Novomatic producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Plenty on twenty

Producator

Novomatic

Rating

Plenty on Twenty gratis este un joc de păcănele cu fel de fel de fructe animate. Simbolurile par a fi inspirate din reclamele pentru bomboanele M&Ms. Vei găsi cireșe, portocale, pepeni sau prune cu gură și ochi, părând că urmează să intre în discuție cu tine. Simbolurile jucăușe de fructe îți vor purta noroc și îți vor aduce câștiguri foarte bune. Să vedem ce ingrediente are acest cocktail de fructe!

Simboluri și reguli Plenty on Twenty gratis

Cele mai multe simboluri din acest joc de păcănele sunt fructele. Vei găsi cireșe, pepeni, portocale, prune și lămâi. Pe lângă acestea, vei mai găsi un șeptar, o steluță și un titirez. Simbolul cel mai valoros este steluța. În ordine descrescătoare vei găsi apoi șeptarul, titirezul, pepenele și prunele (cu aceeași valoare), cireșele, portocalele și lămâile (din nou cu aceeași valoare). Îți vei dori așadar să prinzi cât mai des steluțe și șeptari.

Pariurile se plasează reglând numărul de linii de plată și de monede. Apasă pe butoanele +/- pentru a ajunge la valoarea dorită. Vei putea alege 1-20 linii de plată, iar pariurile pot avea valori între 0.01 și 2. Apasă butonul Start pentru a începe rotirile.

Mai trebuie să știi că șeptarul este simbol wild, așa că poate înlocui alte simboluri pentru a forma câștiguri. Singurul simbol pe care nu îl poate înlocui este simbolul scatter.

De asemenea, după fiecare câștig, poți opta pentru funcția gamble (dublaje). Dacă nimerești culoarea unei cărți vei primi un câștig dublu. Dacă nu nimerești, vei pierde.

Plenty on Twenty nu are o rundă bonus cu rotiri gratuite, dar farmecul său constă tocmai în structura foarte simplă. Jocul are o rată de plată de 95.61%.

Dacă ai jucat Sizzling Hot Deluxe, acest joc ți se va părea familiar. Nu uita că pe JocPacanele găsești cele mai tari jocuri, fără download, fără cont și fără înregistrare.

Distracție plăcută!

Alte sloturi


Theme Park
Koi Princess
Witchcraft Academy
Roulette Advanced
Shining Crown
Heart of Gold