContiCazino bonus de bun venit. Fă-ți cont în doar câteva minute și revendică frumosul cadou!

Concluzie

Jocul de păcănele online Reel Joke gratis poate fi o experiență remarcabilă, mai ales dacă îți plac sloturile cu șeptari. Experimentează și află cum să profiți de multiplicatori și runde gratis pentru a te bucura de câștiguri cât mai mari. Succes! Și nu uita să descoperi gratuit și alte jocuri ca la aparate de la Wazdan, pentru că-s super frumoase!

Alte sloturi


Book of Ra Bingo
4/5 - 7 voturi
Pyramid Fortunes
3.8/5 - 5 voturi
Riverboat Reel
5/5 - 1 voturi
Thunderstruck 2
4.3/5 - 17 voturi
Lucky Leprechaun
4.5/5 - 10 voturi
Unicorn Reels
4.4/5 - 7 voturi