testare Păcănele Rambo Stallone gratis - Stakelogic - Joc Păcănele
d-none iframe-link Stakelogic producator pacanele
Rambo Stallone gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Rambo Stallone

Producator

Stakelogic

Rating

Ai chef de niște păcănele ca-n filme? Dă Spin după Spin la Rambo Stallone gratis! Slotul acesta ne încântă prin tematica apreciată de iubitorii filmelor de acțiune, dar și prin specialele cu care vine la pachet și care oferă câștiguri impresionante. Iar ca să începi să joci, tot ce trebuie să faci e să apeși butonul de mai sus. Nu ai nevoie de cont și nici nu trebuie să apeși vreun buton de download!

Iar dacă ești fan Sylvester Stallone, vei dori să dai o șansă și jocului The Expendables New Mission Megaways Stakelogic. E o altă experiență plăcută, plină de acțiune și aventură. Joacă și distrează-te!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,45%5×320Wild, ScatterSuper Stake, Wild multiplicator

Păcănele Rambo Stallone gratis – cum joci?

La păcănele Rambo Stallone gratis vei fi întâmpinat de Vietnamul împovărat de război. Poți avea norocul să câștigi lupta cu mize mari dintr-o singură rotire. La nivel de structură, jocul are 3 rânduri și 5 role, existând nu mai puțin de 20 de linii fixe de plată.

Ca să câștigi o rundă de păcănele Rambo Stallone gratis ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri identice pe una din liniile de plată. Câștigurile, ca de obicei, se formează de la stânga la dreapta. Este destul de simplu să joci Rambo Stallone slot!

 • Cu butoanele din stânga ai acces la informațiile despre jocul Rambo Stallone free și la setările referitoare la volum, de pildă.
 • Valoarea pariului este un pas important pe care trebuie să-l îndeplinești înainte de a apăsa butonul de rotire. Pariul minim este de 0,20 monede, iar cel maxim se ridică la 15 monede.
 • Îți mai rămâne să apeși butonul de rotire, cel mare și rotund din dreapta centru, pentru a porni rolele. Când se opresc, poți vedea dacă ai câștigat ceva la Rambo Stallone demo.

La jocul Rambo Stallone gratis mai poți seta și numărul de rotiri automate, dacă dorești. Faci asta folosindu-te de butonul aferent din stânga. Acolo alegi între 25 și 2500 rotiri automate și pui limite de câștig sau pierdere.

Despre păcănele Rambo Stallone demo

Cât despre tematică, jocul de păcănele Rambo Stallone gratis se inspiră serios din filmul Rambo al actorului Sylvester Stallone. Vei da piept cu o junglă din Vietnamul războiului, fundalul fiind format din colibe și un peisaj cu copaci pe care se vede efectul bombardamentelor.

Jocul de păcănele Rambo Stallone gratis este însoțit de un RTP de 96%, standardul din industrie la ora actuală, volatilitatea lui fiind între medie și ridicată. Asta înseamnă posibilitatea unor câștiguri mai rare, dar mai valoroase. Poți să-ți alegi chiar tu gradul de risc, folosind funcția Super Stake. Aceasta îți poate aduce câștiguri mari, dar trebuie să și mizezi mai mult. Vom vorbi mai pe larg despre funcție într-o altă secțiune.

Un alt joc interesant, cu o tematică asemănătoare celei din Rambo Stallone gratis, spre care te poți îndrepta oricând, este Fortunes of Sparta gratis. Îl poți încerca atât pe acesta, cât și pe cel de azi și poți vedea care e preferatul tău!

Păcănele Rambo Stallone gratis – simboluri

Simbolurile din aceste păcănele Rambo Stallone gratis urmează aceeași rețetă, cu bombe, grenade și șerpi la tot pasul. Jocul este, cu siguranță, apreciat de către cei care îndrăgesc sloturile cu tematici bazate pe filme clasice. Hai să vedem ce câștigi când nimerești între 3 și 5 simboluri identice pe o linie validă!

 • 10 – 7,5, 15, 30
 • J – 7,5, 15, 37,5
 • Q – 7,5, 15, 45
 • K – 15, 30, 60
 • A – 15, 37,5, 75
 • Maceta – 22,5, 60, 187,5
 • Tolba cu săgeți – 22,5, 75, 262,5
 • Grenada – 30, 90, 375
 • Arsenalul – 37,5, 112,5, 600
 • Rambo – 30, 75, 187,5, 1500.

Bineînțeles, la Rambo Stallone Stakelogic te vei mai întâlni și cu speciale. Vedem în cele ce urmează ce pot acestea să-ți ofere.

Joacă păcănele cu filme Rambo Stallone free pentru speciale!

Ce speciale ai la păcănele Rambo Stallone gratis? Hai să vedem care sunt simbolurile pe care le vei căuta cel mai des în acest joc!

 • Scatter – trei simboluri șarpe acordă 10 rotiri gratis, 4 aduc 20 rotiri și 5 aduc 50 rotiri gratuite. Se pot reactiva în timpul rundelor gratuite la păcănele Rambo Stallone gratis.
 • Wild – substituie orice alt simbol, mai puțin pe cel Scatter, și plătește cu maximum 1500.
 • Wild multiplicator – sunt simboluri active doar pe durata rundelor gratis la Rambo Stallone demo, apărând pe rolele 2, 3 și 4. Multiplică rezultatul de 2, 3 sau 4 ori.
 • Wild exploziv – explodează și transformă toată rola în Wild-uri, acordând respinuri super profitabile.
 • Super Stake – e funcția prin care dublezi pariul ca să ai mai multe șanse la combinații câștigătoare.

Unde joci Rambo Stallone slot pe bani reali?

La păcănele Rambo Stallone gratis te distrezi pe cinste, fără să folosești un cont sau o formă de plată. Pe Joc Păcănele, de exemplu, ai această ocazie oricând dorești, neexistând niciun fel de limită.

Totuși, unele persoane vor să încerce jocul Rambo Stallone free, după care vor să treacă la nivelul următor, adică la runde cu mize adevărate. Dacă dorești și tu să faci asta, ai ocazia să joci la cazinourile online licențiate din țara noastră. Poți juca, de exemplu, la NetBet sau Mr Bit. Partea bună este că, atunci când te înscrii, vei beneficia și de un bonus generos de bun venit.

Concluzie

Jocul de păcănele Rambo Stallone gratis este disponibil pentru tine pe Joc Păcănele! Fie ca îl joci aici gratuit, fie că îl explorezi cu mize reale în cazino, el este gata să te surprindă plăcut de fiecare dată când dai Spin. Bucură-te de cele mai bune păcănele cu bombe tot aici pe site, pentru noi experiențe de neuitat! Distracție plăcută!

Alte sloturi


Dragons Lucky 8
Release the Kraken
Super Lion
Ultra Hot Deluxe