Synot producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran pixel reels gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Pixel Reels

Producator

Synot

Rating

3.7/5 - 7 voturi

Dacă ești fan Minecraft sau îți place grafica pixelată, atunci Pixel Reels gratis este exact ceea ce cauți. La noi, pe Joc Păcănele, poți juca Pixel Reels demo la fel ca într-un casino. Nu vei plăti vreun ban și mai mult decât atât, poți afla mai multe despre acest joc. Vom discuta despre simboluri, plăți, funcții speciale și alte detalii. Și mai avem o veste bună! Aici avem multe păcănele Synot cu care să te distrezi!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
94,18% 5×4 30 Wild, Bonus Invasion, Expansion, Gamble

Păcănele Pixel Reels gratis – cum joci?

Jocul ca la aparate online Pixel Reels gratis are un mod intuitiv de funcționare. Trebuie doar să setezi miza și să începi runda. Ai la vedere toate butoanele necesare pentru joc. Setează pariul cu butoanele „-” și „+”. Sunt mai multe valori prestabilite din care poți să alegi. Miza minimă este de 0,20 de credite, iar cea maximă este de 80 de credite. 

La Pixel Reels free poți juca manual sau automat. La modul de joc automat, selectează numărul de runde dorite. Poți alege dintre mai multe valori, de la 10 runde la un număr infinit. Nu există alte setări pentru această funcție. Spre exemplu, nu poți seta anumite condiții de oprire a seriei de runde.

Slotul are o structură de 5 role și 4 rânduri, spre deosebire de tradiționalele 5×3. Dar asta înseamnă mai multe linii de plată și mai multă distracție. Coeficientul RTP al jocului de păcănele Pixel Reels gratis este de 94,18%.

Pixel Reels slot – unde joci pe bani reali?

Dacă te tentează să joci Pixel Reels gratis pe bani reali, atunci NetBet este locul potrivit pentru tine. Poate știi câte ceva despre ei. Și chiar dacă ești nou, poți să-ți dai seama că este unul dintre cele mai mari cazinouri online din România. Înainte să joci și pe bani reali, să știi că nu strică să citești câte ceva despre reguli păcănele!

În afară de Pixel Reels online, găsești nenumărate jocuri de păcănele captivante la NetBet. Synot, creatorul acestui joc, are o prezență considerabilă în jocurile cazinoului. Fie că ești pasionat de păcănele cu fructe sau de jocuri tematice, aici vei găsi tot ce trebuie. Fruiti XXL, 6 Fruits și altele îți vor aduce multă distracție și câștiguri. Dacă dorești jocuri cu temă inedită, încearcă Book of Secrets și Dragons of Fortune.

Desigur, în afară de acest furnizor al Pixel Reels slot NetBet, mai găsești și mulți alții. Încearcă și jocurile EGT, Novomatic, Thunderkick și a altor producători de top! 

Despre slotul Pixel Reels Synot

Pixel Reels gratis amintește de jocurile de consolă din anii ‘90. De fapt, există și o funcție specială care te face să te gândești la Space Invaders. De asemenea, unele simboluri, în forma unor monstruleți, amintesc de celebrul joc video. Alături de acestea, se află și simbolurile cunoscute la păcănele.

Jocul de păcănele cu fructe Pixel Reels are 30 de linii de plată. Combinațiile de minim 3 simboluri sunt câștigătoare. Excepție este Diamantul, care plătește și la 2 simboluri:

  • Diamant: până la 40x miza;
  • Stea: până la 10x;
  • Pepene: până la 4x;
  • Prună și Cireșe: până la 2x;
  • Monstru albastru și Monstru verde: până la 1x;
  • Monstru galben și Monstru portocaliu: până la 0,6x.

Păcănele Pixel Reels gratis – speciale

Pixel Reels gratis este un joc cu câteva speciale care îți vor aduce plăți excelente. Acestea sunt:

  • Invasion: funcția se declanșează când apare cel puțin un simbol Bonus pe rolele 2, 3 și 4. Nava împușcă 10 simboluri pentru câștiguri. Simbolurile au valori proprii de plată, proporționale cu câștigurile din combinațiile din jocul de bază. La 3 simboluri Bonus, apar premii suplimentare: runde gratuite, multiplicatori și monede.
  • Expansion: apare în timpul rundelor gratuite câștigate la Invasion cu 3 simboluri Bonus. Simbolul Wild se extinde pe toată rola pe care apare. Substituie toate simbolurile, mai puțin Bonus. Se aplică multiplicatorii câștigați la Invasion.
  • Gamble: orice câștig în timpul jocului de bază poate fi dublat de mai multe ori. Apasă butonul „Gamble” din stânga butonului de spin. Alege roșu sau negru. Dacă ghicești culoarea cărții extrasă aleatoriu, câștigul va fi dublat. Dacă nu ghicești, tot câștigul tău va fi pierdut.

Concluzii

Pixel Reels gratis este un joc captivant, cu o tematică inedită. Nu necesită un efort deosebit pentru a fi jucat. Are câteva speciale care te vor ajuta să câștigi și mai bine și care te vor ține captivat. O altă veste excelente este că poți juca demo de oriunde, de pe orice dispozitiv. Ecranul de joc este optimizat și pentru jocul pe mobil. Aceeași experiență de joc o oferă și Fruiti XXL demo! Încearcă-l pe și pe el la noi!

Alte sloturi


Battle Maidens Cleopatra
4.4/5 - 10 voturi
Big Catch
3.3/5 - 9 voturi
Space Spins
4.1/5 - 8 voturi
More Dice & Roll
4.2/5 - 247 voturi
Fairytale Legends
4.6/5 - 5 voturi
John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen
4.2/5 - 10 voturi