...

Rainbow King

Autor: Gabi

Actualizat: 12 decembrie 2023

Rainbow King gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Rainbow King gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
15 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.5/5 – (39 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

3.5/5 – (39 votes)

Dacă îți plac păcănelele vesele și cu multe funcții, atunci încearcă Rainbow King gratis! În acest articol îți arătăm cum se joacă păcăneaua marca Greentube Novomatic și cum poți câștiga foarte bine din ea. Pe Joc Păcănele poți descoperi multe alte jocuri tari, cum este cel de față. Un exemplu foarte bun este Big Catch slot. Dă-i și acestuia câteva spinuri, apoi cercetează mai bine categoriile de sloturi din meniu!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95%5×320WildReel King Spins, King Cash

Rainbow King gratis – cum se joacă?

La fel ca toate jocurile Novomatic, și Rainbow King gratis este ușor de folosit de oricine. Nu îți trebuie cine știe ce cunoștințe pentru a te distra. Butoanele se află în josul ecranului:

 • Apasă pe „-”, „+” și „miză totală” pentru a seta pariul dorit. Sunt mai multe valori prestabilite, între valorile 0,20 și 400 de fise.
 • Alege numărul de linii de plată din Rainbow King demo: de la 1 la 20.
 • Apasă butonul „Start” pentru a începe o rundă de joc. Dacă vrei să termini rularea mai rapid, mai apasă încă o dată pe același buton.
 • Jocul Rainbow King gratis are și modul automat, ce poate fi activat din butonul oprire/pornire „auto”.
 • Meniul conține tabelul de plăți, setări și ieșire din joc.

Este, așadar, simplu să joci la Rainbow King gratis. Structura de 5×3 contribuie la această simplitate. Creatorul jocului, Novomatic, este cunoscut pentru păcănele de acest fel – mod simplu și funcții speciale inedite. Un exemplu este chiar seria de jocuri Book of Ra. Desigur, jocul de față (și orice alt joc Novomatic) este optimizat pentru orice dispozitiv. Acest lucru înseamnă că poți juca foarte ușor și de pe mobilul tău. Consultă și top păcănele cu regi pe Joc Păcănele pentru distracție cât cuprinde!

Rainbow King slot – simboluri și plăți

Plățile la jocul ca la aparate Rainbow King gratis se efectuează pe maxim 20 de linii de plată. Coeficientul RTP este de 95%, unul suficient încât să te convingă să joci pe bani reali. Simbolurile aduc următoarele plăți:

 • Sacul cu bani: până la 5.000 de fise;
 • A și K: până la 3.000;
 • Q, J și 10: până la 2.000.

Dintre aceste simboluri doar sacul cu monede plătește la 2 de un fel. Restul simbolurilor aduc plăți la minim 3 de un fel. Și nu-s plăți de trecut cu vederea!

Păcănele Rainbow King gratis – funcții speciale

Slotul Rainbow King gratis plătește foarte bine cu ajutorul caracteristicilor speciale. Să le analizăm pe fiecare în parte!

 • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile prezentate mai sus și aduce o plată de până la 10.000 de fise.
 • Cash Castle: secvența se declanșează cu minim 3 simboluri Castel. Alege un castel pentru a evidenția premiul din spatele simbolului. Vei fi premiat de 2-500 de ori pariul total.
 • Jocul bonus Rainbow King: se declanșează cu simbolul Rege, care trebuie să apară de minim 3 ori pe rolele din Rainbow King gratis. Apasă butonul de start pentru mișcarea piesei. Dacă aterizează pe cristale, vei câștiga un premiu aleatoriu. Dacă aceasta ajunge pe un câmp „Take the Money”, jocul bonus se oprește și primești câștigul adunat până în acel moment. Poate ateriza și pe Reel King Spins.
 • Reel King Spins: câștigi în urma combinațiilor de șeptari albaștri, galbeni și roșii. Secvența încetează atunci când pe rolele Rainbow King free nu mai apare simbolul 7.
 • King Cash: este declanșat de 3 simboluri Coroană pe rolele 2, 3 și 4. Alege coroane pentru a vedea ce premiu se ascunde. Secvența plătește de 50-500 de ori pariul plasat.

Rainbow King online – unde joci pe bani reali?

Rainbow King gratis este un joc plin cu tot felul de funcții speciale. Suntem, așadar, siguri că vrei să-l testezi și cu miză reală. Îți recomandăm să-ți deschizi un cont la NetBet, o platformă online cu un portofoliu excelent de jocuri de noroc.

Ai la discreție peste o mie de păcănele Netbet, de la cei mai tari furnizori. Pe lângă Rainbow King Novomatic, mai poți găsi și alte jocuri, cum ar fi: Burning Hot, Book of Ra sau Sweet Bonanza.

NetBet stă foarte bine și la capitolul promoții. La prima depunere efectuată beneficiezi de un bonus la înregistrare extrem de consistent. Apoi, ai la discreție o sumedenie de bonusuri și promoții, care mai de care mai atractive. Înregistrarea durează doar câteva minute!

Concluzii

N-ai văzut de mult un slot cu atâtea speciale, așa-i? Rainbow King gratis este un joc cu regi și cu câștiguri foarte mari. Ești mereu la un spin distanță de declanșarea unei secvențe speciale care îți va aduce premii frumoase. De aceea, mulți jucători aleg să-l joace și cu miză reală.

Joacă și tu păcănele cu coroane Rainbow King și testează, de asemenea, alte jocuri similare la noi pe site! Un exemplu excelent este Autumn Queen gratis. Baftă!

Alte păcănele recomandate

Inspired Gaming
Mighty Hot Wilds
4/5 – (1 vote)
Novomatic
Amazing Stars
3.5/5 – (163 votes)
Stakelogic
Raging Bison
5/5 – (2 votes)
Spinomenal
Fairytale Beauties
5/5 – (2 votes)
Autor