Pay Day gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
23 de oameni joacă acum
Categorie
RTP mare, Fructe
Producător
Novomatic
Simboluri Speciale
Wild, Scatter, Bonus
Structură
5×3
Linii de plată
30
RTP
96%
Funcții
Rotiri gratuite
logo seven
Bonus Fără Depunere

107 Rotiri Gratuite Fără Rulaj

Pay Day

Pay Day gratis este o păcănea care vine cu un aer retro, lucru caracteristic producătorului Novomatic. Putem afirma că aceasta este o rețetă extrem de eficientă, deoarece majoritatea jucătorilor preferă păcănelele clasice. De obicei, de la aceste jocuri nu lipsesc simbolurile precum șeptari, fructe, BAR sau steluțe. Pe lângă asta, orice tip de jucător preferă o specială generoasă, capabilă să ofere câștiguri considerabile.

Înainte de a pleca la drum, este foarte important să ai unele informații foarte relevante, care te vor ajuta să ai experiență de joc de calitate. Tocmai de aceea îți vom prezenta tot ce este nevoie ca să înțelegi slotul. Printre aceste detalii se numără simbolurile și cum vor plăti acestea, unde vei putea juca pe bani reai, dar și care sunt funcțiile speciale. Așadar, fii pe fază și nu rata nimic!

Pay Day gratis – informații generale

După cum am menționat, Pay Day gratis este o păcănea concepută după standardele clasice, având în componență elemente precum BAR, fructe sau șeptari, elemente regăsite și în Flaming Hot gratis de la EGT. Structura acestui joc este una extrem de familiară și constă în 5 role, 3 rânduri cu 30 de linii de plată. De asemenea, trebuie să știi că poți selecta și opțiunea Autoplay atunci când joci. Poți alege dintre 10, 25, 50, 100 sau chiar mai multe rotiri. În plus, poți opta să oprești Autoplay după o combinație câștigătoare, intrând în scenă o altă funcție foarte atractivă, anume cea de Gamble. Aceasta este o modalitate excelentă de a menține controlul și de a juca mai responsabil.

RTP-ul pentru Pay Day free este de 96%. Putem spune că în privința unei păcănele online, această valoare este una peste medie. RTP înseamnă Return to Player și reprezintă procentul de mize pe care jocul îl returnează jucătorilor. De exemplu, dacă un jucător pariază 100 RON, valoarea returnată ar trebuie să însumeze 96 RON. Cu toate acestea, valoarea RTP este calculată pe milioane de rotiri, ceea ce înseamnă că rezultatul final va fi total aleatoriu.

Cum joci Pay Day gratis?

Înainte de a detalia și mai multe aspecte, este foarte important să știi cum ajungi să joci Pay Day gratis, astfel având ocazia să te bucuri de tot ce îți poate oferi această păcănea. Îți spunem că procesul nu este deloc unul de durată, fiind nevoie să urmezi doar câțiva pași simpli. Hai să vedem care sunt aceștia!

  1. Prima dată, apasă pe butonul Joacă Gratis și așteaptă puțin ca interfața jocului să se încarce. 
  2. Din acest punct, este nevoie să setezi valoarea mizei pe care dorești să joci. Aceasta este cuprinsă între 0,30 și 45 de credite. 
  3. Odată setată miza, ești gata să joci și să pleci în cursa după câștiguri, fiind nevoie să apeși pe butonul de Start.

Pay Day free – simboluri și plăți

Dacă ai fost atent, ai observat că mai sus în acest articol am pomenit despre aspectul și simbolurile clasice ale păcănelei Pay Day gratis. În această secțiune îți vom prezenta și capacitatea de plată a acestora. Calculăm câștigul cu miza de 9 credite, așa că hai să vedem!

  • Cireșe, Clopoțel – 3x(0,60), 4x(1,60), 5x(3,00);
  • 2xBAR – 3x(1,00), 4x(3,00), 5x(6,00);
  • BAR – 3x(2,00), 4x(6,00), 5x(12,00);
  • Șeptar – 3x(4,00, 4x(12,00), 5x(24,00);
  • Doi șeptari – 3x(8,00), 4x(24,00), 5x(48,00);
  • Trei șeptari – 3x(16,00), 4x(48,00), 5x(100,00);
  • WILD – 3x(40,00), 4x(100,00), 5x(400,00).

Pay Day gratis – speciale

Știm foarte bine că în cele mai multe cazuri o păcănea fără specială, nu este la fel de ofertantă pentru jucători. Ei bine, Pay Day gratis nu duce lipsă de așa ceva, acesta fiind unul dintre motivele principale pentru care se bucură de foarte multă popularitate. 

Un anumit ajutor va veni de la simbolurile Wild, care odată apărute pe role, îndeplinesc și rolul de înlocuitori în diferite combinații câștigătoare. Primul dintre cele două simboluri Scatter, anume cel Bonus, va fi cel folosit pentru a declanșa de la 10 până la 20 de rotiri gratuite, atunci când apare de cel puțin trei ori. Rotirile gratuite ale Pay Day demo au un potențial de plată mult mai mai bun, deoarece un multiplicator de 3x se aplică la orice câștig ce îți va ieși în cale. 

Există și un al doilea Scatter, având rolul de a declanșa unul din jackpot-urile fixe ale păcănelei. Acestea pot apărea de mai multe ori pe rolă și, cu cât sunt mai multe dintre ele, cu atât este mai bogat jackpot-ul de cazino pe care îl vei declanșa. Cel mai valoros ajunge până la de 4.000 de ori miza pariată. 

Unde poți juca Pay Day online pe bani reali?

Până în acest punct, suntem siguri că Pay Day gratis este deja o păcănea care se ridică la înălțimea pretențiilor tale. În acest segment îți vom spune cum vei putea îmbina utilul cu plăcutul, mai exact unde vei putea juca pe bani reali. Ei bine, această oportunitate îți este oferită de către Netbet, unul din cazinourile cu cea mai mare varietate de păcănele din România. Ba mai mult, te poți distra și în secțiunile pariuri Netbet, loto, virtuale sau cazino live.

Concluzii

În final, suntem siguri că această păcănea va fi pe placul tău și că te vei distra pe cinste jucând-o. Este un joc de la Novomatic, deci garantăm că experiența de joc va fi de calitate. Acestea fiind spuse, îți dorim mult noroc și fie ca Pay Day gratis să îți aducă cele mai tari experiențe, dar și cele mai tari câștiguri!

Alte păcănele recomandate

NetEnt
Joker Pro
4.5/5 – (8 votes)
Pragmatic Play
Juicy Fruits
3.6/5 – (31 votes)
Wazdan
Fortune Reels
4/5 – (9 votes)
Novomatic
Tales of Darkness: Midnight Heat
4.1/5 – (9 votes)